Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam:-)
Ja ogarnęłam dzisiaj z rana fryzjera wreszcie ufarbowałam swoe 4 cm odrosty i wyglądam jak człowiek:-) odebrałam wyniki badam, glukoza i morfologia piękna, a mocz do dupy, jakieś leukocyty, nawet internetów nie czytam (nie będe sie stresować), bo idę dzisiaj na 16tą do ginki podejrzeć Kropeczkę i zająć się wynikami.
LUCC a siknij na paskowe faccelle tam musi coś wyjść Trzymam kciuki za betkę). Mnie na faccelle wychodziły krechy a na pepino 10 coś tam różowego przebiło jak beta byla 185:-)Milka1991 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Luc przykro mi Myślisz żeby porozmawiać na ten temat ze swoim lekarzem? Chyba dwa testy by się nie myliły? Może coś zaskakuje ale ma kłopot żeby dalej to poszło wszystko?
-
Witam dziewczynki, wypoczeta po wakacjach.
Eycik przykro mi z powodu babci. Kociak budzik super sprawa.
Lucc szkoda, mialam nadzieje ze nadrabiajac zaleglosci zakonczy sie u ciebie odpowiednia beta.
Kjopka zaciekawilas mnie swoim ostatnim postem. Co moze byc powodem ze zaskakuje a jednak nie do konca? mow co wiesz:)
Podziwiam wszystkie ktore gola sie depilatorem. Ja mialam kilka zabiegow laserowych, niestety nie dokonczylam, ale podzialalo, nogi gole raz w miesiacu, sa pojeyncze wloski, a bikini I pachy raz na tydzien.
U mnie dwa tygodnie pracy I znowu osiem dni wolnego:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Luc przykro mi Myślisz żeby porozmawiać na ten temat ze swoim lekarzem? Chyba dwa testy by się nie myliły? Może coś zaskakuje ale ma kłopot żeby dalej to poszło wszystko?
a jaki masz pomysł?
miałam juz taką sytuację, cień na facelle i beta negatywna
gin powiedział, że skoro beta jest negatywna, to żadnej ciąży nie było
przy biochemicznej beta powinna być pozytywna. minimum te 5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:22
-
nick nieaktualnyaa, i progesteron z wczoraj 2,2
więc to na pewno nie ciaża
facelle oszukuje, nawet na ovu jest wątek o tym...
a ten drugi to był za 2 zł z allegro, zalał się cały na zółto, a po kilku godzinach na miejscu niby drugiej kreski zrobiła się różowa plama
temp. dziś spadła, więc pewnie @ jutro przyjdzie,także nawet bez większego spóźnienia...
Edycik
a co u Ciebie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:27
-
Witam z rana:-)
Dziękuję Edycik po wizycie okej, małe brykało jak jojo na gumce ale dzisiaj po 11 odbieram wyniki testu pappa i już pół nocy nie spałam... ech
Lucc no nie fajnie... mnie faccelle nie oszukiwał jak nic nie było to był biały, za to na peppino jak nie było ciąży, parę razy jakieś cienie wychodziły. Mnie wychodziła beta raz 3,4 raz 7 coś tam, i też 1,2 gdzieś w necie czytałam, że to jajo się zapłodniło ale nie zagnieździło jak beta jest powyżej zera.
Ja po tej serii co mi cienie na testach wychodziły powiedziałam o tym gince i ona zdecydowała o hsg, no to zaskoczyło jeszcze w tym samym cyklu, ale cb a w następnym już normalna ciąża. U mnie to było przyczyną, kurcze może z twoim ginkiem też znajdziecie szybko przyczynę, trzymam kciuki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:24
Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
witam się
My zbieramy się na pogrzeb babci M.Więc pewnie już dziś tu nie zajrzę.
Różyczko daj potem znać jak wyniki?
Lucc no to kochana niech już @ przyjdzie i zaczniesz nowy cykl.
U mnie dalej @ nie ma, pewnie jak jutro nie przyjdzie powtórzę test.Zastanawiałam się też czy jutro bety nie zrobić by wiedzieć na czym stoję bo dupka nie biorę od piątku. -
nick nieaktualnyEdycik
trzymajcie się :* siknij jutro, tylko nie na facelle
doczytałam dziewczyny, że <1,2 oznacza totalny, zupełny negatyw- a nie wartość 1,2
po prostu 1,2 to jest minimalny poziom jaki niektóre laboratoria są w stanie "wyłapać", dlatego podają <1,2 nawet jeśli jest 0
także nie ma co przeżywać, NIGDY więcej testów facelle.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Edycik kciuki za betę-obyś musiała jutro na nią iść
Madzikk mi chodziło o to że nie może się zagnieździć np. Różne są powody ciąż biochemicznych. Mi nigdy na facellu cień nie wyszedł a one wykrywają ciążę już przy 5-7jednostkach więc na drugi dzień lub po kilku godzinach może mieć już zero. Jakiś powód podskoczenia HCG musi być moim zdaniem nawet jak to jest 3-5-7jednostek. No ale każdy interpretuje po swojemu i zna swój organizm.
U Ciebie Luc progesteron nie powala 7 dni po owulacji kiedyś badałaś? Może tu jest jakiś problem.