Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Cieszę się, że powrócił tu dobry humor cały czas Was czytam i nie zapominajcie o mnie A no właśnie: gdzie się podział Bratek?
W dodatku mój Małż od zeszłego tygodnia walczył z infekcją - próbowaliśmy go postawić na nogi domowymi sposobami, ale z pon.wyszedł od lekarza z diagnozą: zapalenie oskrzeli. I fuuuuuuuuuuuuurą leków. Jak to często bywa - ponieważ kiszę się z tych zarazkach od wielu dni, a teraz zamęczam organizm... to i mnie się oberwało i również mnie rozłożyło. Udało się teraz tak poustawiać, że mam dwa dni wolnego, więc śpię... śpię..... śpię... Nadrobić potem ploty dziewczyn - niewykonalne wręcz
Wczoraj wieczorem napisała do mnie moja gin-endo. Kompletne zaskoczenie - już myślałam, że mnie olała. Zaproponowała w weekend monitoring - powinnam być w pracy, ale na szczęście akurat u takiej szefowej, która wie, że się staramy i nam kibicuje - więc zaproponowała, że weźmie za mnie dyżur, żebym mogła zrobić monitoring Tak więc staram się postawić na nogi, żeby z powodu infekcji nie pokićkało się wszystko do reszty i w weekend monitoring. Jak dobrze pójdzie - potem Pregnyl, może tym razem 10.000j no i może uda się monitoring w przyszłym tygodniu jeszcze umówić. Tyle mam teraz na głowie, że ani się obejrzałam, a tu kolejna owulka zbliża się Wielkimi Krokami
Bardzo się cieszę, że Twoja wizyta przebiegła dobrze, a bóle zbytnio nie dokuczają. Trzymam kciuki mocno, mooooooocno :-* Będzie dobrze ))))
Tak samo u Marietty :-*luna91, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:To dobrze bo myślałam że coś źle zrozumiałam
no w sensie te co nie mają to niech założą, ja zostanę przy swoim prawdziwym grupa będzie super hiper tajna i nikt poza zaproszonymi rzez nas osobami nawet nie będzie mógł jej znaleźć jestem mega nie!?
edit - miałam iść na zakupy, ale przełożyłam na jutro bo dzisiaj jeszcze auto od mechanika odbieramy to zobaczę wieczorem jaki będzie budżet zakupowy poza tym u nas jutro lidla otwierają więc jest szansa, że coś ciekawego się znajdzie:) aczkolwiek jak pomyślę o tym dzikim tłumię to powątpiewamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:03
katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:To co Ruby jest już ta grupa? Można wysyłać swoje prawdziwe dane? Chociaż mnie po nicku z of na fb też znajdziesz
raczej, że jest, można można ja wam w pełni ufam, musisz zaakceptować moje zaproszenie żebym mogła cię dodać albo podać mi e-mail konta FB wtedy zaproszę cię do grupy:) (nie jestem pewna czy da się z poza grona znajomych zaprosić) -
nick nieaktualny
-
U mnie tez problem z fb,bo nie mogę otworzyc nowego konta,aktywuje mi moje stare dezaktywowane....
Dam znac czy teraz uda mi sie trwale to stare usunąć, a nowe może zaloze na jakiś inny mail.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:U mnie tez problem z fb,bo nie mogę otworzyc nowego konta,aktywuje mi moje stare dezaktywowane....
Dam znac czy teraz uda mi sie trwale to stare usunąć, a nowe może zaloze na jakiś inny mail.
ok, dziewczyny powoli już docierają do grupy także Aga spiesz się bo nie nadrobisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Aga a czemu nie chcesz aktywować starego konta?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę