Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Rozumiem... Faktycznie wpisałam za mało ale z @ trafił co do dnia, tylko teraz płodne pokazuje mi za szybko...
Mnie też zaskoczył OF, bo wyznaczył mi @ po 26 dniach, zamiast po 28, i przyszła @ 2 dni wcześniej, trafił. Chyba niegłupi ten system.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyPowinnyśmy też stworzyć regulamin ile czasu/dni np mamy na wykonanie zadnia, jakiś zamiennik, że jak ktoś nie toleruje czegoś to np w zamian może wymyślić coś innego i wykonać oczywiście po zaakceptowaniu
ale się podjarałam tą grą
Carolq kropek to słodziusieńkie imię zapewne będą się tutaj pojawiać nowe kropki juniory z czasemcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:To co z tą grą erotyczną ? Któraś ma i testowała przyznawać się szybko.
Mam coś dziś nerwa na wszystko. Muszę poprawić sobie humor i wymyśliłam że zrobię dziś zakupy internetowe +18
brzmi ostro ; )Carolq lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyRuby wrote:Powinnyśmy też stworzyć regulamin ile czasu/dni np mamy na wykonanie zadnia, jakiś zamiennik, że jak ktoś nie toleruje czegoś to np w zamian może wymyślić coś innego i wykonać oczywiście po zaakceptowaniu
ale się podjarałam tą grą
Carolq kropek to słodziusieńkie imię zapewne będą się tutaj pojawiać nowe kropki juniory z czasem
ja myślę że nie ma zamieników jak wszystkie to wszystkie !!! Kropkowe odpadają oczywiście właśnie jak to jest z tym -
nick nieaktualny
-
Tyśkaa wrote:ja mam taką planszową jedna strona to gra wstępna, druga dotyczy pozycji niestety nie wiem jak się nazywa, jak będę w domu mogę sprawdzić.
Luna jak na 5 tydzień dobre wieści, zawsze czeka się do 6 aby zobaczyć zarodek (czasem 5 tygodni +5 dni) Więc w tym tygodniu musisz odpoczywać w spokoju
a z tym ovu i jego wyznaczaniem owulacji to tylko pic na wodę... to jest program i zaznacza na podstawie temperatury ot tak.
Tyśka, ta Twoja gra brzmi zachęcająco, jak będziesz miała chwilę, daj nam znać, jaka to nazwa ; )
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcha, spotkałam się dzisiaj z koleżanką i podjęłam decyzję.....UWAGA ATTENTION ACHTUNG!
od piątku zaczynam biegać! piątek godzina 17! jak wam napiszę , że nie poszłam to możecie mnie zrównać z glebąmadzikk, Marietta, Kjopa3, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się wieczorową porą
No to zaczynam nadrabianie bycia w temacie
AgaL - doskonale Cię rozumie, ja ciągle powtarzam, że nie będę mierzyć tempki itd. a co robię? Pierwsze co robię po przebudzeniu i gorączkowe poszukiwanie pod ręką termometru i z planu dupa Ja jestem osoba, która nie lubi niewiadomych i zawsze stara się mieć wszystko poukładane i zaplanowane. Pewnie to też powód mojego rozczarowania co do ciąży. Wszystko sobie zaplanował i ułożyłam a tu klapa.
luna91 - głowa do góry tak jak wspomniał gin wszystko idzie ku dobremu i tak też jest i będzie Kochana odpocznij, zrób coś dla siebie co sprawi Ci mega frajdę a ten tydzień w naszym skromnym towarzystwie bardzo szybko Ci minie
Vesper - witam Cię gorąco
katiuszaa - Kobieto Ty mnie nie podpuszczaj, bo się złamię, a ryzyko jest ogromne, bo zamiast w czwartek to już dzisiaj zakupiłam test i to nie jeden a dwa
A tak ogólnie to jesteście szalone i właśnie to w Was uwielbiam. Czekam na swój przydział zadań do wykonania. Kiedyś mój mężulek w odpowiedzi na brak sexu, bo pochłonęła mnie lektura Pięćdziesięciu Twarzy Greya podczas mojej nieobecności przeczytał kilkanaście stron i jak wróciłam z pracy to powiedział, że mam sobie tą książkę przeczytać do końca a później on skontroluje mój poziom wiedzy Powiem, Wam że nie żartował i działo się o działoluna91 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyCzekająca czytam teraz ale jakoś nawet do połowy dobrnąć nie mogę...a w dodatku koleżanka dzisiaj mi powiedziała, że nudna jak flaki z olejem i straciłam resztki motywacji...weź przemów może jednak warto???mam też drugą część w domu i tą niby oczami narratora czy ki ch...j
-
Edycik wrote:ehh tych gier od groma i ciut jest ..rozkosz,czar par,erobiznes proszę dajcie nazwę jaką macie w domku
ojj moj mąż by się zdziwił
Coś czuję, że wszyscy nasi mężowie się zdziwią w tym miesiacu ; )
Jeszcze nie wiedzą z kim tańczą ; )cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Ruby wrote:Czekająca czytam teraz ale jakoś nawet do połowy dobrnąć nie mogę...a w dodatku koleżanka dzisiaj mi powiedziała, że nudna jak flaki z olejem i straciłam resztki motywacji...weź przemów może jednak warto???mam też drugą część w domu i tą niby oczami narratora czy ki ch...j
Szczerze to ja przeczytałam wszystkie trzy części, ale ta pierwsza najbardziej rozbudzała moją wyobraźnię No ale ja normalna nie jestem więc musisz brać na mnie poprawkęCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny