X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja na fb ciągle widzę zdjęcia dzieci, brzuchów, usg... Zwariować można :/
    Tez sie czasami temu dziewie. Ja swpjegp synka nigdy nie umiescilam

ania__l
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jesteś ?

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jestem :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Tez sie czasami temu dziewie. Ja swpjegp synka nigdy nie umiescilam

Ja mam znajomą, która wstawiła zdjęcie testu ciążowego razem ze zdjęciem usg, na którym widać było sam pęcherzyk ciążowy dosłownie mała kropeczka, ledwo widoczna.

A zdjęcia usg np z 12 tc to norma. Dopuszczam jeszcze fotę dzieciaczka już narodzonego,ale usg to lekka przesada.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój kuzyn umieścił zdjęcia testów ciążowych

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja mam znajomą, która wstawiła zdjęcie testu ciążowego razem ze zdjęciem usg, na którym widać było sam pęcherzyk ciążowy dosłownie mała kropeczka, ledwo widoczna.

A zdjęcia usg np z 12 tc to norma. Dopuszczam jeszcze fotę dzieciaczka już narodzonego,ale usg to lekka przesada.
    Moja siostra calwr swoje zycie ptzedstawia na zdjeciach lacznie z usg gdyz spodziwa sie drugiego dziecka

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no lekkie przegięcia tak wcześnie fotki dodawać :/
    a co oni się tak wszyscy uwzięli na te zdjęcia? wściekli się czy co?!

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG :/

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG :/

o rzesz kur... masakra, pobiłaś wszystkich!

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to chyba ze szczescia :-)

Ja mam w rodzinie policjantow wiec wiem ze nie powinno sie tam za bardzo dzialac :-)

A jak tam dziewuszki wasze samopoczucie?

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG :/[/QUOTE

Ale to co najmniej dziwne!!! Moze reklamowala gabinet lekarza :-)

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samopoczucie dobre, tylko ociężała jestem i napuchnięta bo czekam na @
    Planowo jutro bądź piątek ;) poza tym to całkiem luzacko :)

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys mialam konto na Naszej Klasie az pewny klient przyszedl do firmy i zaczal opowiadac gdzie to mnie widzial itp. Z miejsca skasowalam konto.

AgaL lubi tę wiadomość

ania__l
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Ejrene wrote:
    Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG :/[/QUOTE

Ale to co najmniej dziwne!!! Moze reklamowala gabinet lekarza :-)

Nie sądzę że reklamowała. Myślę że taki typ :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem przy koncu @

Ja tez jestem spokojna :-) teraz juz wiem ze za 1,5 czekaja mnie badania. Mam nadzieje ze sie czegos dowiem.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz oddaje sie gotowaniu. Wlasnie zrobilam swoj pierwszy dzem :-)

AgaL lubi tę wiadomość

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam kochane. Dzis jestem sama z synkiem. Ide zrobic mu kolacje. Milego wieczoru :-)

ania__l
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Teraz oddaje sie gotowaniu. Wlasnie zrobilam swoj pierwszy dzem :-)

Z czego zrobiłaś? Ja dziś będę pierwszy raz z brzoskwiń robić. A zrobiłam już z wiśni i porzeczek :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?;)

Ja im nie wierzę. Używałam raz w styczniu i teraz się skusiłam bo czułam, że owulacja będzie szybciej. Testy wychodziły a na monitoringu brak pęcherzyka. Uwierzę w te testy jak zajdę w ciążę :-P.

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Kiedys mialam konto na Naszej Klasie az pewny klient przyszedl do firmy i zaczal opowiadac gdzie to mnie widzial itp. Z miejsca skasowalam konto.

Ja staram się za dużo nie pokazywać i nie zgadzam się na oznaczenia na fotkach jak któreś mi nie pasują, poza tym dla obcych czyli tych nie będących w mojej grupie znajomych konto jest zamknięte , nie widzą nic poza zdjęciem profilowym :)

Poza tym FB chwalę sobie ze względu na możliwość utrzymywania kontaktów :)
    Dzięki temu mam kontakt z dziewczynami którymi się poznałam na forum jak byłam w ciąży z Ninką czyi 6 lat temu ;)

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ