Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:kas50 -nie trać ani chwili !
bierz męża w obroty 
Carolq - wizytę mam na 12:40 chyba nie zasnę, chciałbym zobaczyć też zarodek a nie tylko sam pęcherzyk, może się uda.
Luna na pewno zobaczysz zarodek i ja liczę na serduszko
mam nadzieje ze bedziesz mogła nam opisać ta wspaniała chwile 
luna91 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:O współczuję
dla mnie to by był koszmar na jawie... Nie wiem jak Wasza noc poślubna wyglądała ale jeśli dobrze to musicie powtórzyć! 
Cynamonku, wzięliśmy prysznic i poszliśmy spać
nie wyobrażam sobie baraszkować w czasie okresu.
EDIT: Siły nie mieliśmy, ale w pokoju było tak zimno, że dla samego ogrzania byśmy podziałali, zwłaszcza, że w mej torbie tylko haleczka skąpa była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:26
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny

Lunka my dziś czekamy na Twoją relację z wizyty
ina jakieś zdjęcie groszka z usg 
Carloq jak się czujesz?
Natalii00 dziewczyny mają rację póki co testy owulacyjne negatywne.Ja przeważnie robię je około godziny 17.
AgaL,Cynamonku jak tam u Was dzionek rozpoczęty?
CzekającaMama Ty to jesteś zdolna,ponadrabiała wszystko i jeszcze każdej coś napisała
Ja popijam już poranną kawkę, mąż zbiera się do pracy a ja mam dziś dzień wolny
jadę pomóc Mamie pozałatwiać kilka spraw urzędowych
buziaki i miłego dnia
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
Edycia ja też popijam kawkę i powoli szykuje się w bloki startowe do pracy
Ogólnie zaliczyłam poranny poważny spadek tempki, więc nie napawa mnie optymizmem i znowu pewnie będzie tak samo.
Życzę Wam spokojnego dzionka i oby pojawiły się kolejne zielone kropeczki.
Buziaki
Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Dziendoberek:)
Cinamonka przykro mi, ale nowy cykl bedzie udany.
Ja melduje ze silownia zaliczona. Wczoraj oznajomilam mojemu a on powiedzial ze pojdzie ze mna zeby bylo mi razniej, no i bylismy razem, ciekawe czy pojdzie ze mna znowu w czwartek
Lece do pracy, milego dnia dziewczynki:)
cinnamon cookie lubi tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Luna czekamy tu na wieści z wizyty
ja też czekam na okres który jakos wogole się nie spieszy niby owulka była wczesniej to i okres powinien byc wczesniej a u mnie chyba jednak bedzie o czasie... wiec moze owulka była duzo później? hmmm oby już się zaczął nowy cykl... Ruby może zaczniemy w tym samym czasie?
wczoraj po pracy nie miałam czasu wejść ale nadrobiłam teraz i powiem Wam że też dostałam okresu w dniu ślubu
Udanego i słonecznego dnia Dziewczynki :*
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Edycik witam ranny ptaszku

Czkejąca_Mama miłego dnia:*
Cinnamonku Siostrzyczko czerwony merc z rana, super widok:)
Czyli walczymy dalej razem, teraz najfajniejszy czas cyklu przed nami;)
Madzikk miłego dnia w pracy
Mundek Tobie tez duuużo słonka
Ania_l u mnie ekspress się grzeje, to pijemy razem
)
i też trzymam kciuki za te wszystkie jeszcze przed testami, dwóch kresek życzę !
cinnamon cookie, madzikk, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
luna91 wrote:Ruby - haha u nas było tak, że wróciliśmy i ja nawet się nie nastawiałam, że będzie bzykanko, bo to nic przyjemnego po takich emocjach, tacy zmęczeni. Postanowilismy, że policzymy kasę, mąż pomógł zdjąć mi sukienkę, ja się ubieram w piżamkę i naraz słyszę jak mój chrapie
hahah. Kasę liczyłam sama 
A ja dziewczyny miałam prawdziwą noc poślubną czego dowodzi mój pięcioletni synek
AgaL, Ejrene, cinnamon cookie, madzikk, luna91, Tyśkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
ania__l -
AgaL wrote:Edycik witam ranny ptaszku

Czkejąca_Mama miłego dnia:*
Cinnamonku Siostrzyczko czerwony merc z rana, super widok:)
Czyli walczymy dalej razem, teraz najfajniejszy czas cyklu przed nami;)
Madzikk miłego dnia w pracy
Mundek Tobie tez duuużo słonka
Ania_l u mnie ekspress się grzeje, to pijemy razem
)
i też trzymam kciuki za te wszystkie jeszcze przed testami, dwóch kresek życzę !
AgaL zgadzam się z tobą pijemy razem. W sumie zawsze lepiej smakuje w grupie
AgaL lubi tę wiadomość
ania__l -
Witam z rana;-)
Ja będę żyć, noga nie odpadnie, dostałam maść od dermatologa i okej:-)
Myślę że temperaturę to można mierzyć od dnia spodziewanej małpy, i jeżeli wtedy nie spadnie to coś jest na rzeczy:-)
Ja mam ochotę zrobić sobie przerwę w staraniach tak miesiąc, dwa, bo mnie trochę już to nuży, takie niby bez planu a jednak ovulki trzeba pilnować;-P. A ja lubię spontan;-)
Poza tym mój dzieć daje mi popalić, pracę mam odpowiedzialną i jestem umęczona, i jeszcze jedno dziecię to nie wiem czy mi się łapy nie rozjadą

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ejrene chyba tak zrobimy
trzeba działać metodą prób i błędów 
Aga tak jest, walczymy dalej razem
jak tak podobnie wystartowałyśmy to może i razem zakończymy któryś cykl zielono? 
Smacznej kawki wszystkim pijącym i dwóch kresek wszystkim testującym życzę
AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry:)
Melduje negatywik z samego rana
Ja już po kawce, właśnie dostałam katalog z Avonu od koleżanki więc jakiś mały perfumik zamówię na pocieszenie, w sobotę tzw najebka "stodoła" i lecimy z kosem , Mundek dobrze by było razem zacząć
Miłego:)
luna91 lubi tę wiadomość
-
W przyszłym tygodniu lecę na chrzciny do Irlandii. Chrzciny córeczki mojej siostry. I nie chcę małej dawać samych pieniędzy i wymyśliłam że kupie jej też złote kolczyki. Myślicie że to dobry pomysł czy lepiej coś innego ?
luna91 lubi tę wiadomość