X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Oj w domu podejrzę co to za gra ;)

a co do fb lub maili, jestem za mailami, gdyż nie mam fb - wiem, wiem dziś e bz fb człowiek nie istnieje, ale jakoś się trzymam ;)

Aguś oczywiście możemy zrobić listę z nickami i emailami wtedy w razie czego zawsze się jakoś skontaktujemy gdyby ovu nawaliło nam :P A co do przebieranek to ja też lubię ;)

Ejrene gierek sporo jest na allegro ale idąc za nazwą od Tyśki zdecydowalam się na sexpedycję ;) ale jest jeszcze kamasutra, rozkosz, rozkosz plus karnet na lodzika i wiele innych hihi

Cynamonku mam nadzieję kochana,że jeszcze mi mąż podziekuje za ten zakup :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:05

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    a co do fb lub maili, jestem za mailami, gdyż nie mam fb - wiem, wiem dziś e bz fb człowiek nie istnieje, ale jakoś się trzymam ;)

Kochana żaden problem, zawsze możesz założyć z nickiem z ovu tylko dla nas :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z waszym pomysłem :) zdecydujcie co czy email czy fb ja się dostosuję i prześlę dane:)

Ja nie bardzo za przebierankami, nie że nie akceptuję tylko zwyczajnie nie chce mi się w to bawić :P o grze erotycznej pomyślę , za chwilę wklepię wasze propozycje i coś się znajdzie dla mnie ;) nie powiem małż będzie zachwycony!

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ty wiesz, że też mi to przez głowe przeszło...a jeszcze chciałam do itaki pisać...i to nie tej od podróży, także poważna sprawa :)

Ja już wykręcałam numer do słynnego jasnowidza z Człuchowa..., ale na szczęście zaczęło działać

cinnamon cookie, Ejrene, majju lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też jakąś przebierankę chętnie bym kupiła :D mi Mąż na ten urlopik na którym byliśmy kupił niespodziankę, taki sexy komplecik haleczka, majteczki i pończochy, no nie powiem, nie powiem, baaardzo ładne :D wykazał się :D teraz czas na mnie :P więc taka gra plus jakieś wdzianko.... Ojjjj owulacja będzie aż huczała :D

Edycik, Ejrene, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Że też na to nie wpadłam, zaraz na telefonie podejrze;)
    a jakie jeszcze nazwy gier proponujesz??

Właśnie obczajam sekrety nocy :) cena wyższa ale i gadżety ma :D potem dam znać na co się zdecydowałam ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, super, że już się w grę zaopatrzyłaś : )

Apropos awarii ovufriend, może umówimy jakieś awaryjne nowe forum w razie czego, z mailami może być trudno, a fb też przyznaję, że nie mam.

Np na kafeterii, czy gdzieś indziej można utworzyć nowy wątek w jakimś temacie: dziewczyny z ovufriend czy coś w ten deseń.

Witam wszystkich, ja do kawki zasiadam, ale nieco zarobiona jestem, więc zajrzę później.

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 23 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to myślcie, mi każda opcja pasuje :) aczkolwiek maile to trochę słabo widzę, bo fajnie tak popisać wszystkie razem :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 23 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli mogę chwilowo zmienić temat, to czy miała może któraś problem ze zbyt krótkimi miesiączkami? A może ktoś wie z czym to się wiąże, gdzie może być problem? Nie chodzi mi o jednorazowe tylko za każdym razem:>

madzikk lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A jeśli mogę chwilowo zmienić temat, to czy miała może któraś problem ze zbyt krótkimi miesiączkami? A może ktoś wie z czym to się wiąże, gdzie może być problem? Nie chodzi mi o jednorazowe tylko za każdym razem:>
    Cinamonku moje sa tez dosc krotkie, max 2 dni a pozniej bardzo delikatne plamienie. Lekarz powiedzial ze to normalne, bardziej jest wazne ile tej krwi wyleci, norma ty chyba ok 50ml. Lekarz powiedzial zebym sie cieszyla ze mam takie krotkie, mniej podpasek, tamponow no i wiecej dni higienicznego sexu:)

Ja bym byla za fb lub za whatsappem. Na fb juz nie wchodze ale na tel mam messengera przez ktory lacze sie nawet z rodzicami. Fajnie by bylo, na messengerze i whatsappie mozna tez dzwonic, moznaby bylo nawiazac kontakt glosowy:) Czy wszystkie maja smartfona?

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015

Wysłany: 23 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk dziękuję za odpowiedź :) trochę mnie uspokoiłaś, bo bałam się, że może coś się nie rozwija u mnie prawidłowo czy jak :/ chociaż i tak pogadam o tym ze swoim ginem, zobaczymy co on na to powie.. Ale dobrze wiedzieć, że Tobie tak powiedział :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku ja też mam krótkie :) 4 dni - 2 krwawienie i 2 plamienie i koniec @.Podpytaj oczywiście swojego lekarza dla pewności.

...już dziś wiem,że czeka mnie imprezowa sobota :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Madzikk dziękuję za odpowiedź :) trochę mnie uspokoiłaś, bo bałam się, że może coś się nie rozwija u mnie prawidłowo czy jak :/ chociaż i tak pogadam o tym ze swoim ginem, zobaczymy co on na to powie.. Ale dobrze wiedzieć, że Tobie tak powiedział :)
    Cinnamonku jak na Siostre przystało ja też mam krótkie, zaznaczam zawsze 5 dni, z czego 4 to jest krwawienie, jedne takie juz plamienie.
    Ale zawsze mnie to cieszyło, że tak krótko;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cynamonku ja też mam krótkie :) 4 dni - 2 krwawienie i 2 plamienie i koniec @.Podpytaj oczywiście swojego lekarza dla pewności.

...już dziś wiem,że czeka mnie imprezowa sobota :)

Imprezowa, serduszkowa?:) :)

ja wstrzymam się do wizyty u gin, 30.09. wtedy bedzie 10dc i może się dowiem, że właśnie owu nadchodzi i po powrocie zacznę działać.
    Ale najpewniej dowiem się, że znowu będę łykać bromergon....

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL nie nie serduszkowa, naprawdę impreza mnie czeka bo znajomi do nas przyjżdzają i idziemy w miasto :) w sumie cieszę się zawsze jakaś odskocznia

Ja dziś będę u gina mam 5 dzien cyklu i poproszę by mnie umówiła na monitornig kiedy mam przychodzić i ewentualnie kiedy napastować męża :P

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a robiłaś już monitoring, czy to pierwszy raz??

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku jak na Siostre przystało ja też mam krótkie, zaznaczam zawsze 5 dni, z czego 4 to jest krwawienie, jedne takie juz plamienie.
    Ale zawsze mnie to cieszyło, że tak krótko;)
    Właśnie widzisz u mnie to jest mniej, coś tak jak Edycik napisała :) 2 dni krwawienia to max... I też nie mogę się doczekać wizyty, chcę się dowiedzieć czegoś konkretnego, co mam robić, badać i w ogóle :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś pierwszy raz idę własnie.Nigdy nie bylam jeszcze na monitoringu właśnie i jestem zielona w tym temacie.A z drugiej strony to konieczne bo sama nie wyliczę sobie dni płodych. W czerwcu mój cykl trwał 24 dni, w lipcu 35 a teraz 43.I bądź tu mądra.Mam nadzieję że nowa ginekolog będzie oki.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Cinnamonek miałaś już monitoring? kiedy się na to decydować??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    AgaL a jak ty się czujesz po tym bromergonie? u mnie normalnie kaszana bo jak brałam to hormony szalały na tyle że nawet mdlałam, a mój cudowny lekarz na to że tak ma być i muszę się przyzwyczaić

Ja też uważam że coś w stylu FB będzie lepsze możemy wtedy na bieżąco czytać ewentualnie nadrabiać zaległości jak którejś dłużej nie ma.

‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ