X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja wizyta dopiero na 18 ale skoro już tyle kilometrów przemierzę to może mężusia na zakupy wyciągnę ;)
    Mi się śniło że się spotkałyśmy na kawce w arkadii (warszawa) w kinie. Po tym miałam już gorszy sen że pokłóciłam się z mężem i się wyprowadziłam. raczej sen nie realny bo mówiłam mu że zabieram też naszego syna a ja przecież potomstwa nie mam. Wariatka ze mnie

zapomniałabym powiedzieć że mąż mnie z tego snu obudził przytulając się i głaszcząc po brzuszku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:34

madzikk, Mundek lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny rozmarzyłam się....wyobraziłam sobie, ze spotykamy się gdzieś w którymś mieście i wszystkie idziemy na pyszną kawkę, a potem szalone zakupy :)
    to co kiedy ??;):P
    Ojjj byłoby mega wspaniale! ;) ale coś czuję, że nasza rozbieżność miastowa jest nie do ogarnięcia :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ojjj byłoby mega wspaniale! ;) ale coś czuję, że nasza rozbieżność miastowa jest nie do ogarnięcia :/

zrobimy zjazd "grupy RUBY" gdzieś po środku. tak żeby każda miała tyle samo kilometrów do pokonania ale wtedy już na cały weekend

madzikk lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo chetnie bym sie z wami spotkala, chociaz moze byc ciezko ze wzgledu na odlegosc. No ale dla chcacego nic trudnego:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy w Polsce będziesz?

• madzikk Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    zrobimy zjazd "grupy RUBY" gdzieś po środku. tak żeby każda miała tyle samo kilometrów do pokonania ale wtedy już na cały weekend
    To chyba gdzies w Berlinie?:)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hehhe przeczytałam "grube ryby " :D

madzikk, Ejrene, cinnamon cookie, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak zjazd weekendowy popieram ;)
    tymczasem uciekam na zakupy!

bywajcie ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a kiedy w Polsce będziesz?
    Planowalam w maju ale moze do tego czasu wszystkie bedziemy z brzuchami:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:48

AgaL, Carolq lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik jestem jestem!! Wyobrażacie sobie, że wstałam o 9?! Szaleństwo :D
    Kochana przeczytałam Twój post o wizycie u gina, nie martw się, wszystko jest do wyleczenia i zrobienia :* sama widzisz, że dziewczyny mają podobne problemy i się udaje :) główka do góry:*
    Aga no siostro kogo jak kogo ale Ciebie chętnie bym ujrzała!! Jeśli jeszcze mamy jakieś podobieństwa w wyglądzie to już pokrewieństwo na milion procent! ;)

Oj też jestem ciekawa :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamiast zając się praca przeglądam fb i patrze która jest która hihi :D
    całe szczęście kierownik drugi dzien w delegacji :P

CzekającaMama gdzie jesteś?

madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    A ja zamiast zając się praca przeglądam fb i patrze która jest która hihi :D
    całe szczęście kierownik drugi dzien w delegacji :P

CzekającaMama gdzie jesteś?
    Właśnie po to zrobiłam ten post z nickami bo też nie mogłam dojść która to która :P

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jakiej poczcie założyc konto takie tylko dla potrzeb fb?

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Do mnie dziś zawitała @ i załapałam doła... Więc zaczynam kolejny cykl, na starcie w plecy bo na wyleczenie infekcji... I na ten czas się wycofuję.
    Ostatnie kilka dni miałam meeega PMS, choć równie dobrze mogły być to dolegliwości ciążowe. Ale nie były. Dziś 15 dpo, jutro miał być test, ale..

Widziałam, że się tu dziaaaało!
    Fb też nie mam, ale założę i jak wrócę to do Was dołączę.
    Tymczasem życzę miłych starań i zieloności.
    Pa!

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaa słońce trzymaj się i wracaj do nasz szybciutko :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki :)
    troszkę mnie nie było :) miałam dużo do nadrobienia ale jakoś dałam radę :)
    Edycik - ja też mam PCOS :) i latam z Kropkiem :) nie trać nadziei Kochana
    Rybaaaa- dobrze czekamy na Ciebie z powrotem i szybkiego wyleczenia infekcji
    Ruby - udanych zakupów :)
    Luna - też tak mam czuję się ciężko i cisną mnie spodnie ,Mama mi wczoraj przywiozła leginsy ciążowe i o wiele lepiej mi się zrobiło :) brzusio mam wzdęty jak bym była w 6 miesiącu ... i superspanie ta moc której nie można opanować :)
    A tak ogólnie rozpieszczam córkę kuzynki, i się wczuwam w matczyną rolę :), nie chce mi się ogarnąć mgr i się z tym plącze strasznie :) a dodatkowo w przyszły weekend mamy wesele , tak mi się nie chce iść szczególnie że jest od 16 ;/ chyba padnę około 22 , nie chce wszystkim tłumaczyć czemu nie piję itd. no i mój teściu jak się napije to zaraz się będzie wszystkim chwalił , a za bardzo nie chcemy jeszcze mówić reszcie rodziny... Natomiast samochodem się nie wykręcę bo moja szwagierka z mężem nie pili nawet na własnym weselu więc wszyscy będą mówić że oni mogą prowadzić i o tak ...

• madzikk Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ty jestes z wrocka?:)
    Carolq nie przejmuj sie rodzina. Nie pijesz bo nie masz ochoty, powiedz ze ostatnio sie tak zatrulas ze zygalas jak kot i ze jak widzisz osoby przechylajace kieliszek to az cie cofa. A tesciowi powiedz juz teraz ze ma trzymac jezyk za zebami bo jak nie to nigdy nie zobaczy wnuka.

Carolq, katiuszaa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Edycik ty jestes z wrocka?:)
    Carolq nie przejmuj sie rodzina. Nie pijesz bo nie masz ochoty, powiedz ze ostatnio sie tak zatrulas ze zygalas jak kot i ze jak widzisz osoby przechylajace kieliszek to az cie cofa. A tesciowi powiedz juz teraz ze ma trzymac jezyk za zebami bo jak nie to nigdy nie zobaczy wnuka.

hehe nie wiem czy tak wypada powiedzieć tesciowie no ale wytłumaczenie dobre :) dzięki madzikk

madzikk lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk tak jestem z Wrocka kochana :)

Carloq chyba madzikk dobrze Ci radzi by otwarcie powiedzieć teściowi :)

Carolq lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a tak na marginesie to spojrzałam własnie na kalendarz i doła złapałam jeszcze większego...dziś urodziny Mojego Śp.Taty :(

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ