X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- ja chodzę na fitness ABT, TBC, " super pośladki", " szybki brzuch" i takie tam : ) Na Zumbie byłam kilka razy, ale to już nie jest moja bajka. Na spiningu byłam raz i wyszłam w połowie, nudzi mnie.

Aga ma rację- czuć tego Twojego powera przez monitor.

Madzikk- jajcarz ten Twój siostrzeniec, hi hi

A ja w ramach przerwy idę na rower z psem

madzikk lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestescie naprawde kochane.

Jasminiowa, szkoda ze sie stara nie w tych dniach co trzeba, ale zgadzam sie nic na sile:) az musze zerknac na swoj wykres:)

Ruby jestem z ciebie duma! Chyba mnie zmotywowalas i po pracy polece na silke. Bedzie ogien, beda zakwasy, ten bol to sama przyjemnosc:)

Jasminowa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom Madzikk faktycznie aktywni jesteście serduszkowo, ja tam wierzę, ze jak w dni płodne to zawsze szansa jest ;)

madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no no... Jestem pod wrażeniem!! ;) powodzenia na wizycie i pamiętaj o co masz zapytać :P

Jasminowa dzięki za pomysł, niewykluczone że zmienię właśnie na kakao bo może taki by bardziej mi pasował? Jeszcze pomyślę :)

Widzę, że większość się ruszyła na jakieś zajęcia, chyba czas i na mnie :P a zamierzam tylko pilates i się zebrać nie mogę :P kupiłam piłkę do ćwiczeń, wczoraj przyszła i powiem Wam, że widzę oczami wyobraźni jak jeszcze można ją wykorzystać.... Sasasa :P

AgaL, madzikk, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby no no... Jestem pod wrażeniem!! ;) powodzenia na wizycie i pamiętaj o co masz zapytać :P

Jasminowa dzięki za pomysł, niewykluczone że zmienię właśnie na kakao bo może taki by bardziej mi pasował? Jeszcze pomyślę :)

Widzę, że większość się ruszyła na jakieś zajęcia, chyba czas i na mnie :P a zamierzam tylko pilates i się zebrać nie mogę :P kupiłam piłkę do ćwiczeń, wczoraj przyszła i powiem Wam, że widzę oczami wyobraźni jak jeszcze można ją wykorzystać.... Sasasa :P

No i dobrze Siostro myślisz..:):) ta piłka ma wielorakie wykorzystanie, uwierz starszej Siostrze :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w piątunio :-D
    Ja dopiero zabierając się za kawkę :) nie mogłam w nocy spać i rano nadrobiłam.

Ruby szacun za pójście na fitness :)

Ruby, Majju czekam na wieści po Waszych wizytach.

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Jestem już po. Na lewym pęcherzyk 17 mm gotowy do pęknięcia. Jutro rano idę do szpitala na Pregnyl. PCT test dodatni, nawet kazała mi pochwalić męża :D bo śluzu mało a armia żyje i ma się dobrze :) na razie tylko tyle napiszę bo jadę autobusem. Ruby rzadzisz z fitnessami :) czekam na relację z Twojej wizyty :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Jasminowa, Wiola90, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hej hej. Jestem już po. Na lewym pęcherzyk 17 mm gotowy do pęknięcia. Jutro rano idę do szpitala na Pregnyl. PCT test dodatni, nawet kazała mi pochwalić męża :D bo śluzu mało a armia żyje i ma się dobrze :) na razie tylko tyle napiszę bo jadę autobusem. Ruby rzadzisz z fitnessami :) czekam na relację z Twojej wizyty :)

super Majju oby u mnie też tak pozytywnie było jak u ciebie :)

Wysłany: 30 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju dobre wieści!!! :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ale dobre wiadomości :):)
    Ruby czekamy na Twoje równie dobre:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No i dobrze Siostro myślisz..:):) ta piłka ma wielorakie wykorzystanie, uwierz starszej Siostrze :D
    Ale że jak? Że co na tej piłce? Bo jeśli to co myślę, to ja sobie tego nie wyobrażam. 2wow2.gif

madzikk lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to super wieści! Pochwal męża :D

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 30 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ale że jak? Że co na tej piłce? Bo jeśli to co myślę, to ja sobie tego nie wyobrażam. 2wow2.gif
    A ja wyobrażam i zamierzam ten pomysł wykorzystać :P

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ruby szybciukto głosuj :P chociaz i tak juz przegrałam z jakimś 9latkiem pewnie cała szkoła zaangazowana w głosowanie heh...
    a co do ciast to macie troche racji z tym dekorowaniem tortów ;)
    a oto jedno z moich dzieł https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329808960466155&set=pb.100003111603939.-2207520000.1446198079.&type=3&theater

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A ja wyobrażam i zamierzam ten pomysł wykorzystać :P

Cinamon- brawo za kreatywność, ale weź później nam rozrysuj jak to powinno wyglądać, gdzie on, gdzie ona, wiesz moja wyobraźnia jest za cienka ; )

Mundek, cinnamon cookie, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 30 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mężul odebrał właśnie wyniki swoje i wszystkie moje. Miał dość szczegółowe to badanie, ale w podsumowaniu jest że prawidłowy wynik:)
    więc myślę, ze ok, zobaczymy jak gin się wczyta w szczegóły.

Jasminowa, Ruby, madzikk, katiuszaa, Paryzetka83, majju, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

Dokładnie tak i polecam :):) cóż za emocje!

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa link powyżej, zawsze do usług :P

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

W domu otworzę :P

‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ