Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybaaaa wrote:Ja dostałam dokładnie w dniu ślubu ;-/ a tak na marginesie to było dokładnie 2 lata temu.. Jak ten czas leci.. Hmm. Może dziś nadrobimy tę noc poślubną
-
nick nieaktualnyHehe
Luna kochana czekam na wieści o Twoim Maluchu . Bedziesz pewnie płakać ja na pierwszym usg jak zibaczylam tego Kropka to juz sie wzruszyłam i popłakałam
Półtorej masz wizytę
Co u mnie ? Hymm dzis z Kropkiem zajmowaliśmy sie troszkę Natalą chodź pracowałam w domu to nie mogłam od niej wzroku odciągnąć słucham porad mojej kuzynki bo jest lekarzem wiec ma wiedzę techniczna opieki nad dzieckiem wiec chłonę jak mogę Nasz Kropek bedzie równo rok młodszy od Natalki wiec śmiesznie ona z 20 maja. I Kropka bez atrakcji raz chciał tylko żeby Mamusia jedlszcze żabki umyła dodatkowo i tyle tak czuje sie jak bym nie była w ciąży wiec nie wiem czy to dobrze czy złe kuzynka mówi ze to super i mam sie z tego cieszyć
A co do miesiączki tez myślałam ze będę miała w slub a jednak przesunęło mi sie po podróży poślubnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:13
-
kas50 -nie trać ani chwili ! bierz męża w obroty
Carolq - wizytę mam na 12:40 chyba nie zasnę, chciałbym zobaczyć też zarodek a nie tylko sam pęcherzyk, może się uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:31
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witam wieczorową porą
No moje Drogie powiem Wam, że dzisiaj to pojechałyście po bandzie Jak zobaczyłam ile mam do nadrobienia, to zaczęłam wątpić, czy mi się to w ogóle uda, ale się postaram
Ruby - jesteś moją dumą Gratuluję wytrwałości w oparciu się pokusie testowania Muszę powiedzieć, że aż mi pierś urosła z dumy
cinnamon cookie - Póki @ nie ma niczego nie przekreślamy - chyba nawet sama kiedyś to mówiłaś, więc wiesz A co do badań przed wizyta to szczerze mówiąc też niewiele Ci pomogę, bo ja poszłam najpierw na żywioł bez badań. Gin zlecił mi badania, ale nie miałam ich robić w jakimś konkretnym dniu tylko je zrobić, dopiero później wymyślał dni cyklu i badania. Przychylam się tez do zdania Ruby, że każda z nas jest inna i każdej gin może zlecić te same badania ale w innych dniach cyklu, więc nie wiem, czy tak do końca warto robić je na własną rękę, tym bardziej że nie należą do tanich.
katiuszaa - ja też się zastanawiałam bardzo długo jak jakiś psycholog może mi pomóc? Ogólnie to nawet w to nie wierzyłam, że mi pomoże i że w ogóle potrzebuję jakiejkolwiek pomocy. Jak już się złamałam i poszłam to okazało się, że Pani psycholog okazała się bardzo kompetentną osobą i skierowała mnie również do psychiatry, który dostosował mi leki na wyciszenie, tak że Pani psycholog mogła spokojnie mnie wyprowadzić na prostą, za co jestem jej dozgonnie wdzięczna Zastanów się i podejmij decyzję, która będzie dla Ciebie najlepsza, ale pamiętaj, że czasami zrobienie czegoś nawet wbrew sobie może pozytywnie wpłynąć na nasze życie. Będę Cię wspierać, w każdej podjętej przez Ciebie decyzji
AgaL - tulę mocno i podziwiam za hart ducha do walki W takim dniu a Ty nadal masz ta ogromną wewnętrzną siłę i sama się stawiasz do pionu - godne podziwu. Szacun
Imię_Róży - masz rację, z tym nakręcaniem tempką itd. Tylko Słońce powiedz jak tutaj wyluzować jak się człowiek stara przez kilkanaście miesięcy i ciągle dupa dupa dupa? Jedno jest pewne - trzeba szukać sposobu na wyluzkę mimo, że to cholernie trudne
madzikk - trzymam kciuki za wizytę u gina i trzymam kciuki, żeby jednak mimo wszelkich przeciwności losu udało się w tym cyklu
Edycik - Słońce moje - jakoś się trzymam. Przerażenie mnie nie opuszcza, ale co ma być to będzie. Chociaż już z dwojga złego niech będzie zielono - wcale się nie obrażę
Tyśkaa - masz 100% rację, jak się tak naczytamy o naszej wręcz książkowo ciążowej tempce a później przylezie zołza to jakby czołg po nas przejechał. Ja zastanawiam się, czy od kolejnego cyklu nie przestać udostępniać wykresu - może to byłby dobry sposób takiej powiedzmy samoobrony przez jeszcze większym bólem i rozczarowaniem
luna91 - Słonko postaraj się nie myśleć w takich czarnych barwach. odpoczywaj i postaraj się wyciszyć - wierzę, że jutrzejsza wizyta doda Ci skrzydeł i przede wszystkim Cię uspokoi
Patutka - trzymaj się cieplutko i jak uznasz, że chciałabyś do nas znowu wrócić to pamiętaj, że czekamy
kas50 - gratuluję pozytywu, a teraz nie ma co trzeba działać
No to skończyłam - przepraszam, jeżeli coś pominęłam, ale uwierzcie mi naskrobałyście tyle, że nie mogłam się połapać
luna91, madzikk, kas50, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:kas50 -nie trać ani chwili ! bierz męża w obroty
Carolq - wizytę mam na 12:40 chyba nie zasnę, chciałbym zobaczyć też zarodek a nie tylko sam pęcherzyk, może się uda. -
Natalii00 wrote:wiem kochane tylko dzisiaj juz widoczna kreska od tych wczesniejszych i czy jutro moze sie zciemnic ;p ale chyba jutro zrobie ostatni i zobacze jak to wyjdzie
Wiesz jak ja robiłam te testy z allegro nigdy mi nie wychodziły pozytywne, a jak robiłam z tego samego siurkania z domowego lab. wychodziły. Może warto ewentualnie zmienić testy?CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Natalii - pik LH czyli wyrzut tego hormonu odpowiedzialnego za pęknięcie pęcherzyka. wyrzut tego hormonu z tego co czytałam może być szybki, krótko jest w organizmie i można go przeoczyć. Resztki zostają i masz cień cienia. Ja robiłam z allegorwych, miałam 50 szt i czasami to nawet po 3 robiłam bliżej owu Podobno nie robi się z samego porannego, ja robiłam jakoś w środku dnia koło południa no i wieczorkiem. Najlepiej, żeby nie pić 2 godziny przed chociaż ja się nie sotosowałam do tego aż tak restrykcyjnie
23 dc to dziś? Ja bym zrobiła jutro ze 2 razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:42
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyCzekającaMama uwielbiam twoje posty
Natalii negatywy, zrób tak jak dziewczyny mówią, ja rano miałam ciemną a wieczorem już bledsza była więc gdzieś po południu może nastąpiła owulacja? o ile nastąpiła...co do testów to mi niby pokazują, ale te co miałam wcześniej lepeij pokazywały,nie wiem czy to od testu zależy ...
Patutka - powodzenia kochana<3
Kas - przyjemnego baraszkowania
A ja mimo, że okresu w dzień ślubu nie miałam to i tak nie miałam nawet siły sukienki zdjąć a co dopiero walczyć z pytongiem także zasnęłam szybciej niż się położyłam:P
Edit: gastrofaza start---> wredna @ się zbliża więc gonię was dziewczynki gonięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:43
luna91 lubi tę wiadomość
-
Ruby - haha u nas było tak, że wróciliśmy i ja nawet się nie nastawiałam, że będzie bzykanko, bo to nic przyjemnego po takich emocjach, tacy zmęczeni. Postanowilismy, że policzymy kasę, mąż pomógł zdjąć mi sukienkę, ja się ubieram w piżamkę i naraz słyszę jak mój chrapie hahah. Kasę liczyłam sama3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Ruby - haha u nas było tak, że wróciliśmy i ja nawet się nie nastawiałam, że będzie bzykanko, bo to nic przyjemnego po takich emocjach, tacy zmęczeni. Postanowilismy, że policzymy kasę, mąż pomógł zdjąć mi sukienkę, ja się ubieram w piżamkę i naraz słyszę jak mój chrapie hahah. Kasę liczyłam sama
hahaha kasa się musi zgadzać nie ma co!cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Ruby nie przesadzaj, bo popadnę w samozachwyt.
A co do bzykanka po ślubie, to w dniu ślubu padliśmy jak kawki po powrocie z wesela, a na drugi dzień mężulek tak dał w palnik z moim bratem i tatą, że myślałam że nici z sexu i nawet to mi było rękę No ale jak to bywa - dostał takiego spida, że ja wymiękałam, ale wspominamy do tej pory, więc było boskocinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc