Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:nie ma problemu brokułów dokupię sklep za rogiem to 30 minut i obiad gotowy
katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Szalone. I ominela mnie 300:(
Jezeli chodzi o odzywianie to na pierwszej stronie sa linki do stronek.
Cukry jak najbardziej unikac, a ja wrabalam cale pudlo czekoladek w ten weekend.
Ja mam od chyba pieciu lat ta sama kurtke na zime. Kupilam ja w Rzymie, nadal wyglada jak nowa i jest jak najbardziej na czasie. Lepiej kupic raz a dobrze.
Tak na pocieszenie dla twojej kolezanki Edycik, w holandii rodzi sie w domu
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chciałam tylko napisać, ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Nie poddawajcie sie i walczcie, Ja juz nie mam siły. To Nie na moja psychike.. Uciekam ze strony i od starań. Czasem zajrze poczytać. Wszystkiego dobrego kochane, ogroma fasolek i dużo wytrzymałości i wsparcia. Hej.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Cześć Dziewczyny,
mam do Was pytanie, bo doświadczone jesteście.
Proszę powiedzcie mi, czy poniższe wyniki hormonów są ok:
- progesteron 9,57
- estradiol 164,0
jestem w 20 dniu cyklu
Dzięki z góry! -
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Dziewczyny chciałam tylko napisać, ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Nie poddawajcie sie i walczcie, Ja juz nie mam siły. To Nie na moja psychike.. Uciekam ze strony i od starań. Czasem zajrze poczytać. Wszystkiego dobrego kochane, ogroma fasolek i dużo wytrzymałości i wsparcia. Hej.
Patutka super, że z nami jesteś. Będziemy trzymać za ciebie kciuki.ania__l -
Patutka kochanie życzę Ci oby się udało!Właśnie może teraz w najmniej oczekiwanym momencie :*
Dziewczyny z pracy do domu po drodze do sklepu i już trzeba nadrabiać za Wami
ja już w domku,popijam sok z zielonej pietruszki i odpoczywam
jutro wzięłam sobie wolne w pracy muszę odpocząć troszkę -
Edycik delektuj się jutrzejszym wolnym...fajnie masz:)
Zafunduje sobie teraz ciepłą kąpiel,potem ksiazka i spanie
Jeszcze nie odespałam weekendu
Cinnamonku zdążyłaś coś upichcić dla Męża?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Patutka - dla Ciebie najlepszego, abyś w końcu spełniła swoje marzenia. Może ten czas jest Ci potrzebny.
AgaL - a nic, czekam na wizytę jutrzejszą jak na szpilkach Ciekawa jestem czy to jest możliwe żeby już było widać zarodek? Czy tlko pęcherzyk. Zobaczymy.
A odnośnie zakupów, kurtkę na zimę kupiłam sobie po przecenie z 350 na 159 (w tamty roku jakoś pod koniec sezonu) A odnośnie lumpeksów to takie cudeńka można tam upolować ja lubię chodzić, ale to normalnie jak sport wyczynowy, bo trzeba się nałazić i powalczyć o dobre miejsce przy wieszakach3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
AgaL ciepła kąpiel,książka - fajny plan masz.To miłego wieczorku :)Odpocznij sobie.
Lunka będziemy czekać jutro na wieści jak wrócisz z wizyty i oczywiście masę pozytywnych fluidów wysyłam w Waszą stronę :*
Carlog,CzekającaMama co u Was kobitki?
-
cinnamon cookie wrote:No tragedia ja myślałam, że będę miała akurat w dniu swojego ślubu! Ale jakimś cudem się przestawiła o parę dni chociaż raz mnie pozytywnie zaskoczyła
Ja dostałam dokładnie w dniu ślubu ;-/ a tak na marginesie to było dokładnie 2 lata temu.. Jak ten czas leci.. Hmm. Może dziś nadrobimy tę noc poślubnąTyśkaa lubi tę wiadomość