Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja bym chciała półbuty jakies takei na wiązanie, nie przepadam za obcasami więcna płaskim szukam
na allegro sie boje ze nie będą pasować i potem tzreba będzie wysyłać
Ja też wybieram się do nowego gina 2 października...
Dajcie znać ile płacicie za taki monitoring...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?
A ja też szukam botków, tyle że na obcasie bo płaskie mam.. I też nie mogę znaleźć -
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?
Ja teraz pierwszy cykl zrobiłam i nie wyszedł mi pozytywny. Mam ich jeszcze ze 20 więc chyba będę robić aż wykorzystam...
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik ciezko powiedziec, a badalas hormony? I przestan sir stresowac bo to ma ogromny wplyw na dlugosc cyklu.
Co do fb. Moze Ruby, mozesz stworzyc email. Tam wyslemy nazwy uzytkownkow. Ty nas dodasz i stworzysz grupe. Tylko kurcze nie wiem czy nie mam tej opcji zablokowanej.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?
Tam będzie łatwiej zdjęcia czy linki wstawićAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po wizycie u nowej gin, wszystko ok, ovu była, dostalam dupka.
cinnamon cookie, katiuszaa, AgaL, Natalii00, luna91, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:wysylajcie jak kogos nie mam to zapraszajcie, jakos to ogarniemy;)
tammozemy wstaic jakby co fotki nie mowie ze swoje ale rozne ktorymi chcemy sie podzielic bo nikt nie bedzie podgladal