Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Oj w domu podejrzę co to za gra
a co do fb lub maili, jestem za mailami, gdyż nie mam fb - wiem, wiem dziś e bz fb człowiek nie istnieje, ale jakoś się trzymam
Aguś oczywiście możemy zrobić listę z nickami i emailami wtedy w razie czego zawsze się jakoś skontaktujemy gdyby ovu nawaliło nam A co do przebieranek to ja też lubię
Ejrene gierek sporo jest na allegro ale idąc za nazwą od Tyśki zdecydowalam się na sexpedycję ale jest jeszcze kamasutra, rozkosz, rozkosz plus karnet na lodzika i wiele innych hihi
Cynamonku mam nadzieję kochana,że jeszcze mi mąż podziekuje za ten zakupWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:05
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:a co do fb lub maili, jestem za mailami, gdyż nie mam fb - wiem, wiem dziś e bz fb człowiek nie istnieje, ale jakoś się trzymam
Kochana żaden problem, zawsze możesz założyć z nickiem z ovu tylko dla nas
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgadzam się z waszym pomysłem zdecydujcie co czy email czy fb ja się dostosuję i prześlę dane:)
Ja nie bardzo za przebierankami, nie że nie akceptuję tylko zwyczajnie nie chce mi się w to bawić o grze erotycznej pomyślę , za chwilę wklepię wasze propozycje i coś się znajdzie dla mnie nie powiem małż będzie zachwycony! -
Ruby wrote:Ty wiesz, że też mi to przez głowe przeszło...a jeszcze chciałam do itaki pisać...i to nie tej od podróży, także poważna sprawa
Ja już wykręcałam numer do słynnego jasnowidza z Człuchowa..., ale na szczęście zaczęło działaćcinnamon cookie, Ejrene, majju lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
O ja też jakąś przebierankę chętnie bym kupiła mi Mąż na ten urlopik na którym byliśmy kupił niespodziankę, taki sexy komplecik haleczka, majteczki i pończochy, no nie powiem, nie powiem, baaardzo ładne wykazał się teraz czas na mnie więc taka gra plus jakieś wdzianko.... Ojjjj owulacja będzie aż huczała
Edycik, Ejrene, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik, super, że już się w grę zaopatrzyłaś : )
Apropos awarii ovufriend, może umówimy jakieś awaryjne nowe forum w razie czego, z mailami może być trudno, a fb też przyznaję, że nie mam.
Np na kafeterii, czy gdzieś indziej można utworzyć nowy wątek w jakimś temacie: dziewczyny z ovufriend czy coś w ten deseń.
Witam wszystkich, ja do kawki zasiadam, ale nieco zarobiona jestem, więc zajrzę później.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
A jeśli mogę chwilowo zmienić temat, to czy miała może któraś problem ze zbyt krótkimi miesiączkami? A może ktoś wie z czym to się wiąże, gdzie może być problem? Nie chodzi mi o jednorazowe tylko za każdym razem:>
madzikk lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A jeśli mogę chwilowo zmienić temat, to czy miała może któraś problem ze zbyt krótkimi miesiączkami? A może ktoś wie z czym to się wiąże, gdzie może być problem? Nie chodzi mi o jednorazowe tylko za każdym razem:>
Ja bym byla za fb lub za whatsappem. Na fb juz nie wchodze ale na tel mam messengera przez ktory lacze sie nawet z rodzicami. Fajnie by bylo, na messengerze i whatsappie mozna tez dzwonic, moznaby bylo nawiazac kontakt glosowy:) Czy wszystkie maja smartfona?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk dziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłaś, bo bałam się, że może coś się nie rozwija u mnie prawidłowo czy jak chociaż i tak pogadam o tym ze swoim ginem, zobaczymy co on na to powie.. Ale dobrze wiedzieć, że Tobie tak powiedział
-
cinnamon cookie wrote:Madzikk dziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłaś, bo bałam się, że może coś się nie rozwija u mnie prawidłowo czy jak chociaż i tak pogadam o tym ze swoim ginem, zobaczymy co on na to powie.. Ale dobrze wiedzieć, że Tobie tak powiedział
Ale zawsze mnie to cieszyło, że tak krótko;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Cynamonku ja też mam krótkie 4 dni - 2 krwawienie i 2 plamienie i koniec @.Podpytaj oczywiście swojego lekarza dla pewności.
...już dziś wiem,że czeka mnie imprezowa sobota
Imprezowa, serduszkowa?
ja wstrzymam się do wizyty u gin, 30.09. wtedy bedzie 10dc i może się dowiem, że właśnie owu nadchodzi i po powrocie zacznę działać.
Ale najpewniej dowiem się, że znowu będę łykać bromergon....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL nie nie serduszkowa, naprawdę impreza mnie czeka bo znajomi do nas przyjżdzają i idziemy w miasto w sumie cieszę się zawsze jakaś odskocznia
Ja dziś będę u gina mam 5 dzien cyklu i poproszę by mnie umówiła na monitornig kiedy mam przychodzić i ewentualnie kiedy napastować mężaAgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonku jak na Siostre przystało ja też mam krótkie, zaznaczam zawsze 5 dni, z czego 4 to jest krwawienie, jedne takie juz plamienie.
Ale zawsze mnie to cieszyło, że tak krótko;) -
Aguś pierwszy raz idę własnie.Nigdy nie bylam jeszcze na monitoringu właśnie i jestem zielona w tym temacie.A z drugiej strony to konieczne bo sama nie wyliczę sobie dni płodych. W czerwcu mój cykl trwał 24 dni, w lipcu 35 a teraz 43.I bądź tu mądra.Mam nadzieję że nowa ginekolog będzie oki.
-
nick nieaktualnyHej.
AgaL a jak ty się czujesz po tym bromergonie? u mnie normalnie kaszana bo jak brałam to hormony szalały na tyle że nawet mdlałam, a mój cudowny lekarz na to że tak ma być i muszę się przyzwyczaić
Ja też uważam że coś w stylu FB będzie lepsze możemy wtedy na bieżąco czytać ewentualnie nadrabiać zaległości jak którejś dłużej nie ma.