Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, no niezły tu u nas rollercoster. Od załamki kilka dni temu, po euforie dzisiaj, jak w prawdziwym brazylijskim serialu.
Ja się zgłaszam do wykonania zadania pt " jeździec zbiorowy" w piątek lub sobotę, zależy jak szybko ciotka się uwinie. Niech już małżonek drży ; )madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
A tak w temacie testowania, to właśnie chce mi się siusiu i powstrzymuję się gapiąc się na test: zrobić nie zrobić
No i powiedzcie, czy ja mam równo pod sufitem hahahamadzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny, no niezły tu u nas rollercoster. Od załamki kilka dni temu, po euforie dzisiaj, jak w prawdziwym brazylijskim serialu.
Ja się zgłaszam do wykonania zadania pt " jeździec zbiorowy" w piątek lub sobotę, zależy jak szybko ciotka się uwinie. Niech już małżonek drży ; )
Kochana jeszcze trochę i brazylijskie seriale będą wymiękać przy nas, a my będziemy rozchwytywane, bo każdy będzie chciał kupić nasz scenariuszCzekającaMama
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:A tak w temacie testowania, to właśnie chce mi się siusiu i powstrzymuję się gapiąc się na test: zrobić nie zrobić
No i powiedzcie, czy ja mam równo pod sufitem hahaha
pffff jak masz dwa to właściwie czemu nie? a nóż widelec się uda i będziemy miały co opijać! -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dziewczyny, no niezły tu u nas rollercoster. Od załamki kilka dni temu, po euforie dzisiaj, jak w prawdziwym brazylijskim serialu.
Ja się zgłaszam do wykonania zadania pt " jeździec zbiorowy" w piątek lub sobotę, zależy jak szybko ciotka się uwinie. Niech już małżonek drży ; )
Hormony nam świrują, huśtawka hormonów etc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ja nie nadążam już może niech któraś na koniec dnia robi podsumowanie co było pisane? odświeżam co chwilę stronę i mam parę wiadomości do czytania, szaleństwo
To wyobraź sobie co to będzie jak wszystkie zaciążymy? Wtedy to dopiero rozpętamy istna burzę na fioletowejkatiuszaa, Natalii00, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
CzekającaMama
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzekającaMama wrote:A tak w temacie testowania, to właśnie chce mi się siusiu i powstrzymuję się gapiąc się na test: zrobić nie zrobić
No i powiedzcie, czy ja mam równo pod sufitem hahaha
Ja po owulacji sikam prawie wyłącznie do kubka i zanurzam w nim test, więc ze mną chyba jest gorzej ; ) to tak na pocieszenie.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png