Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Anisia gdzie ty pracujesz po tyle godzin??? Wow, i jak dajesz rade? Ja pracuje po 12 h i ledwo ledwo ciagne, aczkolwiek w pracy mam duzo pracy wiec moze dlatego wracam taka wyczerpana. U mnie tez atmosfera nie za bardzo i nerwowka wiec raczej bede rezygnowac bo w takim stanie znerwicowania nie zajde w ciaze chocbym nie wiem co
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, a skąd wiesz, że masz rozregulowaną gospodarkę hormonalną? W sensie chodzi mi o to, czy czasem nie jest tak, że co za dużo to niezdrowo? jestem przeciwna braniu czegokolwiek na własną rękę. A działanie tego ziołowego leku zabrzmiało tak poważnie
-
Pracuje w szpitalu i mialam dyzur:) Castagnus teoretycznie moze regulowac dlugosc cyklu tzn wydluzac faze lutealna.kuracja trwa okolo 90 dni zeby to mialo jakis sens.jest tylko pewien minusc- jest przeciwwskazany w ciazy wiec podczas staran raczej nie jest najlepszym pomyslem
nusia. lubi tę wiadomość
-
Liluś - może warto tak na dwa miesiące odpuścić i mierzenie i temp, i kochać się wtedy kiedy najdzie cię ochota? spr mniej więcej dni płodne i tyle taki reset, pójść do kina, do jakieś knajpki? Warto się zrelaksować07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Hej kobietki!!!
Witam nowe dziewczyny.
Ja zbliżam się wielkimi krokami do owulki. Mam ściągniętą apke "Mój kalendarzyk" i jajeczko powinno być 16lipca. Jest póki co bardziej wiarygodna ta apka niż ovu bo wprowadziłam wcześniejsze miesiączki i w lutym jak zaciążyłam to właśnie mi dobrze pokazało kiedy był dzień płodny i było wtedy serduszkowanie
Bratek, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Natka30, no to tak, filmik genialny ))
Imiona? A wiecie, że... mamy już od dawna? I nie wybieraliśmy ich długo, a jesteśmy ich całkowicie pewni. Nawet nie myślę o zmianie, w razie czego Dla dziewczynki: Anna Maria. Dla chłopca: Szymon Jakub
Błękitna - przytulam mocno!!!!!
U mnie to samo Misiek pociesza, że to ze stresu - wczoraj bardzo się zdenerwowałam wieczorem. Uspokoił mnie dopiero prysznic... i fakt, że choć tempki w dzień się nie mierzy, to ogólnie wiem, jakie zwykle mam temp.w stanie zdrowia, więc 37,3 mnie pocieszyło
Wiecie, taki dziwny dzień... W ciągu jednego wieczora dwie wiadomości ciążowe - u mojej znajomej - ósmy tydzień. Postanowili się starać, bo przy pierwszym długo im zeszło, a mamie zdrowie się sypie. A tu PAC! i już jest ciąża ))))))
Potem rozmawiałam z TZ, który wrócił ze spotkania z kumplami, na którym mieli opijać narodziny dziecka jednego z nich... i okazało się, że drugiemu już nie jest do śmiechu - są po furze badań i jest pewna diagnoza - dziecko ma zespół Downa. Postanowili o, jak się to ładnie nazywa, "terminacji".
Masakra.....
Więc może stąd kiepska noc, zaburzenia snu i nerwowość. A od tego tempka może spaść. Oczywiście, OvuF się cieszy z moich objawów (z wyj.tempki), ale jakoś nie widzę ich ciążowo
Gorzej, że dziś mam dyżur popołudniowy i nocny, więc nad ranem nie zmierzę pewnie tempki. W pon.-wstajemy o świcie na pociąg... Więc przez dwa dni nie przekonam się czy tempka się ładnie wyregulowała ;/
Pozostaje pocieszanie się galerią wykresów zaciążonych https://ovufriend.pl/galeria-wykresow.html Kiedy stresuję się jakąś "anomalią" u siebie, lubię tam zajrzeć
Jak już po dłuuuuuższym czasie udało mi się nad ranem wyciszyć, uspokoić etc.(i owinąć kocykiem, bo stwierdziłam, że ziiimno), to tempka wlazła na 37,0, więc może Misiek ma rację
Mam nadzieję ((Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:45
-
Bratek to jedziemy na tym samym wozku bo ja tez wczoraj wieczorem sie zdenerwowalam a jeszcze w gorach jestesmy od wczoraj to zmiana. klimatu . Ech mozna sie jakos pocieszac a i tak bedzie co ma byc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:35
Bratek lubi tę wiadomość
-
Błękitna, nie wiem czy tak Ci się pokaże, jak mnie, ale zerknij: galeria wykresów, opcja: ciążowe (i żadnych dodatkowych wytycznych):
- str.2, wykres 3-i od góry Patrz, jaki ładny, spadkowy paralityk
https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=2
- str.4, pierwsze trzy https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=4 - a to zygzaki, a to gwałtowne spadki... A i tak wszystko zakończyło się dobrze
-
Dziewczyny jak intensywnie pisaly na forum! Duzo do nadrobie ia teraz mialam mi sie dzisiaj w koncu skonczyly "ciezkie dni"!! A byly podwojnie ciezkie, nie dosc, ze @ to i w pracy troche zmian. Bede miala wiecej obowiazkow ale to i dobrze, nie bede wtedy sie tak nakrecala na dzidzie i wtedy moze 2 krechy sie pojawia. Pamietam jak kolezankom radzilam "podstawa to nie myslec, nie nakrecac sie" i w duchu myslalam, ze to bulka z maslem.. Taaaaak..
A z imion to mi sie podoba Izabela, Nadia, Mikolaj, Alan
Milego weekendu i do dzialania przyszle mamuski!! -
Bratek wrote:Błękitna, nie wiem czy tak Ci się pokaże, jak mnie, ale zerknij: galeria wykresów, opcja: ciążowe (i żadnych dodatkowych wytycznych):
- str.2, wykres 3-i od góry Patrz, jaki ładny, spadkowy paralityk
https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=2
- str.4, pierwsze trzy https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=4 - a to zygzaki, a to gwałtowne spadki... A i tak wszystko zakończyło się dobrze
Faktycznie Kochana obiecujaco to wyglada... Ale mi sie wydaje ze u mnie nastepny cykl bedzie szczesliwy bo mierzylam sobie niedawno temperature chcac sprawdzic tak jak Ty i u mnie ledwo 36.8 naciagnelo... Trudno musze sie z tym pogodzic. I jajniki mi na okres pobolewaja...
Bratek lubi tę wiadomość