Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry w sobotę
Milka gratulacje teraz masz wakacje
Smerfie cieszę się że już po wszystkim,jak się mąż dziś czuje?
Madzikk no no,normalnie telenowela ...były,obecny telefonu nie odbiera, złośliwość roweru ale historia naprawdę niezła Cieszę się,że udało się znaleźć działkę.
Kasia to udanego wieczorku dziś życzę.No i przedwczesne życzenia z okazji rocznicy już składamSmerfelinka, Kasia1407, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hello! Witam się ze szpitala. Ja też się bardzo cieszę, że wszystko przebiegło gładko Dzisiaj Mąż całkiem nieźle się czuje i będzie mógł już wstać, a w poniedziałek prawdopodobnie go wypiszą Oczywiście jeśli dalej będzie tak dobrze. Teraz pomogłam mu ze śniadaniem i sama idę na kawę, bo padnę. Od dzisiejszego pionizowania wiele zależy, więc kciuki dalej potrzebne Zresztą nie będzie to wcale takie proste, ale wierzę, że będzie oki!
Madzik przeczytałam Twoją opowieść! Ale historia! Kiedyś pewnie będziesz się z tego śmiać, ale brzmiało to wszystko nie za ciekawie.
Milka gratulacje!
Kasiu udanej rocznicy i wszystkiego dobrego :*
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 21:40
Edycik, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dzien doberek
Smerfelinka to super ze M tak szybko wraca do siebie i mam nadzieje ze w poniedzialek juz bedziesz mogla sie nim opiekowac juz w domu.
Smerfi, Edycik bardzo dziękuję Czuje to w kosciach ze bedzie to udany dzień.
U mnie jednak jest to przeziębienie. Dzis mnie gardlo tak boli ze mam problemy z przelykaniem. Zeby mnie tylko żadna angina nie dopadła. Od leków na razie sie bronie. Kupię dzisiaj szalwie i sobie będę plukac gardłoEdycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Hej
Dziękuję za gratki opijanie średnio bo w nocy 200 km na lotnisko
A ja byłam dziś w Wawie zawieźć mamę na lotnisko, już doleciała na miejsce, niech się bawi
A ja się biorę za sobotnie sprzątanie.
Smerfie trzymam kciuki za szybki powrót do formy
Kasia dobrze wiedzieć że to przeziębienie, przynajmniej wiesz z czym walczyszSmerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Później do Was zajrzę na dłużej.
Przepis na trociniaka:
Porcja na rynienkę ok.25cm
mąka pszenna typ 2000 200g lub 1,5 szklanki
Rodzynki suszone . 30g lub mała garstka
Mleko spożywcze 2 % 180g lub 2/3szklanki
Gorzka czekolada 90g
Jaja kurze . 100g lub 2 sztuki
Jabłko. 200g lub 1 średnie
Miód pszczeli. 10g lub 1 łyżka
Kakao ciemne. 20g lub 2 łyżki
Proszek do pieczenia 5 g lub 1 łyżeczka
Cynamon.
Jabłko zetrzyj na dużych oczkach tarki. Wymieszaj wszystkie składniki. Piecz w temp. 170 stopni przez ok. 40 min. Dziś zjadasz kawałek 5/7/2cmSmerfelinka, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Witam was ja właśnie dopiero wracam z randki Mówię wam jaki film oglalismy. Połowę filmu przeplakalam ale i tak nie żałuję ze na nim byliśmy tytuł to chyba "Zanim się pojawiles".
A po za tym bardzo miły wieczor spedzilam. Ale niestety moje przeziebienie przeradzs sie chyba w angine jus pojawil no sie nalot ropny troszke mnie to martwi ale narazie ciesze sie rocznica A na prezent sprawilismy sobie telewizor do sypialnicinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Kasiu no to fajny dzień, ale proponuję jednak odwiedzić lekarza...Kiedy testujesz?
Co do tv w sypialni to u nas się nie sprawdził, ja jednak muszę mieć spokój i tak szybko jak był to znikł ale
młoda skorzystała i ma go u siebie
Katiusza to udanego wypoczynku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:11
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Witam niedzielnie
Kasieniaczku ! z okazji rocznicy:
Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy... Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie. Pokoju, który koi kiedy wszystko wyprowadza z równowagi. Wiary, która dodaje oparcie kiedy bezradność przerasta...
Katiuszka to Atena pewnie cały czas będzie w wodzie baw się dobrze
Dobry Ruby jak spędzasz niedzielę ?
Ja smażę naleśniczki do dżemiku, który sama zrobiłam a potem do Kościoła i chyba tyle na dziś, trzeba zebrać siły przed tygodniem pracy
-
Smerfku to trzymamy kciuki za pionizowanie męża
Milka - gratki
Kasiu buziaki rocznicowe :*
Katiusza jak ja ci tych żagli zazdroszczę, za rok już nie odpuszczę i też pojadę
A ja zaczęłam kolejny cykl starań. Nie wiem o c**j chodzi mojemu organizmowi. A wizyta u ginekologa dopiero za miesiąc bo teraz sezon urlopowy i nikogo sensownego nie ma.
Słonecznej niedzieli :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 11:39
Kasia1407, Milka1991 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
Paryzetka co ci sie tak pokickalo? Przeciez dopiero co owulke miałaś?
Milka dziękuję ci kochana za piekne zyczenia oby sie spelnily
Ruby nie ukrywam ze juz pierwszy tescik mam za soba ale oczywiście negatyw. I obiecalam sobie ze w dniu spodziewanej @ sobie zrobię. Ale dzis tempka lekko spadla i cos czuje ze sie jednak nie udało i oj będzie boleć. .. Ale dam rade. A co do tv w sypialni to my mielismy ale nam sie popsul i u nas sie sprawdzil cala rodzina byla zadowolona. Wieczorami jak ja chce isc spac to M nie oglada w sypialni tylko w salonie Dzis juz lekko sie lepiej czuje ale z łóżka zamiaru wychodzic dzis nie mam musze wyzdrowiec. -
nick nieaktualny
-
Ruby może to taki przejściowo gorszy okres, jak nic Ci się nie chce to zostań w domu i już jakiś filmik, książka, chwila dla siebie
Paryżetko
Kasia już zaczęłaś to trzymamy kciuki :*
Chmurko pytanie o laparo, bo mój gin też ją przewiduje jeśli nie zajdę przy clo przez kolejne 2/3 cykle. Na czym będzie u Ciebie polegać, wiesz już coś więcej?Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Ruby no ja juz jezeli chodzi o testy to juz wyszlam z wprawy wiec musialam sie troche wprawic
Jak tam wam dziewczynki minęła niedziela? Mi minęła na odpoczywaniu. Fakt mielismy dzisiaj trochę gosci bo u nas niedziela zawsze tak mija jak my do nikogo nie pojedziemy do wtedy wszyscy do nas. Ale kazdy kawkę wypil i jechal dalej
A teraz szykujemy sie do meczyku -
nick nieaktualnyHello melduję że żyję i łódka cała. Właśnie oglądamy mecz.sercem jestem z Francją ale jak Portugalia wygra to dobrze o Polsce będzie świadczyć
Paryzetka :* powodzenia w nowym cyklu. Jeśli lubisz żeglować to w sierpniu zapraszam na Zegrze. Na pewno tam będziemy a im nas więcej telewizja
Smerf hak mąż teraz się czyje? Nadal trzymam i obrazami kciuki ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
Kasiu spróbuj leków dla ciężarnych. Im lszybciej wyzdrowjejesz tym lepiej w razie ciąży. Gardło możesz płakać sodą. Strepsils jest zakazany w ostatnim trymestrze więc teraz możesz zarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 23:03
-
Wiedzialam Milka ze sobie poradzisz:) o teraz laba.
Smerfelinka, ciesze sie ze juz po wszystkim:)
Katiuszka udanego wypoczynku. Pilnuj Atenki by nie wpadla do wody.
Kasia a ty w tym cyklu clo bralas? Ja pamietam ze po clo mialam mega pracujace jajniki. Ale oczywiscie mam nadzieje ze to to. Czekamy na termin @ i kciuki oby nie przyszla
Partyzerka trzymam kciuki za kolejny cykl i oby juz wiecej takch niespodzianek twoj organizn nie robil.
Byly wyslal mi emaila, tak jakby oswiadczyl mi sie. Psychol, jutro mu odpisze i zglosze to na policje. Ile razy mam mu mowic it is time to move on. On naprawde nie wierzy ze mam kogos.
Dobrej nocki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 23:02
Kasia1407, Milka1991 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Paryzetko Ile Twoja fl miała?
Kasiu wszystkiego dobrego z okazji rocznicy Może na rocznicę wysikasz dwie kreski Trzymam kciuki
Milka jak naleśniki? Gratuluję obrony nie mogło być inaczej. Mój brat za to nie zdał matury z matematyki W sierpniu poprawka.
Katiusza udanego urlopu
Smerfelinko super, że mąż szybko dochodzi do siebie. Jak teraz się czuje?
Madzikk ale przygody masz. Idź faktycznie na policję bo to chyba już zaczyna być męczące coKasia1407, katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Katiuszkaa udanego wypoczynku i baw się dobrze
Madzikk ale Ty masz przeboje z tym byłym.Może zamiast zgłaszać to na policję, po prostu umów się z Nim, weź swojego M. na to spotkanie, tamten zobaczy i odpuści.Po co odrazu policja? Takie jest moje zdanie.
Kasia do lekarza marsz.Kochana musisz się podleczyć, nalot ropny to już nie przelewki.
Ruby no napewno lato będzie dla Ciebie ciężkie, zwłaszcza te upały. Siedź w domku i wypoczywaj.
Ja już w pracy także miłego dzionka :*Kasia1407, madzikk lubią tę wiadomość