Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:kas50 -nie trać ani chwili ! bierz męża w obroty
Carolq - wizytę mam na 12:40 chyba nie zasnę, chciałbym zobaczyć też zarodek a nie tylko sam pęcherzyk, może się uda.
Luna na pewno zobaczysz zarodek i ja liczę na serduszko mam nadzieje ze bedziesz mogła nam opisać ta wspaniała chwile
luna91 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:O współczuję dla mnie to by był koszmar na jawie... Nie wiem jak Wasza noc poślubna wyglądała ale jeśli dobrze to musicie powtórzyć!
Cynamonku, wzięliśmy prysznic i poszliśmy spać nie wyobrażam sobie baraszkować w czasie okresu.
EDIT: Siły nie mieliśmy, ale w pokoju było tak zimno, że dla samego ogrzania byśmy podziałali, zwłaszcza, że w mej torbie tylko haleczka skąpa byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:26
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny
Lunka my dziś czekamy na Twoją relację z wizyty ina jakieś zdjęcie groszka z usg
Carloq jak się czujesz?
Natalii00 dziewczyny mają rację póki co testy owulacyjne negatywne.Ja przeważnie robię je około godziny 17.
AgaL,Cynamonku jak tam u Was dzionek rozpoczęty?
CzekającaMama Ty to jesteś zdolna,ponadrabiała wszystko i jeszcze każdej coś napisała
Ja popijam już poranną kawkę, mąż zbiera się do pracy a ja mam dziś dzień wolny jadę pomóc Mamie pozałatwiać kilka spraw urzędowych
buziaki i miłego dniaImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
Edycia ja też popijam kawkę i powoli szykuje się w bloki startowe do pracy
Ogólnie zaliczyłam poranny poważny spadek tempki, więc nie napawa mnie optymizmem i znowu pewnie będzie tak samo.
Życzę Wam spokojnego dzionka i oby pojawiły się kolejne zielone kropeczki.
BuziakiImię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Dziendoberek:)
Cinamonka przykro mi, ale nowy cykl bedzie udany.
Ja melduje ze silownia zaliczona. Wczoraj oznajomilam mojemu a on powiedzial ze pojdzie ze mna zeby bylo mi razniej, no i bylismy razem, ciekawe czy pojdzie ze mna znowu w czwartek
Lece do pracy, milego dnia dziewczynki:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Luna czekamy tu na wieści z wizyty ja też czekam na okres który jakos wogole się nie spieszy niby owulka była wczesniej to i okres powinien byc wczesniej a u mnie chyba jednak bedzie o czasie... wiec moze owulka była duzo później? hmmm oby już się zaczął nowy cykl... Ruby może zaczniemy w tym samym czasie?
wczoraj po pracy nie miałam czasu wejść ale nadrobiłam teraz i powiem Wam że też dostałam okresu w dniu ślubu
Udanego i słonecznego dnia Dziewczynki :*Imię_Róży lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Edycik witam ranny ptaszku
Czkejąca_Mama miłego dnia:*
Cinnamonku Siostrzyczko czerwony merc z rana, super widok:)
Czyli walczymy dalej razem, teraz najfajniejszy czas cyklu przed nami;)
Madzikk miłego dnia w pracy
Mundek Tobie tez duuużo słonka
Ania_l u mnie ekspress się grzeje, to pijemy razem )
i też trzymam kciuki za te wszystkie jeszcze przed testami, dwóch kresek życzę !cinnamon cookie, madzikk, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
luna91 wrote:Ruby - haha u nas było tak, że wróciliśmy i ja nawet się nie nastawiałam, że będzie bzykanko, bo to nic przyjemnego po takich emocjach, tacy zmęczeni. Postanowilismy, że policzymy kasę, mąż pomógł zdjąć mi sukienkę, ja się ubieram w piżamkę i naraz słyszę jak mój chrapie hahah. Kasę liczyłam sama
A ja dziewczyny miałam prawdziwą noc poślubną czego dowodzi mój pięcioletni synekAgaL, Ejrene, cinnamon cookie, madzikk, luna91, Tyśkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
ania__l -
AgaL wrote:Edycik witam ranny ptaszku
Czkejąca_Mama miłego dnia:*
Cinnamonku Siostrzyczko czerwony merc z rana, super widok:)
Czyli walczymy dalej razem, teraz najfajniejszy czas cyklu przed nami;)
Madzikk miłego dnia w pracy
Mundek Tobie tez duuużo słonka
Ania_l u mnie ekspress się grzeje, to pijemy razem )
i też trzymam kciuki za te wszystkie jeszcze przed testami, dwóch kresek życzę !
AgaL zgadzam się z tobą pijemy razem. W sumie zawsze lepiej smakuje w grupieAgaL lubi tę wiadomość
ania__l -
Witam z rana;-)
Ja będę żyć, noga nie odpadnie, dostałam maść od dermatologa i okej:-)
Myślę że temperaturę to można mierzyć od dnia spodziewanej małpy, i jeżeli wtedy nie spadnie to coś jest na rzeczy:-)
Ja mam ochotę zrobić sobie przerwę w staraniach tak miesiąc, dwa, bo mnie trochę już to nuży, takie niby bez planu a jednak ovulki trzeba pilnować;-P. A ja lubię spontan;-)
Poza tym mój dzieć daje mi popalić, pracę mam odpowiedzialną i jestem umęczona, i jeszcze jedno dziecię to nie wiem czy mi się łapy nie rozjadą
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ejrene chyba tak zrobimy trzeba działać metodą prób i błędów
Aga tak jest, walczymy dalej razem jak tak podobnie wystartowałyśmy to może i razem zakończymy któryś cykl zielono?
Smacznej kawki wszystkim pijącym i dwóch kresek wszystkim testującym życzęAgaL, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry:)
Melduje negatywik z samego rana
Ja już po kawce, właśnie dostałam katalog z Avonu od koleżanki więc jakiś mały perfumik zamówię na pocieszenie, w sobotę tzw najebka "stodoła" i lecimy z kosem , Mundek dobrze by było razem zacząć
Miłego:)luna91 lubi tę wiadomość
-
W przyszłym tygodniu lecę na chrzciny do Irlandii. Chrzciny córeczki mojej siostry. I nie chcę małej dawać samych pieniędzy i wymyśliłam że kupie jej też złote kolczyki. Myślicie że to dobry pomysł czy lepiej coś innego ?
luna91 lubi tę wiadomość