X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny jestem po wizycie u nowej gin, wszystko ok, ovu była, dostalam dupka.
    Dobra wiadomość :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny jestem po wizycie u nowej gin, wszystko ok, ovu była, dostalam dupka.

Super

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hmmm to zakładacie nowe profile na fb?
    Raczej nie przecież tam będziemy tylko my

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam fb :-/

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*

Wysłany: 23 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Raczej nie przecież tam będziemy tylko my
    To dobrze :) bo myślałam że coś źle zrozumiałam :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Cieszę się, że powrócił tu dobry humor :) cały czas Was czytam i nie zapominajcie o mnie ;) A no właśnie: gdzie się podział Bratek?
    Jestem, Kochana, jestem. Ale mam mega ciężki tydzień: w ciągu 6 dni 3 dyżury nocne, oprócz tych standardowych. Z soboty na niedzielę spędziłam w pracy 22h ciągiem - bez zmrużenia oka... Pod koniec nie wiedziałam już, jak się nazywam ;)
    W dodatku mój Małż od zeszłego tygodnia walczył z infekcją - próbowaliśmy go postawić na nogi domowymi sposobami, ale z pon.wyszedł od lekarza z diagnozą: zapalenie oskrzeli. I fuuuuuuuuuuuuurą leków. Jak to często bywa - ponieważ kiszę się z tych zarazkach od wielu dni, a teraz zamęczam organizm... to i mnie się oberwało i również mnie rozłożyło. Udało się teraz tak poustawiać, że mam dwa dni wolnego, więc śpię... śpię..... śpię... Nadrobić potem ploty dziewczyn - niewykonalne wręcz ;)
    Wczoraj wieczorem napisała do mnie moja gin-endo. Kompletne zaskoczenie - już myślałam, że mnie olała. Zaproponowała w weekend monitoring - powinnam być w pracy, ale na szczęście akurat u takiej szefowej, która wie, że się staramy i nam kibicuje - więc zaproponowała, że weźmie za mnie dyżur, żebym mogła zrobić monitoring <3 Tak więc staram się postawić na nogi, żeby z powodu infekcji nie pokićkało się wszystko do reszty i w weekend monitoring. Jak dobrze pójdzie - potem Pregnyl, może tym razem 10.000j no i może uda się monitoring w przyszłym tygodniu jeszcze umówić. Tyle mam teraz na głowie, że ani się obejrzałam, a tu kolejna owulka zbliża się Wielkimi Krokami :)

Bardzo się cieszę, że Twoja wizyta przebiegła dobrze, a bóle zbytnio nie dokuczają. Trzymam kciuki mocno, mooooooocno :-* Będzie dobrze :)))))

Tak samo u Marietty :-*

luna91, Carolq lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Nie mam fb :-/
    Ja tez nie mam... Trzeba będzie się przemóc i założyć,ale tylko dla naszej grupy OF

cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    To dobrze :) bo myślałam że coś źle zrozumiałam :)

no w sensie te co nie mają to niech założą, ja zostanę przy swoim prawdziwym ;) grupa będzie super hiper tajna i nikt poza zaproszonymi rzez nas osobami nawet nie będzie mógł jej znaleźć :P jestem mega nie!? :D

edit - miałam iść na zakupy, ale przełożyłam na jutro bo dzisiaj jeszcze auto od mechanika odbieramy to zobaczę wieczorem jaki będzie budżet zakupowy :P poza tym u nas jutro lidla otwierają więc jest szansa, że coś ciekawego się znajdzie:) aczkolwiek jak pomyślę o tym dzikim tłumię to powątpiewam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:03

katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Ruby jest już ta grupa? Można wysyłać swoje prawdziwe dane? Chociaż mnie po nicku z of na fb też znajdziesz :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 23 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak myślałam tylko wolałam się upewnić :) a to fakt, jak są otwarcia sklepów to jest istne szaleństwo :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    To co Ruby jest już ta grupa? Można wysyłać swoje prawdziwe dane? Chociaż mnie po nicku z of na fb też znajdziesz :)

raczej, że jest, można można ja wam w pełni ufam, musisz zaakceptować moje zaproszenie żebym mogła cię dodać albo podać mi e-mail konta FB wtedy zaproszę cię do grupy:) (nie jestem pewna czy da się z poza grona znajomych zaprosić)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

nie znajduję cię po nicku niestety :/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez problem z fb,bo nie mogę otworzyc nowego konta,aktywuje mi moje stare dezaktywowane....
    Dam znac czy teraz uda mi sie trwale to stare usunąć, a nowe może zaloze na jakiś inny mail.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie tez problem z fb,bo nie mogę otworzyc nowego konta,aktywuje mi moje stare dezaktywowane....
    Dam znac czy teraz uda mi sie trwale to stare usunąć, a nowe może zaloze na jakiś inny mail.

ok, dziewczyny powoli już docierają do grupy także Aga spiesz się bo nie nadrobisz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    działam na dwa fronty ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj może jutro cos wymyślę ;)

Wysłany: 23 września 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a czemu nie chcesz aktywować starego konta?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

chyba da się ukryć prawie całe? ale pewnie nie chcesz tam znajomych mieć?

AgaL lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na dwa i teraz to już w ogóle nie wiem jak to ogarnę! Chyba przestanę jeść, spać, nie mówiąc już o myciu się :D :P

katiuszaa, Ejrene lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Bo nie wiem jak będę widoczna dla starych znajomych,ogólnie ze wzg ma prace nie chce być na facebooku,wiec wolałabym nowe pod innym nickiem itp

‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ