Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik nie martw się wszystko będzie dobrze :* zrób badania na razie i nie martw się na zapas. Torbiele wiele z nas miało i to bez zespołu. A jeśli chodzi o tyłozgięcie macicy to mojej koleżance gin zalecił po stosunku leżeć na brzuchu- i jej się udało teraz jest na półmetku ciąży.
Ważne że na kompetentnego lekarza trafilaś :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Ejrene dziekuję za dobre słowo,o torbiel się nie martwie bo w zeszłym roku miałam dwie na lewym jajniku ale się wchłoneły same.Najbardziej martwi mnie podejrzenie tego zespołu policsytycznych jajników.W poniedziałek monitoring mam u innego lekarza, z moja ginekolog spotkam się dopiero w środę więc wszystkiego się dowiem.Fakt faktem doła złapałam strasznego,nawet w pracy mi sie siedzieć nie chce.Mąż stara się poprawić mi humor ale ja jestem ciężki przeciwnik.
-
nick nieaktualnyWitam z rana przy śniadanku:)
Edycik - główka do góry;) codo tyłozgięcia jestem tego żywym przykładem, z córa pierwszy strzał bez leżenia na brzuchu ale teraz skoro są takie zalecenia to dobrze wiedzieć może plemniki słabsze już u nas to trzeba je wspomóc co do jajników to w zasadzie przynajmniej wiesz na czym stoisz i jak leczyć...
Przesyłam ci wirtualną łopatę :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik Kochana daj sobie poprawić nastrój, czy to nam czy Mężowi. Ja też jestem cieżki przeciwnik, jak sobie coś wkręcę to trudno mi zacząć myśleć inaczej. Ważne, że już działasz w tym kierunku, torbielki same się wchłoną-też je miałam.
Jak to Ruby zawsze mówi, trzeba zakopać dołek. Każda z nas wrzuci po łopacie i nie jesteś z tym sama :*
Ja dziś wstałam z bólem głowy, ogólnie kiepski nastrój....zaraz zrobię kawkę w pracy, może ból minie.
Cinnamon mówiła, że fajnie Was zobaczyć na fb....kurczę musze coś wymyślić i założyć to konto.
Edycik tulę mocno:*Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Edycik Kochana daj sobie poprawić nastrój, czy to nam czy Mężowi. Ja też jestem cieżki przeciwnik, jak sobie coś wkręcę to trudno mi zacząć myśleć inaczej. Ważne, że już działasz w tym kierunku, torbielki same się wchłoną-też je miałam.
Jak to Ruby zawsze mówi, trzeba zakopać dołek. Każda z nas wrzuci po łopacie i nie jesteś z tym sama :*
Ja dziś wstałam z bólem głowy, ogólnie kiepski nastrój....zaraz zrobię kawkę w pracy, może ból minie.
Cinnamon mówiła, że fajnie Was zobaczyć na fb....kurczę musze coś wymyślić i założyć to konto.
Edycik tulę mocno:*
Aguś ale chyba dostałam od ciebie linka dzisiaj rano, bo cię zaprosiłam do znajomych? -
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Ruby dziękuję za pocieszenie
w sumie to dziękuję Bogu że lekarza zmieniłam,naprawdę
W takim razie zmiana lekarza wyszła na dobre, zobaczymy co mój nowy mi zleci za badania w środę 30ego. Będziemy się tu konsultować wirtualnieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Achhh Ruby dziś bez kawki?
będzie będzie, ale śniadanie zawsze z herbatką a potem kawusia:D
Dzisiaj dziewczyny to będzie mój dobry dzień! mam nockę ale z domu więc cały dzień wolny, a to zwiastuje kłopoty w postaci opróżnienia resztek mojego konta!
Tak tak zakupy dzisiaj!
ps. Melduję, że zadanie wykonane;) a powiem wam taka posucha kilkudniowa na mnie wspaniale wpływaEjrene, luna91 lubią tę wiadomość
-
Bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i wsparcie.Fajnie Was mieć kobitki naprawdę :* kochane baby jesteście.
Aguś rób sobie kawki na ból głowy to może i humor wróci.W sumie też dobrze że zmieniasz lekarza zawsze pod innym katem gin spojrzy kochana.
Ruby będziemy trzymac kciuki za Twoją wizytę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Kiedy masz wizytę??
wizyta 2.10 ale jest jeden problem, czekam na tą wredną @ i z każdym dniem spóźnienia robi się gorzej bo u mnie okres trwa 7 dni więc nie chcę z plamieniem iść do gina
oczywiście teścik zrobiony z rana- wynik bez zmian -
ruby ja też czekam na @ i tez jakos jej sie nie spieszy jak na złoosc wiec jest szansa ze nowy cykl bedziemy zaczynac razem zawsze to raźniej prawda? miłego dnia ja własnie popijam kawke dobrze że internet dzisiaj w pracy działa bez zarzutówMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ruby wrote:wizyta 2.10 ale jest jeden problem, czekam na tą wredną @ i z każdym dniem spóźnienia robi się gorzej bo u mnie okres trwa 7 dni więc nie chcę z plamieniem iść do gina
oczywiście teścik zrobiony z rana- wynik bez zmianmadzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek wrote:ruby ja też czekam na @ i tez jakos jej sie nie spieszy jak na złoosc wiec jest szansa ze nowy cykl bedziemy zaczynac razem zawsze to raźniej prawda? miłego dnia ja własnie popijam kawke dobrze że internet dzisiaj w pracy działa bez zarzutówKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:będzie będzie, ale śniadanie zawsze z herbatką a potem kawusia:D
Dzisiaj dziewczyny to będzie mój dobry dzień! mam nockę ale z domu więc cały dzień wolny, a to zwiastuje kłopoty w postaci opróżnienia resztek mojego konta!
Tak tak zakupy dzisiaj!
ps. Melduję, że zadanie wykonane;) a powiem wam taka posucha kilkudniowa na mnie wspaniale wpływa
Ruby co kupujesz??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczyno skąd Ty tyle optymizmu bierzesz?? przelej mi trochę do mojej zrytej psychiki...
przesyłam całą masę wirtualnie
wiesz doły się u mnie nie sprawdzają więc trzeba to inaczej rozegrać, trzeba się skupić na tym co dobre, piękne...mamy wspaniałych mężów, mam cudowną córkę, królika wprawdzie już go nie lubię ale niech będzie, mogę dzisiaj zrobić zakupy, możemy zaplanować tyle pięknych rzeczy, a tymczasem ludzie na świecie głodują, umierają, ciężko chorują...więc jak zaczynam łapać doła pomyślę o tych wszystkich biednych i cierpiących ludziach to mi przechodzi i wiem, że mam się z czego cieszyć, a to na co czekamy też przyjdzie tylko trzeba troszkę więcej cierpliwości
wow ale walnęłam elaborat nooooEdycik, luna91, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość