X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bo nie wiem jak będę widoczna dla starych znajomych,ogólnie ze wzg ma prace nie chce być na facebooku,wiec wolałabym nowe pod innym nickiem itp

to załóż nowego e-maila i potem nowe konto, jak będziesz miała gotowe to wyślij mi namiary na prv ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje potem założyć konto email takie dodatkowe i na nim bazując nowe konto fb

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Spróbuje potem założyć konto email takie dodatkowe i na nim bazując nowe konto fb

super Aga :) czekamy ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny :) Zakładacie grupę na fejsie? Super, też chcę być :) Tylko powiedzcie mi, Ruby do ciebie link do mojego konta i wtedy mnie zaprosisz?

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Witam Was dziewczyny :) Zakładacie grupę na fejsie? Super, też chcę być :) Tylko powiedzcie mi, Ruby do ciebie link do mojego konta i wtedy mnie zaprosisz?

zaproszę cię do swoich znajomych i potem dodam do grupy tak to funkcjonuje w grupie tajnej ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... :/ odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło :) No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... :/ odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło :) No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.

może rzeczywiście zanim zacznie się panikować lepiej to skonsultować.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Połowę nie zrozumiałam z tego co napisałaś :D ale faktycznie, lepiej się skonsultować i wtedy porozmawiać co i jak :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już was zaakceptowałam dziewczynki ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem panikarą, nie da się ukryć :) Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Jestem panikarą, nie da się ukryć :) Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech :)

no wiadomo bo człowiek chce wiedzieć na czym stoi..przynajmniej wiemy jak leczyć, ale najgorsze jest, że czasami latami się chodzi od lekarza do lekarza zanim któryś postawi trafną diagnozę ...

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja nie mam konta na fb i nigdy nie miałam, będe musiała utworzyć.
    Póki co, na razie OF tfu tfu działa ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja nie mam konta na fb i nigdy nie miałam, będe musiała utworzyć.
    Póki co, na razie OF tfu tfu działa ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja weszłam na fb i ... koleżanka w drugiej ciąży :/ A już był jakiś czas spokój z takimi informacjami ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szczęście skończył się na razie wysyp takich informacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    u mnie na szczęście skończył się na razie wysyp takich informacji

do czasu pewnie...
    u mnie dużo znajomych się stara więc pewnie co jakiś czas któryś mnie zaskoczy ;)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb ciągle widzę zdjęcia dzieci, brzuchów, usg... Zwariować można :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :-)

Widze ze z tematem na czasie. Ja sie wlasnie dzis dowiedzialam ze bede ciocia oraz kolezanka w pracy odchodzi bo w ciazy.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    zaproszę cię do swoich znajomych i potem dodam do grupy tak to funkcjonuje w grupie tajnej ;)
    Ja tez chce :-)

ania__l
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ