Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć
Ruby ja też nie wykonałam bo męża nie ma więc pewnie jak ją go będę ujezdzać to Wy się już nowym zajmiecie
Wczoraj forum mi też nie działało kilka godzin. Już się martwiłam co jak nie zadziała, gdzie się znajdziemy...
no ja właśnie też miałam obawy -
nick nieaktualnyHej,
Tez miałam tak samo pomyślam ze tyle piszecie ze admin nie nadąża hehe
Z Kropkiem przespaliśmy cała noć bez problemu także elegancko , dzis przyjeżdzają jeszcze moi rodzice do mnie w odwiedziny . A wogole wczoraj powiedziałam szefowej ze jestem w ciąży bo pali i nie chciałam by paliła przy mnie w biurze ucieszyła sie pogratulowała , i od słowa do słowa doszło do wyzwań okazało sie ze usunęła druga ciąże bo maź ja namawiał , i straszył
Ze ja zostawi wiec usunęła , po czym jak usunęła i tak odszedł z inna i sie rozwiedli to było z 14 lat temu ... Straszne mówiła ze jak by wiedziała ze tak bedzie w życiu by takiej decyzji nie podjęła ale czasu nie cofnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:00
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ja już w akcie desperacji zastanawiałam się jak Was znaleźć czy iść do programu "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" czy co zabeczałabym się na amen
Ty wiesz, że też mi to przez głowe przeszło...a jeszcze chciałam do itaki pisać...i to nie tej od podróży, także poważna sprawaCarolq lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ty wiesz, że też mi to przez głowe przeszło...a jeszcze chciałam do itaki pisać...i to nie tej od podróży, także poważna sprawa
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Musimy wymyśleć jakiś plan awaryjny na wypadek zamachu na ovufriend i zniknięcia jego z sieci.
jestem za ...dziewczyny w razie gdyby ovu sie wysypało na dłużej jak się skontaktujemy? może jakaś lista z nickami i emailami?albo fb?
zachciało mi się krokietów i barszczyku czerwonego w pracy na sniadanie
myk do sklepu i wcinam
dziś na szczęscie kierownika nie ma więc luzik -
nick nieaktualny
-
Oj w domu podejrzę co to za gra
a co do fb lub maili, jestem za mailami, gdyż nie mam fb - wiem, wiem dziś e bz fb człowiek nie istnieje, ale jakoś się trzymamEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:jestem za ...dziewczyny w razie gdyby ovu sie wysypało na dłużej jak się skontaktujemy? może jakaś lista z nickami i emailami?albo fb?
zachciało mi się krokietów i barszczyku czerwonego w pracy na sniadanie
myk do sklepu i wcinam
dziś na szczęscie kierownika nie ma więc luzik
Jejku ale mi smaka na barszczyk zrobilaś!!
ja piję soczek vega warzywny, całkiem całkiem;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
czyli będzie szał gier
dziś jak będę u lekarza muszę umówić się z tą nową ginekolog na monitoring cyklu,akurat gra przyjdzie i drzyj mężu hahha tak naprawdę jakieś zacne wdzianko muszę sobie wykombinować jak będziemy grać z mężem perwersyjną uczennicę albo coś innego
-
Ejrene wrote:Ja nie mogę się zdecydować ale którąś też dziś zamówie
Siedze w pracy i oglądam na telefonie :p
Że też na to nie wpadłam, zaraz na telefonie podejrze;)
a jakie jeszcze nazwy gier proponujesz??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:czyli będzie szał gier
dziś jak będę u lekarza muszę umówić się z tą nową ginekolog na monitoring cyklu,akurat gra przyjdzie i drzyj mężu hahha tak naprawdę jakieś zacne wdzianko muszę sobie wykombinować jak będziemy grać z mężem perwersyjną uczennicę albo coś innego
oj super pomysł, uwielbiam przebierankiKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę