Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Ja mam tyłozgięcie a przy tym podobno wychodzi później
No, ale tak jak napisałam pozostaje mi tylko CZEKAĆ.
dobrze wiedzieć
Bratku poproszę ten przepisze strony mojewypieki.com często korzystam
z kwestii smaku nie piekłam jeszcze, raczej obiadowo-kolacjowe rzeczy robiłam
poszukam wieczorem, może coś wpadnie w oko
ale przepis i tak poproszę, jeśli nic nie znajdę to zrobię biszkopt plus jakiś krem i ładnie ozdobię
jak się wstawia tu zdjęcia bo jeszcze nie wstawiałam?
-
Wynajdujesz sobie jakąś stronę, na którą możesz załadować zdjęcia, np.fotosik.pl, Imageshack itd., wrzucasz fotkę (wcześniej zakładasz konto, albo i nie - chociaż to ma ograniczenia) i później do swojej wypowiedzi na tym forum kopiujesz link - zwykle zawiera on:
, czyli w sumie tak, jak na wielu forach
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ale mnie szef dzisiaj rozsmieszyl. Przyniosl nam lody, okazalo sie ze maja 5% alkoholu. Zapytal sie czy smakowaly, to mu odpowiedzialam ze musze go rozczarowac bo w godzinach pracy nie pije i jestem kierowca. Ale zabieram je do kolezanki i jutro zdam mu relacje.
Bratku jak ty sie czujesz po tym HSG? To byl bol tylko podczas zabiegu czy jeszcze cos czujes?Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ja w ciąży z synkiem miałam brzuch widoczny od 7 mc a w 8 miałam cesarkę
jestem grubaskiem a synek był drobny to i nie widac było mocno
sąsiedzi nie wiedzieli, że byłam w ciąży a tu nagle bobo na świecie
cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Aguś jak teścik? U mnie ll kreski, ale ta jedna bladziutka strasznie
U mnie juz drugi dzień taki bladzioch
Działasz dziś?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ogłaszam, że też nasiusiałam na owulacyjny a rezultatem jest taki sam bladzioch jak wczoraj, czyli - Trochę się zaczynam stresować jutrzejszym monitoringiem, obawiam się, że się rozczaruję jak w zeszłym miesiącu kiedy owu nie było. Muszę koniecznie pamiętać żeby zapytać o te badanie dot. obciążenia genetycznego rakiem jajnika.
Co tam u Was? Po obiedzie już? Ja zrobiłam wątróbkę drobiową (podobno źródło kwasu foliowego -
Oj tam, może siuśki rozwodniłyście?
U mnie też negatyw, ale w sumie lepszy trochę, niż wczoraj - a już myślałam, że dziś zupełnie zniknie
Sikajcie, sikajcie!!!!!!!!! Sikajcie i... zaciążajcie!!!! Jestem głodna nowych brzuszków, zwłaszcza wśród starszej stażem gwardii
madzikk, dobrzeBól jest podczas - i potem trochę też bolało. Nie bardzo też sobie wyobrażam urzędowanie tego samego dnia, ale może to kwestia indywidualnej wrażliwości. Nie mniej i tak leciało ze mnie jeszcze trochę na czerwono, więc wolałam nie ryzykować. W sumie wczoraj wieczorem troszkę się rozruszaliśmy
i dziś śluz różowy, więc nie wiem, o co kaman. Czy coś się naruszyło po zabiegu (chociaż po zabiegu wyglądał ten śluz inaczej), czy też to coś innego? Ale nie jest źle, chociaż raczej na spokojne akcje
majju, kciuki za jutrzejszy monitoring
A wątróbkę.... ojjj, zjadłabym. Wieki nie robiłam
P.S. Ja już naprawdę nie nadążam.... Śluz jak białko jaja? DZIŚ????W 12dc???? Yyyyyyy..... no comments...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:19
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Majju ja ostatnio jadłam wątróbkę w wersji z gruszką, na słodko
dobra była
trzymam kciuki za monitoring, by wyszedł dobrze
Edycik biednaale przynajmniej nie musisz czekać i zastanawiać się czy się rozkręci czy nie, lub co tam się dzieje
zrelaksuj się z mężem przy jakimś filmie i piwku
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
Aga taki jest plan, trzeba go tylko zrealizować
Wow Bratku zazdroszczę takiego śluzu! Nie wierzę, że to piszę, ale serio - zazdroszczęBratek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Imię_Róży wrote:No proste to nie jest, ale stres tym bardziej nie pomoże i jeszcze bardziej wszystko skomplikuje. Ja nie mówię o luzie w sensie mam wszystko gdzieś, tylko o tym żeby w obsesje nie popaść. Kontrolować badania, wybierać dobrych lekarzy, ale bardziej żeby to miało wydźwięk mobilizujący a nie dołujący. Przynajmniej ja tak robię
Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka - no wraca taki śluz, teraz będzie 2-i, albo 3-i cykl, odkąd wraca. Tylko jakieś to wszystko dziwne, za wcześnie i w ogóle ;/
A tak btw-mam miłą lekturę dla tych, którzy lubią czytać
"Algorytmy diagnostyczno-lecznicze w zastosowaniu do niepłodności". Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo info, od postępowania w najprostszych przyczynach niepłodności po in vitro. Nie zastąpi to wizyty u lekarza, ale daje jakąś orientację, jeśli ktoś cokolwiek medycznie ogarnia/chce ogarnąć.
http://rozrodczosc.pl/pliki/akty-prawne-i-rekomendacje/rekomentacje/algorytmy-w-nieplodnosci-2011-06-06.pdf (to ze strony Polskiego Towarzystwa Medycyny Rozrodu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:21
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość