X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas dwie :D może jakaś kawka popłudniowa do tego :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    To jest nas dwie :D może jakaś kawka popłudniowa do tego :)

trzy ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytam na pewno gina nowego, czy walcząc z prolaktyną, dopóki się nie unormuje jest sens w ogóle się starać....patrzeć na "te" dni itp... mam ochotę odpocząć. A znowu mój M od wczoraj mnie zapewnia, że teraz On przejmuje inicjatywę....zobaczymy ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    trzy ;)

Pijecie po dwie kawy dziennie?? :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm cisza...pewnie poszły kawę robić ;) :P

dla mnie mała czarna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:53

Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Pijecie po dwie kawy dziennie?? :)

ja czasem i trzy :D

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawy nie pijam ale herbaty to na hektolitry, a jeśli chodzi o testy to używałam tych z allegro i chyba rz mi wyszedł więc nie za bardzo je używam czasem mnie coś natchnie ale coś w nie nie wierzę

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jeszcze mam pytanie, czy wszystkie używacie testów owulacyjnych? bo ja jak do tej pory raz, nie wyszło mi wtedy nic, zniechęciłam się i patrzę tylko na śluz. No ale jak widać efektów brak;) więc może warto przekonać się do testów?;)

Aguś mam w domku na ten cykl dwa opakowania testów i jak będę chodziła na ten monitoring to pewnie znając mnie i testy zrobię :P uparta bestia ze mnie
    może warto sie do nich przekonać
    ja mam w domu tester afrodyta na ślinę - kupiłam w zeszłym mcu ale jak dla mnie straszny szajs wolę chyba testy owulacyjne( paskowe)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Dziewczyny:)
    Ale to forum mnie ubogaca w wiedzę....
    i rozrywkę :) :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko...z pracy mogą mnie zwolnić ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no jak dziś jakoś też w pracy nie mogę się zmotytować do niej :)
    także nie jesteś sama :D

zmieniając temat widziała któraś jakieś fajne botki ale wygodne ( nie babcine) na jesień gdzieś? tak by pasowały do rozkloszowanych spódniczek i sukienek?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja używałam pierwszy raz bo to był mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i zrobiłam dwa testy i akurat trafiłam w owulację :) miałam przeczucie że nadchodzi mimo niskiej temperatury i faktycznie trafiłam :) więc chyba warto?

AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik sama szukam botków. Przeglądalam zalando.pl, sieciówki, ale jeszcze nic mnie nie urzekło..

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i własnie ja też nic fajnego nie spotkałam.Do wyboru babcine albo mega kur....e :P ale takich pomiędzy nie widziałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po drugiej kawie właśnie;)

Podbijam pytanie o buty bo też by mi się przydały;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam z tamtego roku z deichmanna botki, bardzo jestem z nich zadowolona, pewnie mi posłuża jeszcze w tym roku, ale na drugą parę także spojrzę chętnym okiem ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka z pracy kupiła botki w stradivariusie, takie na które miałam oko (są czarne, wiśniowe i camel -na stronie) ale twierdzi, że bardzo twarde...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic czyli pozostają nam poszukiwania butów :) musze jeszcze przejrzeć co na allegro jest za wybór

ja jeszcze godzinka i do domku,szybki prysznic i do gina
    no zobaczymy co za nowa lekarka mi sie trafi :)
    obym była w dobrych rękach

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to czekam na dobre wiadomosci :)

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ