Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki druga kawka się skończyła, zadzieram kiece i lece:-) bo przede mną jeszcze wyjazd w teren i wizyta u dermatologa, coś mi na nodze wyskoczyło, i idę sprawdzić co to za obcy:-) mam nadzieję, że nic groźnego;-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:No dziewczynki druga kawka się skończyła, zadzieram kiece i lece:-) bo przede mną jeszcze wyjazd w teren i wizyta u dermatologa, coś mi na nodze wyskoczyło, i idę sprawdzić co to za obcy:-) mam nadzieję, że nic groźnego;-)
Miłego dnia i daj znać po dermatologuImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś bylam na usg węzłów chłonnych szyi i mam lekko powiększone, być może od tarczycy bo mam hashimoto. Trochę się martwię tym hashi bo czytałam że mam 3krotnie większe szanse na poronienie. Ale nie daję się zwariowac co ma być to będzie:-)
-
Czekam na samochód bo utknęli w korku i jeszcze siedzę:-PP
W sobotę byłam w tesco po pieluchy i przywlokłam do domu z F&F fajną baranicę bez rękawów do gumiaczków super się komponuje:-)AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Miłego dnia i daj znać po dermatologu
O przyjechali jadę, pa:-)
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Dam znać choć w niezawodnym dr google już się naczytałam o nowotworach i czerniakach brrr... no ale nie nakręcam się. Mój M. mnie do pionu przywołał i opierniczył żebym głupot nie czytała, a ja go słucham:-PP
O przyjechali jadę, pa:-)
bo google to też zło!!! takie samo jak cukier białycinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A w ogóle się Wam nie pochwaliłam że rzuciłam cukier i nie słodze drugi tydzień
Dziś właśnie była info na OF na temat cukrów prostych żeby unikać....stąd było moje pytanie o Wasze odżywanie. Ja słodzę tylko kawę, poza tym staram się jesć wiecej owoców i warzywKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny