Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię Róży ależ sen
ale Ty waleczna jesteś i dobrze, trzeba bronić swojego 
Majju daj znać co u ginka, powodzonka:)
Edyyycikkkk ale masz milutki poranek
też mi się taki marzy, rozkoszuj się nim na maksa:)
Paryzetka kuruj Mężula, ja to samo miałam w tamten weekend, ale zrobiłam grzane piwko z dużą ilością imbiru, cytryny i szczyptą cynamonu, i teraz zdrowiutki
U mnie Owu sama nie wiem...wczoraj mnie bardzo kłuł jajnik lewy, dwa dni temu czułam prawy...i ten śluz...sama nie wiem, ale walczymy
Aaaa byłam wczoraj u mojego Bratanka i ocenił moją fryzurę w ten sposób: "Aga super masz włosy, na krótszych mogę Ci zrobić więcej fajnych fryzur
"
Mundek, madzikk, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
hej ja właśnie weszłam zobaczyc co u Was
byłam wczoraj na zumbie i była koleżanka naszej instruktorki i we dwie prowadziły taki ogien był ze po zajęciach ledwo żyłam ale tak pozytywnej osoby dawno nie spotkałam było przecudownie
tego mi było trzeba
i od razu lepsze nastawienie do świata...
a co starań to u mnie plan co drugi dzien narazie jest systematycznie realizowany i chyba od dzisiaj bede sikac na owulacyjne chociaż śluz to na 100% nie taki jak przy płodnych ale jestem dobrej myśli i to tylko kwestia czasu przecieź
życze Wam na ten dzień mnóstwo małych codziennych ale bardzo ważnych i potrzebnyh chwil radości
cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć Mundek, aż czuć radość z Twojego postu
oj chyba muszę dzis na ten basen, brakuje mi aktywności fizycznej.
U mnie z tym śluzem w tym cyklu to dziwnie...niby owulka już powinna być. W razie czego plan co dwa dni realizujemy także
Mundek, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny,
Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
Ja byłam wczoraj, było super.
Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze
,
Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )
Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )
Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )
Majju- czekamy na relację z wizyty,
Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )
Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )
Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.
Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...
Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )
Mundek, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:hej Dziewczyny,
Nasza Ruby już od 40 minut ma gimnastyce, Ruby- daj znac, czy się podobało,
Ja byłam wczoraj, było super.
Paryzetka- owulacja znowu nam wypada mniej więcej tak samo ja obstawiam na poniedziałek-wtorek. W poniedziałek idę na monitoring to sprawdzę, czy obstawiam dobrze
,
Edycik- ale Ci dobrze, relaksuj się ile wlezie : )
Ejrene- po pierwsze wraca mąż- super, a po drugie, jeśli dobrze pamiętam, jutro chciałaś zatestować, w Tobie nadzieja Kochana ; )
Aga- ranny ptaszku : ) czyli najważniejszym mężczyznom w rodzinie fryzura przypadła do gustu, a to kłucie z 2 jajników + śluz, oby było dobrym zwiastunem : )
Majju- czekamy na relację z wizyty,
Imię Róży- sen miałaś niezły, też kojarzę takie sny, że rano się zła na męża budziłam, bo we śnie coś zbroił : )
Luna- a o snach kobiet ciężarnych to można książki pisać. Chodzi plotka, że kobiety w ciąży często mają durne sny ; )
Bratku- widzę, że też lubisz pichcić z przepisów z internetu, ten gulasz meksykański planuję zrobić na niedzielę, bo przychodzą do nas przyjaciele na obiad.
Cinamon- jak tam plany na tort ? jaki robisz? ja właśnie też coś na niedzielę chcę robić, chodzi za mną coś z owocami, jeszcze muszę pomyśleć...
Mundek- wczoraj głosowałam, widziałam, że masz sporo tych głosów : )
No właśnie ten śluz w tym cyklu ciężko mi ocenić przez częstsze serduszkowanie...a bez dobrego śluzu chyba nie ma szans
-
Ejrene wrote:Powtórka w TV jest chyba jutro ale jak na Iplii oglądać dziś będę

Ja też zawsze na Ipli oglądam, i zazwyczaj jestem o odcinek do przodu
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

Edycikk zazdroszczę wolnego dnia, ja jeszcze jutro pracuję
Korzystaj Kochana i odpoczywaj 
Aga fajnego masz bratanka
dzieci są takie pocieszne 
Ruby podziwiam Cię, że się zmobilizowałaś o 8 rano, prześlij mi trochę zapału bo ja się nawet po południu zebrać nie mogę.
Majju powodzenia na wizycie
oby były same dobre wiadomości 
Paryzetka kuruj męża szybko i do roboty
Edycik lubi tę wiadomość

6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Paryzetka postaw faceta na nogi,wykuruj Go i na owulację będzie już zdrów jak ryba

Ruby chyba naprawdę poleciała na fitness tak rano
warto brać przyklad z Niej.
Aga ten Twój bratanek musi być mega słodki
kochany chłopak 
Dziewczyny ja się zbieram powoli,jak wrócę zajrzę do Was kochane :*
AgaL lubi tę wiadomość