Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania__l wrote:Tez sie czasami temu dziewie. Ja swpjegp synka nigdy nie umiescilam
Ja mam znajomą, która wstawiła zdjęcie testu ciążowego razem ze zdjęciem usg, na którym widać było sam pęcherzyk ciążowy dosłownie mała kropeczka, ledwo widoczna.
A zdjęcia usg np z 12 tc to norma. Dopuszczam jeszcze fotę dzieciaczka już narodzonego,ale usg to lekka przesada.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Ja mam znajomą, która wstawiła zdjęcie testu ciążowego razem ze zdjęciem usg, na którym widać było sam pęcherzyk ciążowy dosłownie mała kropeczka, ledwo widoczna.
A zdjęcia usg np z 12 tc to norma. Dopuszczam jeszcze fotę dzieciaczka już narodzonego,ale usg to lekka przesada.ania__l -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG [/QUOTE
Ale to co najmniej dziwne!!! Moze reklamowala gabinet lekarzaania__l -
nick nieaktualny
-
ania__l wrote:Ejrene wrote:Ja Was pibije. Mojej znajomej- znajoma umieściła kolaż ze zdjęć testów ciążowych, bucików ii jej zdjęcia z fotela ginekologicznego na którym lekarz robi jej USG [/QUOTE
Ale to co najmniej dziwne!!! Moze reklamowala gabinet lekarza
Nie sądzę że reklamowała. Myślę że taki typ -
AgaL wrote:Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?
Ja im nie wierzę. Używałam raz w styczniu i teraz się skusiłam bo czułam, że owulacja będzie szybciej. Testy wychodziły a na monitoringu brak pęcherzyka. Uwierzę w te testy jak zajdę w ciążę .AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania__l wrote:Kiedys mialam konto na Naszej Klasie az pewny klient przyszedl do firmy i zaczal opowiadac gdzie to mnie widzial itp. Z miejsca skasowalam konto.
Ja staram się za dużo nie pokazywać i nie zgadzam się na oznaczenia na fotkach jak któreś mi nie pasują, poza tym dla obcych czyli tych nie będących w mojej grupie znajomych konto jest zamknięte , nie widzą nic poza zdjęciem profilowym
Poza tym FB chwalę sobie ze względu na możliwość utrzymywania kontaktów
Dzięki temu mam kontakt z dziewczynami którymi się poznałam na forum jak byłam w ciąży z Ninką czyi 6 lat temucinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość