X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahaha i ze zwykłego obiadku zrobi się impreza :D

nie ma problemu brokułów dokupię ;) sklep za rogiem to 30 minut i obiad gotowy

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    nie ma problemu brokułów dokupię ;) sklep za rogiem to 30 minut i obiad gotowy
    Hmmm to następnym razem chętnie się zgłoszę a tymczasem naprawdę robię ten obiad bo jak wiadomo - mężczyzna głodny to mężczyzna zły :P a wystarczy, że jedno z nas już ma dziś szalejące hormony i humor zmienny jak chorągiewka na wietrze :D

katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalone. I ominela mnie 300:(

Jezeli chodzi o odzywianie to na pierwszej stronie sa linki do stronek.
    Cukry jak najbardziej unikac, a ja wrabalam cale pudlo czekoladek w ten weekend.

Ja mam od chyba pieciu lat ta sama kurtke na zime. Kupilam ja w Rzymie, nadal wyglada jak nowa i jest jak najbardziej na czasie. Lepiej kupic raz a dobrze.

Tak na pocieszenie dla twojej kolezanki Edycik, w holandii rodzi sie w domu :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    schmetterling a na wynikach nie masz norm?

• Patutka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam tylko napisać, ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Nie poddawajcie sie i walczcie, Ja juz nie mam siły. To Nie na moja psychike.. Uciekam ze strony i od starań. Czasem zajrze poczytać. Wszystkiego dobrego kochane, ogroma fasolek i dużo wytrzymałości i wsparcia. Hej.

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka trzymaj się będziemy o tobie pamiętać i tęsknić a na pewno w razie czego wysyłać wiruski w twoją stronę, a nóż jak odpuścisz to się uda

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Cześć Dziewczyny,

mam do Was pytanie, bo doświadczone jesteście.
    Proszę powiedzcie mi, czy poniższe wyniki hormonów są ok:

- progesteron 9,57
    - estradiol 164,0

jestem w 20 dniu cyklu

Dzięki z góry!
    Wg mnie progesteron za niski. A kiedy mialas ovu?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:50

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Dziewczyny chciałam tylko napisać, ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Nie poddawajcie sie i walczcie, Ja juz nie mam siły. To Nie na moja psychike.. Uciekam ze strony i od starań. Czasem zajrze poczytać. Wszystkiego dobrego kochane, ogroma fasolek i dużo wytrzymałości i wsparcia. Hej.

Patutka super, że z nami jesteś. Będziemy trzymać za ciebie kciuki.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    To ja isę powoli zbieram, zajrzę wieczorem, tylko mi tu nie naklepać za duż stron! ;)
    Ja dziewc yny od kilku dni nie moge nadrobic zaleglosci w waszym pisaniu :-)
    Biegne teraz na zakupy. Moze uda mi sie wejsc wieczorkiem :-)

ania__l
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka kochanie życzę Ci oby się udało!Właśnie może teraz w najmniej oczekiwanym momencie :*

Dziewczyny z pracy do domu po drodze do sklepu i już trzeba nadrabiać za Wami :P
    ja już w domku,popijam sok z zielonej pietruszki i odpoczywam
    jutro wzięłam sobie wolne w pracy muszę odpocząć troszkę

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka oby Ci się wszystko poukładało i właśnie w tym najmniej spodziewanym momencie udalo zafasolkowac,dużo dobrych myśli i pozytywnego nastawienia:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik delektuj się jutrzejszym wolnym...fajnie masz:)
    Zafunduje sobie teraz ciepłą kąpiel,potem ksiazka i spanie
    Jeszcze nie odespałam weekendu ;)

Cinnamonku zdążyłaś coś upichcić dla Męża?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,Carolq jak u Was?:)

luna91 lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka trzymaj się:-)

Ja mam dziś test ovu w końcu pozytywny:-)

cinnamon cookie, AgaL, luna91, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga taaaak :> spaghetti ze słoika :D tzn sos ze słoika, makaron pofatygowałam się ugotować sama :P i mięso :P był wniebowzięty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:38

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka - dla Ciebie najlepszego, abyś w końcu spełniła swoje marzenia. Może ten czas jest Ci potrzebny.

AgaL - a nic, czekam na wizytę jutrzejszą jak na szpilkach :) Ciekawa jestem czy to jest możliwe żeby już było widać zarodek? Czy tlko pęcherzyk. Zobaczymy.

A odnośnie zakupów, kurtkę na zimę kupiłam sobie po przecenie z 350 na 159 (w tamty roku jakoś pod koniec sezonu) :) A odnośnie lumpeksów to takie cudeńka można tam upolować :D ja lubię chodzić, ale to normalnie jak sport wyczynowy, bo trzeba się nałazić i powalczyć o dobre miejsce przy wieszakach :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL ciepła kąpiel,książka - fajny plan masz.To miłego wieczorku :)Odpocznij sobie.

Lunka będziemy czekać jutro na wieści jak wrócisz z wizyty :D i oczywiście masę pozytywnych fluidów wysyłam w Waszą stronę :*

Carlog,CzekającaMama co u Was kobitki?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    No tragedia :D ja myślałam, że będę miała akurat w dniu swojego ślubu! Ale jakimś cudem się przestawiła o parę dni :) chociaż raz mnie pozytywnie zaskoczyła :P

Ja dostałam dokładnie w dniu ślubu ;-/ a tak na marginesie to było dokładnie 2 lata temu.. Jak ten czas leci.. Hmm. Może dziś nadrobimy tę noc poślubną :-P

Tyśkaa lubi tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ