Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapytam na pewno gina nowego, czy walcząc z prolaktyną, dopóki się nie unormuje jest sens w ogóle się starać....patrzeć na "te" dni itp... mam ochotę odpocząć. A znowu mój M od wczoraj mnie zapewnia, że teraz On przejmuje inicjatywę....zobaczymyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?
Aguś mam w domku na ten cykl dwa opakowania testów i jak będę chodziła na ten monitoring to pewnie znając mnie i testy zrobię uparta bestia ze mnie
może warto sie do nich przekonać
ja mam w domu tester afrodyta na ślinę - kupiłam w zeszłym mcu ale jak dla mnie straszny szajs wolę chyba testy owulacyjne( paskowe)AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?
AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny