Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ma któraś pożyczyć buty kowbojki???
No niestety nie mam, ale jak masz jakieś kozaki to przyczep sobie pióra z bibuły, wełny czy czegokolwiek innego i będą jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 21:05
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Ja siurnęła właśnie do pojemniczka i stwierdziłam, że siurek za blady kolorek ma, więc będę twarda i się nie złamię A bynajmniej do jutrzejszego porannego siurnięcia
Ja też siurnęłam i blady był ale wrzuciłam tam testy, a nóż widelec owulacja będzie to będę już dzisiaj musiała ogarnąć rumaka -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Ruby na głodzie nie mogę śmieje sie w metrze jak głupia aż Pan sie zapytał czy wszystko ze mną dobrze a ja ze w ciąży jestem i hormony szaleją dzis jest dzien bez biletu wiec z Kropkiem jeździmy za darmo niestety mam spotkanie na budowie wiec musiałam ruszyć dupke do pracy chodź wole pelracowac w domku ale moze jakos szybko sie wyrwę przynajmniej co do czucia Kropek chyba podgryzał mi od środka w nocy brzuch bo myślałam ze zejdę wiec spania za duzo nie było na całe szczęście wstrzymywaliśmy sie aby nie zapodać sobie nospy no i wytrzymałam o 6 Kropek usnął wiec przynajmniej te dwie godzinki spokojnie kimnełam . Teraz o dziwo polubił jeździć metrem wiec nie mam problemu zobaczymy co dalej .
Carolq ciesze sie ze tak dobrze rozumiesz sie z kropkiem co do snu - dqie godzinki to duzo
A co do metra to jak sie urodzi zaqsze bedziesz mogla z nim jezdIc jak bedzie marudny
Carolq lubi tę wiadomość
ania__l