X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bo nie wiem jak będę widoczna dla starych znajomych,ogólnie ze wzg ma prace nie chce być na facebooku,wiec wolałabym nowe pod innym nickiem itp

to załóż nowego e-maila i potem nowe konto, jak będziesz miała gotowe to wyślij mi namiary na prv ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje potem założyć konto email takie dodatkowe i na nim bazując nowe konto fb

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Spróbuje potem założyć konto email takie dodatkowe i na nim bazując nowe konto fb

super Aga :) czekamy ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny :) Zakładacie grupę na fejsie? Super, też chcę być :) Tylko powiedzcie mi, Ruby do ciebie link do mojego konta i wtedy mnie zaprosisz?

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Witam Was dziewczyny :) Zakładacie grupę na fejsie? Super, też chcę być :) Tylko powiedzcie mi, Ruby do ciebie link do mojego konta i wtedy mnie zaprosisz?

zaproszę cię do swoich znajomych i potem dodam do grupy tak to funkcjonuje w grupie tajnej ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... :/ odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło :) No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... :/ odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło :) No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.

może rzeczywiście zanim zacznie się panikować lepiej to skonsultować.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Połowę nie zrozumiałam z tego co napisałaś :D ale faktycznie, lepiej się skonsultować i wtedy porozmawiać co i jak :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już was zaakceptowałam dziewczynki ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem panikarą, nie da się ukryć :) Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Jestem panikarą, nie da się ukryć :) Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech :)

no wiadomo bo człowiek chce wiedzieć na czym stoi..przynajmniej wiemy jak leczyć, ale najgorsze jest, że czasami latami się chodzi od lekarza do lekarza zanim któryś postawi trafną diagnozę ...

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja nie mam konta na fb i nigdy nie miałam, będe musiała utworzyć.
    Póki co, na razie OF tfu tfu działa ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja nie mam konta na fb i nigdy nie miałam, będe musiała utworzyć.
    Póki co, na razie OF tfu tfu działa ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja weszłam na fb i ... koleżanka w drugiej ciąży :/ A już był jakiś czas spokój z takimi informacjami ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szczęście skończył się na razie wysyp takich informacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    u mnie na szczęście skończył się na razie wysyp takich informacji

do czasu pewnie...
    u mnie dużo znajomych się stara więc pewnie co jakiś czas któryś mnie zaskoczy ;)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb ciągle widzę zdjęcia dzieci, brzuchów, usg... Zwariować można :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :-)

Widze ze z tematem na czasie. Ja sie wlasnie dzis dowiedzialam ze bede ciocia oraz kolezanka w pracy odchodzi bo w ciazy.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    zaproszę cię do swoich znajomych i potem dodam do grupy tak to funkcjonuje w grupie tajnej ;)
    Ja tez chce :-)

ania__l
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ