Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Bo nie wiem jak będę widoczna dla starych znajomych,ogólnie ze wzg ma prace nie chce być na facebooku,wiec wolałabym nowe pod innym nickiem itp
to załóż nowego e-maila i potem nowe konto, jak będziesz miała gotowe to wyślij mi namiary na prvAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Witam Was dziewczyny Zakładacie grupę na fejsie? Super, też chcę być Tylko powiedzcie mi, Ruby do ciebie link do mojego konta i wtedy mnie zaprosisz?
zaproszę cię do swoich znajomych i potem dodam do grupy tak to funkcjonuje w grupie tajnej -
aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.
-
nick nieaktualnymajju wrote:aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.
może rzeczywiście zanim zacznie się panikować lepiej to skonsultować. -
majju wrote:aaaa ja się posprzeczłam z facetem bo zarzucił mi, że wszędzie szukam problemu... odebrałam jego wyniki mikrobiologiczne, które moja gin kazała mu zrobić po semiogramie, który wykazał część leukocytów w fazie fagocytozy. Wyniki nie wykazały żadnych ustrojstw jednak ilość leukocytów w polu widzenia wyszła 3 do 8. Oczywiście w necie znalazłam, że to za dużo... I się zaczęło No nic, skonsultuję wieczorem wyniki z moją gin i zobaczę co powie. Dobrze, że się z nią jutro widzę.
-
nick nieaktualny
-
Jestem panikarą, nie da się ukryć Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech
-
nick nieaktualnymajju wrote:Jestem panikarą, nie da się ukryć Nie wiem czy trochę nie jest tak, że doszukuję się jakichś nieprawidłowości w sobie i M. żeby się czegoś chwycić. Żeby coś znaleźć i to naprawić. Żeby nie było sytuacji, że wszystko ładnie, pięknie a Bąbla jak nie było tak nie ma. Ech
no wiadomo bo człowiek chce wiedzieć na czym stoi..przynajmniej wiemy jak leczyć, ale najgorsze jest, że czasami latami się chodzi od lekarza do lekarza zanim któryś postawi trafną diagnozę ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny