Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness27 wrote:Witajcie.
staramy się z Mezem o drugie dziecko ale juz teraz mija 3 cykl.okres powinnam dostac 8 lipca a dzis jest 11 i na szczescie nie przyszedł,ale test dzien przed i w dzien miesiaczki negatywny i tak myśle kiedy zrobic kolejny zeby sprawdzic czy sie udało.czuje w dole brzucha pobolewanie ale to taki rozciagajacy ból w strone nóg zupełnie inny niz na okres..bardzo chcialabym by nasza córcia miała rodzeństwo..07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
A tak w ogóle to ostatnio zrobiłam mała ankietę wsród znajomych młodych mam i od 3 dostalam zadziwiająca odp. Wszystkie trzy zaciążyły kiedy kochały się na dwa dni (lub dzień) przed @. Były pewne, ze "nic z tego nie bedzie" bo wg obserwacji, wykresów itp były to dni niepłodne, bez szans na zapłodnienie. A potem wyszły na testach II kreski07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyDobry dobry , witam nowe dziewczyny
Ja wczoraj trochę zapilam i zostałam u mamy. Dumna z siebie nie jestem ale trochę się zresetowalam...zjadlam górę burgrow i dzisiaj mnie brzuch i głowa boli jak cholera. Dzisiaj wielkie sprzątanie u mamy więc zajrze wieczorem a co di imion to Lilianka mi się też bardzo podoba, albo Antosia troszkę już oklepane ale fajne:) nie mierzylam temp dzisiaj z wiadomych powodów ale mam nadzieję że niedługo wrócę do świata żywych Buzka i do wieczoraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 07:59
-
Błękitna wrote:Hej dziewczyny ... Chyba z Wami nie zatestuje bo dzisiaj temp mi spadla jutro pewnie pojdzie jeszcze nizej i tyle by bylo z tego miesiaca zdolowalam sie troche...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 08:00
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny, mam 20 dzien cyklu a piersi sa troche jakby pelniejsze a juz krotko po owulacji mialam mocno wrazliwe sutki az do teraz, az ciezko sie spi na brzuchu. Czy to moze byc od jakichs zmian hormonalnych? Prolaktyna wysoka? Kiedys czytalam o jakiejs zaleznosci... Bo na objawy to by bylo zbyt wczesnie prawda.
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny
Błękitna! Leciutko spadła jutro odbije, tak jak u mnie dzisiaj. Będzie dobrze, ale z takiego malutkiego spadeczku nie da się nic wyczytać
Ruda, to co wczoraj miałam, to nic w porównaniu do tego dzisiaj... Ból na @, pieką mnie węzły chłonne (tak, dosłownie pieką...), piersi nie bolą tylko co jakiś czas rwą, a w krzyżu łupie jaki mi ktoś kijem przywalił. Co z tego połamania będzie? Nie wiem... Ale dziś tempka leciutko w górę po wczorajszym spadku, więc już całkiem nie wiem co o tym myśleć...
Ruby, super, że poszalałaś! każdemu czasem potrzeba takiego zapomnienia
Majetta, skoro @ się rozkręca to nie pozostaje mi nic innego jak trzymać mocno kciuki za kolejny cykl i kibicować Ci :*
Natka, jeśli mogę zapytać, na co ten Castagnus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:32
Agness27 lubi tę wiadomość