Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wśród moich znajomych na fb tylko raz było zdjęcie z usg, a potem cisza w sprawie dziecka, więc nikt więcej się na to nie zdecydował
Co do samopoczucia to ja po @ w tej części cyklu co to się pozornie nic nie dzieje - zero objawów cionszy, zero nerwów, seks dla przyjemności - w sumie najlepsza część jeśli się spojrzy pod odpowiednim kątemAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja na fb mam dużo zdjęć młodego i dzięki temu mam wogóle jakieś Bo zepsół mi się w laptopie monitor i dałam koleżance do naprawy. Jej kolega podmienił dyski i wszystkie zdjęcia szlag trafił. A pytałam czy muszę zgrać.
-
Ejrene wrote:Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG
dobrze, że nie umieściła zdjęcia, dokumentującego, kiedy doszło do poczęcia ; )
Ejrene, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
A ja chcac założyć od nowa fb aktywowalam stare konto i pierwsze co zobaczyłam,to zdj słodkiego niemowlaka, trzecie juz dziecko dawnej koleżanki z LO.... I stąd mój usilne starania o konto od zera tylko dla Was.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
hej Kochane ja dzisiaj nie miałam neta w pracy a poza tym i tak pewnie nie miałabym czasu zaglądać taki miałam zachrzan... no ale teraz już jestem w domku i chyba nie dam rady wszystkiego przeczytac co naskrobałyście przez wczorajszy wieczór aż do teraz
tylko zobaczyłam że zakładacie grupe na fb? Czy ja też moge do niej należeć? i czy to oznacza że tu już nie bedziecie pisać?luna91 lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek wyślij mi link do profilu to cię zaproszę i dodam do grupy...piszemy tutaj też, jedziemy na dwa fronty:P tamta jest bardziej prywatna, jak ktoś będzie miał ochotę pochwalić się zdjęciem jakimś to śmiało tam można bo to grupa tajna, tutaj nie chcę umieszczać niczego co by pozwalało mnie znaleźć bo nie chcę żeby ktoś czytał moje myśli... poza tym dzięki tej grupie możesz zobaczyć z kim konwersujesz
edit: jak tylko kiedyś ujrzę jakiś cień cienia to wam dziewczynki właśnie na fb grupie zamieszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:47
madzikk, Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Zrobiłam dziś test Owulacyjny zanim wynik odczytałam całe okienko było już fioletowe, zrobiłam drugi i to samo. myślę co za chol.... sprawdziłam datę ważności wrzesień 2015 ehh i tyle z mojego testowania
no one się też mogą przeterminować? w dodatku niby tak krótko po terminie (o ile po terminie bo wrzesień się nie skończył) i już nie działają? żenada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:09
-
katiuszaa - no nie fajnie, masz testy z allegro czy z rossmana, tesco?
Dziewczęta powiem Wam szczerze, że miło na fb było zobaczyć z kim się pisze i tak jak Ruby napisała jest takie wrażenie, że zna się od dawna Jak tak dalej pójdzie to zrobimy jakiś zlot
Lecę spać kochane, powiem szczerze dziś ta ciąża dała mi się we znaki, brzuch ciągnie a do tego wymiotować mi się chce (ale tylko trochę) i non stop bym leżała. Do tego po tym duphastonie chyba czuję się jak bym ważyła z milion kilo - czuje jakby mój brzuch był już wielkości 8 miesięcznej ciąży... a powiedzcie mi miała któraś z Was taki objaw, że wysypało ją łupieżem? W poprzedniej ciąży jak i w tej nie mogę się cholerstwa pozbyć a nigdy nie miałam.madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:katiuszaa - no nie fajnie, masz testy z allegro czy z rossmana, tesco?
Dziewczęta powiem Wam szczerze, że miło na fb było zobaczyć z kim się pisze i tak jak Ruby napisała jest takie wrażenie, że zna się od dawna Jak tak dalej pójdzie to zrobimy jakiś zlot
Lecę spać kochane, powiem szczerze dziś ta ciąża dała mi się we znaki, brzuch ciągnie a do tego wymiotować mi się chce (ale tylko trochę) i non stop bym leżała. Do tego po tym duphastonie chyba czuję się jak bym ważyła z milion kilo - czuje jakby mój brzuch był już wielkości 8 miesięcznej ciąży... a powiedzcie mi miała któraś z Was taki objaw, że wysypało ją łupieżem? W poprzedniej ciąży jak i w tej nie mogę się cholerstwa pozbyć a nigdy nie miałam.
allegro te różowe. No cóż dowiem się jutro czy owulka była -
luna91 wrote:katiuszaa - no nie fajnie, masz testy z allegro czy z rossmana, tesco?
Lecę spać kochane, powiem szczerze dziś ta ciąża dała mi się we znaki, brzuch ciągnie a do tego wymiotować mi się chce (ale tylko trochę) i non stop bym leżała. Do tego po tym duphastonie chyba czuję się jak bym ważyła z milion kilo - czuje jakby mój brzuch był już wielkości 8 miesięcznej ciąży... a powiedzcie mi miała któraś z Was taki objaw, że wysypało ją łupieżem? W poprzedniej ciąży jak i w tej nie mogę się cholerstwa pozbyć a nigdy nie miałam.
Kazik :* -
witam Was kochane
wczoraj Was podczytałam bo nie miałam siły odpisywać
wizyta u lekarza od 17,30 -19.00 z badaniami
zatem z USG wynika że mam tyłogięcie macicy, szyjka w normie.
Jajniki mam za duże i w prawym mam torbiel 3cm, na razie zostało mi zlecone masę badań.Wczoraj zrobiłam FSH,LH,E2,siarczan testosteronu,SHBG,DHEAs.TSH bo akurat mialam 5 dzien cyklu.
Pęcherzyków było dużo,ale w poniedziałek na 12 mam monitoring a potem w środę.Lekarka pod koniec powiedziała że być może to zespół policystycznych jajników więc wyszłam dobita łzy mi popłyneły jak wracałam.
Dobrze że poszłam bo nowa ginekolog naprawdę precyzjna i dokładna.Wizyta z usg 150zł, badania 221zł no ale wazne że będą zrobione.
ogólnie to złapałam doła po tej wizycie
Ruby ( by wysłać Ci priv z linkiem do profilu musze Cię mieć w przyjaciólkach) więc proszę o zaakcpetowanie zaproszenia to wysle swój link z fb.Z góry dziekuję.
Carloq jak się czujesz?
Cynamonku gdzie jesteś i jak się masz?
AgaL już po porannej kawce jak humor?
madzikk miałaś rację że badania hormolane to podstawa.Po tych co wykonałam wczoraj musze jeszcze zrobić między 22-25 dniem cyklu progesteron i OGTT-3 punktowy z oznaczeniem insuliny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 07:33