X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciała półbuty jakies takei na wiązanie, nie przepadam za obcasami więcna płaskim szukam :P
    na allegro sie boje ze nie będą pasować i potem tzreba będzie wysyłać :/

Ja też wybieram się do nowego gina 2 października...

Dajcie znać ile płacicie za taki monitoring...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Siedlcach 50zł za wizytę

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?
    Dokładnie tak :) działamy :)
    A ja też szukam botków, tyle że na obcasie bo płaskie mam.. I też nie mogę znaleźć :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być i ten facebook przeze mnie nielubiany;)
    tyle że w pracy nie wejdę....bo mam zablokowany, ale zawsze mam w komorce jakby co

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to że w komórce to plus bo i moja nokia współpracować będzie

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fb jak najbardziej może być :) to będzie nasza alternatywa gdyby ovu sie wysypało :)
    tak czy siak będziemy pisać tu przecież

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Pijecie po dwie kawy dziennie?? :)

Ja na ogół tylko jedną rano. Czasami koło 13-14 drugą ;)

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?;)

Ja teraz pierwszy cykl zrobiłam i nie wyszedł mi pozytywny. Mam ich jeszcze ze 20 więc chyba będę robić aż wykorzystam...

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ciezko powiedziec, a badalas hormony? I przestan sir stresowac bo to ma ogromny wplyw na dlugosc cyklu.

Co do fb. Moze Ruby, mozesz stworzyc email. Tam wyslemy nazwy uzytkownkow. Ty nas dodasz i stworzysz grupe. Tylko kurcze nie wiem czy nie mam tej opcji zablokowanej.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ruby jako matka założycielka będziesz naszym moderatorem ?:)

Tam będzie łatwiej zdjęcia czy linki wstawić :)

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ruby jako matka założycielka będziesz naszym moderatorem ?:)

Tam będzie łatwiej zdjęcia czy linki wstawić :)

a może nie ma co nowego maila zakładać tylko przez prywatne wiadomości na ovufriend wysłać maile

madzikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wlasnie piszcie priv ja sworze grupe taja

Wysłany: 23 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto ma kogoś dodanego w PRZYJACIÓŁKACH może pisać wiadomości prywatne więc możemy wysłać do jednej dane czy linki :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 23 września 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a może nie ma co nowego maila zakładać tylko przez prywatne wiadomości na ovufriend wysłać maile
    O właśnie ;)
    Ruby ja wyślę po pracy bo siedzę na telefonie a tu nie mogę skopiować adresu do mojego profilu :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysylajcie jak kogos nie mam to zapraszajcie, jakos to ogarniemy;)
    tammozemy wstaic jakby co fotki nie mowie ze swoje ale rozne ktorymi chcemy sie podzielic bo nikt nie bedzie podgladal ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po wizycie u nowej gin, wszystko ok, ovu była, dostalam dupka.

cinnamon cookie, katiuszaa, AgaL, Natalii00, luna91, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece teraz do domu, ale popoludniu was pozapraszam do tej grupy, czekam na wasze linki do profili/ emaile czy co tam trzeba:)

Buzka!

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wysylajcie jak kogos nie mam to zapraszajcie, jakos to ogarniemy;)
    tammozemy wstaic jakby co fotki nie mowie ze swoje ale rozne ktorymi chcemy sie podzielic bo nikt nie bedzie podgladal ;)
    Hmmm to zakładacie nowe profile na fb?

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ