Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię Róży ależ sen
ale Ty waleczna jesteś i dobrze, trzeba bronić swojego
Majju daj znać co u ginka, powodzonka:)
Edyyycikkkk ale masz milutki poranekteż mi się taki marzy, rozkoszuj się nim na maksa:)
Paryzetka kuruj Mężula, ja to samo miałam w tamten weekend, ale zrobiłam grzane piwko z dużą ilością imbiru, cytryny i szczyptą cynamonu, i teraz zdrowiutki
U mnie Owu sama nie wiem...wczoraj mnie bardzo kłuł jajnik lewy, dwa dni temu czułam prawy...i ten śluz...sama nie wiem, ale walczymy
Aaaa byłam wczoraj u mojego Bratanka i ocenił moją fryzurę w ten sposób: "Aga super masz włosy, na krótszych mogę Ci zrobić więcej fajnych fryzur"
Mundek, madzikk, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
hej ja właśnie weszłam zobaczyc co u Was
byłam wczoraj na zumbie i była koleżanka naszej instruktorki i we dwie prowadziły taki ogien był ze po zajęciach ledwo żyłam ale tak pozytywnej osoby dawno nie spotkałam było przecudownietego mi było trzeba
i od razu lepsze nastawienie do świata...
a co starań to u mnie plan co drugi dzien narazie jest systematycznie realizowany i chyba od dzisiaj bede sikac na owulacyjne chociaż śluz to na 100% nie taki jak przy płodnych ale jestem dobrej myśli i to tylko kwestia czasu przecieź
życze Wam na ten dzień mnóstwo małych codziennych ale bardzo ważnych i potrzebnyh chwil radości
cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć Mundek, aż czuć radość z Twojego postu
oj chyba muszę dzis na ten basen, brakuje mi aktywności fizycznej.
U mnie z tym śluzem w tym cyklu to dziwnie...niby owulka już powinna być. W razie czego plan co dwa dni realizujemy także
Mundek, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny,
Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
Ja byłam wczoraj, było super.
Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze,
Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )
Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )
Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )
Majju- czekamy na relację z wizyty,
Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )
Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )
Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.
Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...
Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )Mundek, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:hej Dziewczyny,
Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
Ja byłam wczoraj, było super.
Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze,
Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )
Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )
Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )
Majju- czekamy na relację z wizyty,
Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )
Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )
Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.
Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...
Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )
No właśnie ten śluz w tym cyklu ciężko mi ocenić przez częstsze serduszkowanie...a bez dobrego śluzu chyba nie ma szansKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Powtórka w TV jest chyba jutro ale jak na Iplii oglądać dziś będę
Ja też zawsze na Ipli oglądam, i zazwyczaj jestem o odcinek do przoduEjrene lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Edycikk zazdroszczę wolnego dnia, ja jeszcze jutro pracujęKorzystaj Kochana i odpoczywaj
Aga fajnego masz bratankadzieci są takie pocieszne
Ruby podziwiam Cię, że się zmobilizowałaś o 8 rano, prześlij mi trochę zapału bo ja się nawet po południu zebrać nie mogę.
Majju powodzenia na wizycieoby były same dobre wiadomości
Paryzetka kuruj męża szybko i do robotyEdycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Paryzetka postaw faceta na nogi,wykuruj Go i na owulację będzie już zdrów jak ryba
Ruby chyba naprawdę poleciała na fitness tak ranowarto brać przyklad z Niej.
Aga ten Twój bratanek musi być mega słodkikochany chłopak
Dziewczyny ja się zbieram powoli,jak wrócę zajrzę do Was kochane :*
AgaL lubi tę wiadomość