X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Rozumiem... Faktycznie wpisałam za mało :/ ale z @ trafił co do dnia, tylko teraz płodne pokazuje mi za szybko... :)

Mnie też zaskoczył OF, bo wyznaczył mi @ po 26 dniach, zamiast po 28, i przyszła @ 2 dni wcześniej, trafił. Chyba niegłupi ten system.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnyśmy też stworzyć regulamin :P ile czasu/dni np mamy na wykonanie zadnia, jakiś zamiennik, że jak ktoś nie toleruje czegoś to np w zamian może wymyślić coś innego i wykonać oczywiście po zaakceptowaniu :D

ale się podjarałam tą grą :P

Carolq kropek to słodziusieńkie imię zapewne będą się tutaj pojawiać nowe kropki juniory z czasem ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyzwanie spoko :D a jak któraś ma @ to jakaś taryfa ulgowa jest?? ;)

madzikk lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    To co z tą grą erotyczną ? Któraś ma i testowała przyznawać się szybko.

Mam coś dziś nerwa na wszystko. Muszę poprawić sobie humor i wymyśliłam że zrobię dziś zakupy internetowe +18

brzmi ostro ; )

Carolq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Powinnyśmy też stworzyć regulamin :P ile czasu/dni np mamy na wykonanie zadnia, jakiś zamiennik, że jak ktoś nie toleruje czegoś to np w zamian może wymyślić coś innego i wykonać oczywiście po zaakceptowaniu :D

ale się podjarałam tą grą :P

Carolq kropek to słodziusieńkie imię zapewne będą się tutaj pojawiać nowe kropki juniory z czasem ;)

ja myślę że nie ma zamieników jak wszystkie to wszystkie :) !!! Kropkowe odpadają oczywiście :P właśnie jak to jest z tym <3 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wyzwanie spoko :D a jak któraś ma @ to jakaś taryfa ulgowa jest?? ;)

no raczej, nadrobisz po @ :P spokojna głowa wszystko zapiszemy ile masz do nadrobienia:D

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśkaa wrote:
    ja mam taką planszową :) jedna strona to gra wstępna, druga dotyczy pozycji :D niestety nie wiem jak się nazywa, jak będę w domu mogę sprawdzić.

Luna jak na 5 tydzień dobre wieści, zawsze czeka się do 6 aby zobaczyć zarodek (czasem 5 tygodni +5 dni) Więc w tym tygodniu musisz odpoczywać w spokoju :)

a z tym ovu i jego wyznaczaniem owulacji to tylko pic na wodę... to jest program i zaznacza na podstawie temperatury ot tak.

Tyśka, ta Twoja gra brzmi zachęcająco, jak będziesz miała chwilę, daj nam znać, jaka to nazwa ; )

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto będzie sędziował? i jaka nagroda?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, spotkałam się dzisiaj z koleżanką i podjęłam decyzję.....UWAGA ATTENTION ACHTUNG!
    od piątku zaczynam biegać! piątek godzina 17! jak wam napiszę , że nie poszłam to możecie mnie zrównać z glebą :D

madzikk, Marietta, Kjopa3, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a kto będzie sędziował? i jaka nagroda?

jak to jaka , fioletowa strona, sama widziałam pisały tak w poście :D

madzikk lubi tę wiadomość

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się wieczorową porą :)

No to zaczynam nadrabianie bycia w temacie :-P

AgaL - doskonale Cię rozumie, ja ciągle powtarzam, że nie będę mierzyć tempki itd. a co robię? Pierwsze co robię po przebudzeniu i gorączkowe poszukiwanie pod ręką termometru i z planu dupa ;) Ja jestem osoba, która nie lubi niewiadomych i zawsze stara się mieć wszystko poukładane i zaplanowane. Pewnie to też powód mojego rozczarowania co do ciąży. Wszystko sobie zaplanował i ułożyłam a tu klapa. <3

luna91 - głowa do góry tak jak wspomniał gin wszystko idzie ku dobremu i tak też jest i będzie :) Kochana odpocznij, zrób coś dla siebie co sprawi Ci mega frajdę a ten tydzień w naszym skromnym towarzystwie bardzo szybko Ci minie <3

Vesper - witam Cię gorąco <3

katiuszaa - Kobieto Ty mnie nie podpuszczaj, bo się złamię, a ryzyko jest ogromne, bo zamiast w czwartek to już dzisiaj zakupiłam test i to nie jeden a dwa :-P <3

A tak ogólnie to jesteście szalone :) i właśnie to w Was uwielbiam. Czekam na swój przydział zadań do wykonania. Kiedyś mój mężulek w odpowiedzi na brak sexu, bo pochłonęła mnie lektura Pięćdziesięciu Twarzy Greya podczas mojej nieobecności przeczytał kilkanaście stron i jak wróciłam z pracy to powiedział, że mam sobie tą książkę przeczytać do końca a później on skontroluje mój poziom wiedzy :-P Powiem, Wam że nie żartował i działo się o działo :-P

luna91 lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc

Wysłany: 22 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no raczej, nadrobisz po @ :P spokojna głowa wszystko zapiszemy ile masz do nadrobienia:D
    Nie miałam co do tego żadnych wątpliwości :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca czytam teraz ale jakoś nawet do połowy dobrnąć nie mogę...a w dodatku koleżanka dzisiaj mi powiedziała, że nudna jak flaki z olejem i straciłam resztki motywacji...weź przemów może jednak warto???mam też drugą część w domu i tą niby oczami narratora czy ki ch...j ;)

Wysłany: 22 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama uuuuu ten Twój ostatni akapit jest niezły ;) :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ehh tych gier od groma i ciut jest ..rozkosz,czar par,erobiznes proszę dajcie nazwę jaką macie w domku :)
    ojj moj mąż by się zdziwił :)

Coś czuję, że wszyscy nasi mężowie się zdziwią w tym miesiacu ; )
    Jeszcze nie wiedzą z kim tańczą ; )

cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 22 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Czekająca czytam teraz ale jakoś nawet do połowy dobrnąć nie mogę...a w dodatku koleżanka dzisiaj mi powiedziała, że nudna jak flaki z olejem i straciłam resztki motywacji...weź przemów może jednak warto???mam też drugą część w domu i tą niby oczami narratora czy ki ch...j ;)

Szczerze to ja przeczytałam wszystkie trzy części, ale ta pierwsza najbardziej rozbudzała moją wyobraźnię :-P No ale ja normalna nie jestem więc musisz brać na mnie poprawkę :-P

CzekającaMama

Wysłany: 22 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Coś czuję, że wszyscy nasi mężowie się zdziwią w tym miesiacu ; )
    Jeszcze nie wiedzą z kim tańczą ; )

Święte słowa :)

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój czasami podczytuje np teraz przytulił się i czyta bo ja ciągle się śmieję

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Szczerze to ja przeczytałam wszystkie trzy części, ale ta pierwsza najbardziej rozbudzała moją wyobraźnię :-P No ale ja normalna nie jestem więc musisz brać na mnie poprawkę :-P

ja miałam podobnie.

Wysłany: 22 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja miałam podobnie.

Słońce pocieszyłaś mnie, że ze mną nie jest jeszcze tak najgorzej :-P

CzekającaMama
‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ