Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Miłego dnia Wam życzę
My wczoraj poszaleliśmyPotem obgadaliśmy sprawę kupna autka i dziś jedziemy je sprawdzić u mechanika. Jak nie dziecko to autko
Edycik niezły ten doktorekTo teraz trzymam kciuki za efekty
A tak przy okazji ja śpię na brzuchu, to też pewnie źle
Edycik, AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
dzien dobry
ja dziś wstałam to nie wiedziałam za które leki sie brać, kwas foliowy witaminę D i B6 mam brac dalej
do tego specyfiki od doktorka
M. się smieje że jak starsza pani garść leków
Otóż M.nie dostał żadnych zaleceń.
O to spanie w prawidłowej pozycji pytałam najlepiej spac na plecach wyprostowane nogi mieć.Ja tej nocy się pilnowałam bo zawsze z boku na bok się przekręcam i nogi zawijam pod siebie, a tu się okazuje że ściskam wtedy jajniki i macicę, potem 8 godzin w pracy siedzę tez ściskam więc 2/3 dobry wszystko jest ściśnięte.
Madzikk no własnie lekarz naprawdę dobry, więc próbuję, a koleżankę o detale możesz dopytać
Madka to udanego zakupu życzę.
Ja to chyba od nadmiaru wczoraszej wiedzy oszalejęjuż pomijam,że mam stosować czopki distreptaza które wpływają regeneracyjnie na błonę śluzową macicy.
Uff dobra biore się do pracy - miłego dnia kobitki.
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka,
A ja poleciałam upuścić trochę krwi...co prawda do innego labu więc nie wiem jak będzie z porównaniem wyników z poprzednimi ale zobaczymy. Znowu dzisiaj ten dreszczyk emocji czuję , ten stres po badaniu.
Edycik ja też się przewracałam z boku na bok i myślałam w jakiej pozycji się ułożyć żeby było dobrze;) normalnie śpię na boku i między nogami kołdra musi być
Idę na śniadanko i kawkęEdycik, MamaTuśka, madzikk, majju, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Hej
Edycik, niezły czarodziej ten Twój doktor, ale bardzo mi się podoba, że zaczyna od rzeczy niby oczywistych i naturalnych, a często pomijanych. Zapominamy dzisiaj o podstawach, bo mamy od razu gotowe rozwiązania, suplementy, leki, zabiegi i to oczywiście bardziej się zlecającym opłaca, niż zapytać: Jak pani sypia?
Jednym z pytań przy ocenianiu ryzyka wad przy badaniach prenatalnych było: Czy cykl był stymulowany. Już Wam pisałam, że moja lekarka nie zapisuje w zasadzie niczego do 8 tc. Oczywiście nie mówię o czysto medycznych wskazaniach, bo takich nie wolno zlekceważyć. Mówię o działaniu trochę "dla świętego spokoju" i na zapas. Natura czasem musi sama rozstrzygnąć. Można tu dyskutować, ale na naprawdę zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że te wszystkie poronienia samoistne na samym początku, pomimo że to nic przyjemnego, to naprawdę dobrze, że są. W dużej mierze jest to selekcja naturalna a taka porażka wcale nie oznacza, że kobieta za chwilę będzie w zdrowej i szczęśliwej ciąży. Jeszcze raz podkreślam, nie piszę o kobietach, które mają poważne problemy, piszę o tych, jak ja, niecierpliwych, którym ciężko jest czekając wierzyć w sukces.
Dlatego Twój doktor na pewno wie, co mówi i życzę, żeby Wam się przy nim udało.
Przeczytałam właśnie artykuł:
http://foch.pl/foch/1,132906,19771020,piszecie-o-matkach-i-tych-ktore-matkami-nie-chca-byc-a-sa.html#MT
Jestem pod wrażeniem siły i determinacji. Jednocześnie pomimo krytyki tej dziewczyny w komentarzach, jestem całym sercem za nią i podzielam poglądy. Kobiety, które duuuużo i na głos opowiadają, jak to nie chcą mieć dzieci i w ogóle, bla, bla, bla trochę kojarzą mi się z próbą założenia hełmu na drugą stronę. Czas pokaże, w sumie wiadomo, co... Matki zdeterminowane w końcu będą miały dziecko, jeśli się nie poddadzą, nawet jeśli będzie to dzieciątko z in vitro, czy z adopcji, ale zawsze na końcu tego pragnienie ktoś jednak czeka. A walczyć o to, żeby tam nikogo nie było... no nie wiem...
A! Ruby, tak, tak, u nas 2:1 będzie, z przewagą dziewczyn.
Dziewczynki, proszę o ściągę, która i kiedy testuje, bo muszę kciuki szykować w stosownych terminach
Imię, jak dziś kreska?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 09:07
Edycik, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej Piękne!
Edycik, ja mocno wierzę w Twojego lekarza i zainspirował też mnie do spania z gołym tyłkiem i do tego żebym się skonsultowała z jakimś innym lekarzem
Ruby Ty się nie stresuj kobieto! Nie wolno CiTrzymam kciuki za piękny przyrost
Ale odwaliłam, na aliexpres podałam zły kod pocztowy. I wszystkie paczki zostały tak z błędem wysłane... Ciekawe czy dojdą czy wrócą do Chin....
Kjopa, wiesz coś o tym, poratujesz? -
Majjusia jesli kod pocztowy był zły a jest podana prawidłowa nazwa ulicy paczka powinna dojść.
No w sumie masz rację,może skonsultuj się z innym lekarzem
Ruby kciukasy trzymam
MamaTuśka no mnie ogólnie nastawił dobrze doktorek, ale sa albo mega dobre opinie o tym że kobiety juz miały IVI,in vitro i nic a u niego zaszły naturalnie po 3 cyklach, albo mega złe że szarlatan itp.Mam cykora nie powiem, ale staram się dostosowac do jego rad i zaleceń.MamaTuśka, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, witam z pracy
wczoraj poszaleliśmy w CH, cala trójką obkupiliśmy się na wiosnęmąż mnie namawiał w dziale HM mama zeby sobie coś kupiła, ale mówię, że nie będę zapeszać, a nie wiadomo czy mi się to przyda za miesiąc czy za rok
Edyta
no to trzymam kciuki , najważniejsze,że masz pozytywne nastawienie
Madka
czyli koszulka podziałała ?
madka lubi tę wiadomość
-
Edycik ja wierze w tego lekarza:) a ty bierzesz acard?
Ruby o ktorej wyniki?
Maju mi sie wydaje ze paczka powinna dojsc, a ten blad w kodzie to byla pierwsza cyferka zla czy ktoras ze srodkowych?
Ja znowu spac nie moglam.
Byle przetrwac do wieczora. Wczoraj wieczorem wypilam rumianek i dwa razy melisa i nie pomoglo:/Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
A ja Kobitki wierzę, że u nas tu wszystkich psychika ma ogromne znaczenie....moje znajome, przyjaciółki wszystkie co ostatnio zaciążyły, to takie co mało o tym mówiły, myślały, żyły po prostu...a to się miało stać, bo się starali gdzieś tam po drodze. Też tak chcę. Wiem, że będzie cieżko, bo ja niecierpliwiec straszny jestem....
majju, Edycik, midnight, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madzikk pierwsze cyfry się zgadzają, dopiero dalej zamieniłam. Do miasta powinno dojść
U mnie ze snem to właśnie odwrotnie, mogłabym spać i spać...
Aga no ja właśnie też z tych niecierpliwych i przez to ciężko mi "dać na wstrzymanie" Ale idzie wiosna, pracy dużo, może czymś zajmę głowę chociaż odrobinęTeż sobie zapodam acard po owu
A właśnie! Coś mnie zaczyna pobolewać lewy jajnik, bardzo bardzo bardzo liczę na owulkę w tym cyklu...Edycik, AgaL, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość