Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik kciuki za nowy cykl. Dobre pozytywne nastawienie. Tak trzymaj:)
Snilo mi sie dzisiaj ze z jakas pania siedzialam w samochodzie I ona zszokowana ze ja jeszcze nie w ciazy. Zaczela mnie czarowac, sypac jakimis przyprawami I wypowiadac zaklecia. Obudzilam sie I juz nie zasnelam. Chyba podwyzszona temperature mialam w nocy, bylam cala mokra. Jeszcze @ nie ma, ale dam jej chwile bo wyjazd standardowo mogl miec wplyw na opoznienie.
A co u Ciastka?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik a szamanek kierowal was na jakies badania?
Milka oj to napewno. Ja zawsze przed I w @ mam wyzsza tempke. oby te senne czary kiedys podzialaly:)
Rubek zamelduj sie jeszcze przed cc. Jestesmy z toba. Trzymaj sie dzielnie I powodzenia!Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hej!
Mnie konto udało się w zeszłym tygodniu w końcu odzyskać. Doczekałam się pomocy z ovu i chwała im za to, bo nowego konta naprawdę nie miałam ochoty zakładać... Póki co będę poczytywać, raz na jakiś czas się odezwę, a na razie postaram się kilka/naście stron wstecz Was nadrobić
Dzisiaj tak mnie naszło, żeby zajrzeć, bo na fejsie w końcu nic się nie dzieje, a mnie Was brakuje i całe szczęście, że zajrzałam!
Ruby kochana ściskam mocno kciuki! :* Oby wszystko było tak, jak to sobie zaplanowałaś Już niedługo utulisz swojego małego mężczyznę Z niecierpliwością i ja będę czekać na wieści. Buziole!
Madzik sen świetny
Edycik również ściskam kciuki za nowy cykl!
Przepraszam, że dziś tylko tyle, ale mam jeszcze sporo do zrobienia...
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i ściskam każdą z osobna :* Miłego wieczoru!Ruby, Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Rubek o ktorej ciecie?
Ciacho jak ten czas szybko leci, ty juz koncowka 28tc. Jasne korzystaj. Dobrze ze nie zniklelas:)
Ja na ta chwile sil nie mam, plecy bola coraz bardziej. Szefowi dzisiaj powiedzialam ze bede czesto wstawala bo po calym dniu siedzenia nie jest to przyjemne, przynioslam do pracy termofor I wygrzewam plecki, mam nadziejeje ze do piatku przejdzie. @ jeszcze nie ma,do czwartku pewnie sie zjawi, I tak narazie skupiam sie na bolu plecow.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hello;-)
Edycik kciuki za nowy cykl:-)
Madzikk czy to cię boli dół pleców ?? ... ja tak miałam we wrześniu i u mnie zwiastowało to ciążę... myślałam że krzywo spałam, potem miałam wrażenie jakby mi ktoś drągiem po dolnej części pleców zdrowo przywalił. Trzymam kciuki do czwartku i o jeden dzień dłużej:-)madzikk lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Tak maly Rubek jest juz z nami:)
Dzieki Edycik:) ale ja naprawde na to nie icze.
Imie Rozy ja mam wrazenie ze mi sie zaraz dolny kregoslup zlamie. Boli juz od piatku. Sikne jutro, zrobie to dla was:) I tak mam dwa testy juz od dwoch lat I zbliza sie koncowa data przydatnosci.Imię_Róży lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Przepraszam że mnie znów nie było. jestem załamana właśnie się dowiedziałam że czekają mnie kolejne święta gdzie radosnym głosem oznajmiona będzie ciąża. A znając tą szwagierkę to będzie męczące 9 miesięcy jak to ona się źle czuje itp itd. Ślub był w sierpniu a ona już w ciąży. a ja kl... 9 lat się staram i nadal dupa
-
Cześć kochane :* Przede wszystkim gratki wielkie dla Ruby i Antosia :* Cudny jest!
A ja wpadłam w dół i się chyba po raz pierwszy rozpłakałam jak przyszła @. Próbowałam zapomnieć, ale cholera jasna miałam mieć termin porodu 31.10 a nie zaczynać wtedy kolejny cykl. I dół trwa, nawet mi się już starać odechciało.
Także trzymam za wszystkie kciuki ale na razie do końca roku odpuszczam. Buziaki :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
dzień dobry
Ruby przede wszystkim mam Ci złożyć serdeczne gratulacje od naszej Agi
Paryzetka,Katiuszkaa jak to napisać, wiem co czujecie ja też mam podobnie.
Wczoraj dowiedziałam się że taka jedna znajoma "pozbyła się problemu" i przyjechałam do domu,opowiedzialam M. i zapytałam za jaką cholerę, gdzie sprawiedliwość na tym świecie. Ja tak bardzo chcę a Ona no proszę.