X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciała półbuty jakies takei na wiązanie, nie przepadam za obcasami więcna płaskim szukam :P
    na allegro sie boje ze nie będą pasować i potem tzreba będzie wysyłać :/

Ja też wybieram się do nowego gina 2 października...

Dajcie znać ile płacicie za taki monitoring...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Siedlcach 50zł za wizytę

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Laski z tą grupa na fb to wcale nie jest zły pomysł, tam można utworzyć nową tajną gdzie nikt nie będzie widział co piszemy i nawet nie znajdzie jej dopoki nie zaprosimy kogogś, a tutaj na owu każdy z zewnątrz może przeczytać ...to co działamy?
    Dokładnie tak :) działamy :)
    A ja też szukam botków, tyle że na obcasie bo płaskie mam.. I też nie mogę znaleźć :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być i ten facebook przeze mnie nielubiany;)
    tyle że w pracy nie wejdę....bo mam zablokowany, ale zawsze mam w komorce jakby co

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to że w komórce to plus bo i moja nokia współpracować będzie

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fb jak najbardziej może być :) to będzie nasza alternatywa gdyby ovu sie wysypało :)
    tak czy siak będziemy pisać tu przecież

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Pijecie po dwie kawy dziennie?? :)

Ja na ogół tylko jedną rano. Czasami koło 13-14 drugą ;)

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?;)

Ja teraz pierwszy cykl zrobiłam i nie wyszedł mi pozytywny. Mam ich jeszcze ze 20 więc chyba będę robić aż wykorzystam...

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ciezko powiedziec, a badalas hormony? I przestan sir stresowac bo to ma ogromny wplyw na dlugosc cyklu.

Co do fb. Moze Ruby, mozesz stworzyc email. Tam wyslemy nazwy uzytkownkow. Ty nas dodasz i stworzysz grupe. Tylko kurcze nie wiem czy nie mam tej opcji zablokowanej.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ruby jako matka założycielka będziesz naszym moderatorem ?:)

Tam będzie łatwiej zdjęcia czy linki wstawić :)

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ruby jako matka założycielka będziesz naszym moderatorem ?:)

Tam będzie łatwiej zdjęcia czy linki wstawić :)

a może nie ma co nowego maila zakładać tylko przez prywatne wiadomości na ovufriend wysłać maile

madzikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wlasnie piszcie priv ja sworze grupe taja

Wysłany: 23 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto ma kogoś dodanego w PRZYJACIÓŁKACH może pisać wiadomości prywatne więc możemy wysłać do jednej dane czy linki :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 23 września 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a może nie ma co nowego maila zakładać tylko przez prywatne wiadomości na ovufriend wysłać maile
    O właśnie ;)
    Ruby ja wyślę po pracy bo siedzę na telefonie a tu nie mogę skopiować adresu do mojego profilu :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysylajcie jak kogos nie mam to zapraszajcie, jakos to ogarniemy;)
    tammozemy wstaic jakby co fotki nie mowie ze swoje ale rozne ktorymi chcemy sie podzielic bo nikt nie bedzie podgladal ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po wizycie u nowej gin, wszystko ok, ovu była, dostalam dupka.

cinnamon cookie, katiuszaa, AgaL, Natalii00, luna91, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece teraz do domu, ale popoludniu was pozapraszam do tej grupy, czekam na wasze linki do profili/ emaile czy co tam trzeba:)

Buzka!

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wysylajcie jak kogos nie mam to zapraszajcie, jakos to ogarniemy;)
    tammozemy wstaic jakby co fotki nie mowie ze swoje ale rozne ktorymi chcemy sie podzielic bo nikt nie bedzie podgladal ;)
    Hmmm to zakładacie nowe profile na fb?

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ