X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Witam się ;)

AgaL jaką 20! Na 8 rano idę właśnie wstalam i się będę zbierać :D
    Ale na 19 też planuje ;)

Wpadne po fitnesie ;)

O kurcze!! to szacun :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam:)
    nadrabiam jedną stronę przy porannej kawce:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży ależ sen ;) ale Ty waleczna jesteś i dobrze, trzeba bronić swojego :P

Majju daj znać co u ginka, powodzonka:)

Edyyycikkkk ale masz milutki poranek :) też mi się taki marzy, rozkoszuj się nim na maksa:)

Paryzetka kuruj Mężula, ja to samo miałam w tamten weekend, ale zrobiłam grzane piwko z dużą ilością imbiru, cytryny i szczyptą cynamonu, i teraz zdrowiutki :)
    U mnie Owu sama nie wiem...wczoraj mnie bardzo kłuł jajnik lewy, dwa dni temu czułam prawy...i ten śluz...sama nie wiem, ale walczymy ;)

Aaaa byłam wczoraj u mojego Bratanka i ocenił moją fryzurę w ten sposób: "Aga super masz włosy, na krótszych mogę Ci zrobić więcej fajnych fryzur :D"

Mundek, madzikk, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Śpiochy?? :)
    Cinnamonek jak tam dziś u Ciebie?:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Mam dziś dobry humor bo piątek :) i mój mąż dziś koło 17 będzie w domu :)

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ejrene:) to super popołudnie Ci sie szykuje :)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zasnęłam na Przyjaciółkach :P dzisiaj obejrzę ;)

Ciekawe jak tam Ruby wygina śmiało ciało :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Wczoraj zasnęłam na Przyjaciółkach :P dzisiaj obejrzę ;)

Ciekawe jak tam Ruby wygina śmiało ciało :)

Oj dobry odcinek :)

• Mundek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja właśnie weszłam zobaczyc co u Was
    byłam wczoraj na zumbie i była koleżanka naszej instruktorki i we dwie prowadziły taki ogien był ze po zajęciach ledwo żyłam ale tak pozytywnej osoby dawno nie spotkałam było przecudownie :) tego mi było trzeba :) i od razu lepsze nastawienie do świata...
    a co starań to u mnie plan co drugi dzien narazie jest systematycznie realizowany i chyba od dzisiaj bede sikac na owulacyjne chociaż śluz to na 100% nie taki jak przy płodnych ale jestem dobrej myśli i to tylko kwestia czasu przecieź :)
    życze Wam na ten dzień mnóstwo małych codziennych ale bardzo ważnych i potrzebnyh chwil radości ;)

cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o której jest powtórka przyjaciółek? bo i ja nie oglądałam

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mundek, aż czuć radość z Twojego postu :) :) oj chyba muszę dzis na ten basen, brakuje mi aktywności fizycznej.
    U mnie z tym śluzem w tym cyklu to dziwnie...niby owulka już powinna być. W razie czego plan co dwa dni realizujemy także ;)

Mundek, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    o której jest powtórka przyjaciółek? bo i ja nie oglądałam

Powtórka w TV jest chyba jutro ale jak na Iplii oglądać dziś będę ;)

Mundek lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,

Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
    Ja byłam wczoraj, było super.

Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze :),

Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )

Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )

Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )

Majju- czekamy na relację z wizyty,

Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )

Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )

Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.

Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...

Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )

Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    hej Dziewczyny,

Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
    Ja byłam wczoraj, było super.

Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze :),

Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )

Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )

Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )

Majju- czekamy na relację z wizyty,

Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )

Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )

Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.

Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...

Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )

No właśnie ten śluz w tym cyklu ciężko mi ocenić przez częstsze serduszkowanie...a bez dobrego śluzu chyba nie ma szans

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Powtórka w TV jest chyba jutro ale jak na Iplii oglądać dziś będę ;)

Ja też zawsze na Ipli oglądam, i zazwyczaj jestem o odcinek do przodu ;)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa zgadza się :D jak temperatura mi jutro rano nie spadnie to sikam na patola :P

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Edycikk zazdroszczę wolnego dnia, ja jeszcze jutro pracuję :( Korzystaj Kochana i odpoczywaj ;)

Aga fajnego masz bratanka :D dzieci są takie pocieszne :)

Ruby podziwiam Cię, że się zmobilizowałaś o 8 rano, prześlij mi trochę zapału bo ja się nawet po południu zebrać nie mogę.

Majju powodzenia na wizycie :) oby były same dobre wiadomości ;)

Paryzetka kuruj męża szybko i do roboty ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jasminowa zgadza się :D jak temperatura mi jutro rano nie spadnie to sikam na patola :P

Super, trzymam kciuki :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola a do Ciebie już @ zawitała?:) bo patrzę na Twój wykresik właśnie

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka postaw faceta na nogi,wykuruj Go i na owulację będzie już zdrów jak ryba :)

Ruby chyba naprawdę poleciała na fitness tak rano :) warto brać przyklad z Niej.

Aga ten Twój bratanek musi być mega słodki :) kochany chłopak :D

Dziewczyny ja się zbieram powoli,jak wrócę zajrzę do Was kochane :*

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 640 641 642 643 644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ