Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A my własnie z M. ustalilismy że od 28 kwietnia do 2 maja bierzemy wolne, z racji że 28 to nasza rocznica, 29 jedziemy na wesele i poprawinki więc nie wiem kiedy wrócimy.No ale ciesze się że oboje mamy wolne na rocznicę
Kawka w łóżeczku i jakiś miły dzionek spędzimy we dwoje.
Madzikk widzę,że chyba konkretnie wiesz czego chcesz.Prawda jest taka,że masz być szczęsliwa bo zycie jest jedno.Kjopa3, Paryzetka83, madzikk, AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Mama Tuśka Gratuluję córeczki
Mid współczuję kłucia w brzuch. Za to teraz będzie wszystko ok. zobaczysz.
Madka test jak wyszedł pozytyw przed wczoraj to owulka mogła być wczoraj od tego testu masz do 36h na owulację.
Chmureczka witam w klubie żon McGaywera.
Majju,Paryzetko zazdroszczę wycieczek. Piękne miasta.midnight, MamaTuśka, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej
Madka to udanego zakupu
Edycik jak starsza pani? to co ja mam powiedziećzaraz zastrzyk
Ruby kciuki za wynik
Kjopa najważniejsze że podwyżka jestto super lubić co się robi, a miałam taką pracę...niestety lubienie co robię nijak się miało do tego co działo się w firmie...
Madzik życzę żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli
Byłam dziś w poradni diabetologicznej się zapisać, i zostałam praktycznie od razy przyjęta...bo byłam przed 9 a weszłam po 10na razie kontrola cukru, za dwa tyg, do p.doktor. takze czeka mnie jeszcze kłucie po paluchach 4 x dziennie
madzikk, madka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mój ładnie łyka witaminki i o zgrozo po co ja Go prowadziłam do lekarza!!! Mówi: Pamiętaj pan dr. mówił, że 6x w tygodniu trzeba się starać
. No a poza tym mówi ostatnio, że widział bociana i wiesz co to znaczy? Ja mówię co? (i myślę powie, że wiosna idzie) a On że dzieci bociany roznoszą to pewnie i do nas zajdzie
.
Edycik, midnight, MamaTuśka, madzikk, Paryzetka83, majju, chmurreczkaa, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
Mama Tuśka dziękuję
nie jest źle chociaż przeraża mnie tona lekówi latanie po lekarzach, ale czego się nie zrobi dla dziecka. A na prenatalne i PAPPA ide 13 kwietnia
A Ty jak sie czujesz? pewnie coraz lepiej ? teoretycznie
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kjopa też mam taką nadzieję, dlatego uroczyście postanawiam trzymac się diety
i dzielnie kontrolować cukier żeby skończyło się tylko na diecie, i tylko na cukrzycy ciężarnych
Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight wrote:Mama Tuśka dziękuję
nie jest źle chociaż przeraża mnie tona lekówi latanie po lekarzach, ale czego się nie zrobi dla dziecka. A na prenatalne i PAPPA ide 13 kwietnia
A Ty jak sie czujesz? pewnie coraz lepiej ? teoretycznie
Dziękuję, lepiej, to prawda, chociaż od czasu do czasu muszę objąć porcelanę... ale zawsze tak miałam
13 kwietnia to będzie 12t2d?midnight lubi tę wiadomość
-
MamaTuśka wrote:Dziękuję, lepiej, to prawda, chociaż od czasu do czasu muszę objąć porcelanę... ale zawsze tak miałam
13 kwietnia to będzie 12t2d?
no tak , właśnie dokładnieoby tylko było ok, płci nie muszę jeszcze znać...
Chce zobaczyć że jest ok, ze bije serduszkoCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik wrote:Kjopa to teraz M. Ci spokoju nie daje mamy rozumiec
ale to bardzo dobrze
Mid kłucie paluszka 4 razy dziennie, ołć....
Tak dokładnieDopiero się skończyła @ więc dopiero początek.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ile my się musimy nacierpieć, naczekać, nastresować, żeby być w ciąży. A potem to czekanie i stresowanie wcale się nie kończy. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jak już zajdę to odetchnę dopiero jak urodzę zdrowe dziecko
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
midnight wrote:no tak , właśnie dokładnie
oby tylko było ok, płci nie muszę jeszcze znać...
Chce zobaczyć że jest ok, ze bije serduszko
No wiem, wiem, człowiek zawsze ma pietra. Jak wyszłam z gabinetu i pytam mojego m, czy jest ciekawy wyników i że są dobre, to odparł zdziwiony szczerze. No oczywiście. A jakie miałyby być? Facet...
Trzeba być dobrej myśli!
midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Dziewczyny ile my się musimy nacierpieć, naczekać, nastresować, żeby być w ciąży. A potem to czekanie i stresowanie wcale się nie kończy. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jak już zajdę to odetchnę dopiero jak urodzę zdrowe dziecko
hehe mylisz się kochana...odetchniesz może...może jak skończy 18 lat a i tak będzie kupa zmartwieńParyzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka83 wrote:Dziewczyny ile my się musimy nacierpieć, naczekać, nastresować, żeby być w ciąży. A potem to czekanie i stresowanie wcale się nie kończy. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jak już zajdę to odetchnę dopiero jak urodzę zdrowe dziecko
Nie odetchniesz. To już jest zawsze pistolet przystawiony do głowy
Można tylko się modlić, wierzyć i mieć nadzieję, bo bez tego to całą radość umyka. Niepotrzebnie.
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
midnight wrote:hehe mylisz się kochana...odetchniesz może...może jak skończy 18 lat a i tak będzie kupa zmartwień
Na razie koncentruję się na ciąży, o resztę zdążę się pomartwić.
A w ogólę umówiłam się do ginki na usg kontrolne po stracie na 1 dzień @ - brawo ja. A mój umysł spragniony testowania znów kombinuje, a może by tak kontrolnie siknąć w niedzielę? I nawet fakt, że raczej nie trafiliśmy w dni płodne do niego nie przemawiaMózg staraczki to skomplikowane urządzenie.
MamaTuśka, Edycik, midnight, chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny