Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby- ja chodzę na fitness ABT, TBC, " super pośladki", " szybki brzuch" i takie tam : ) Na Zumbie byłam kilka razy, ale to już nie jest moja bajka. Na spiningu byłam raz i wyszłam w połowie, nudzi mnie.
Aga ma rację- czuć tego Twojego powera przez monitor.
Madzikk- jajcarz ten Twój siostrzeniec, hi hi
A ja w ramach przerwy idę na rower z psemmadzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziewczyny jestescie naprawde kochane.
Jasminiowa, szkoda ze sie stara nie w tych dniach co trzeba, ale zgadzam sie nic na sile:) az musze zerknac na swoj wykres:)
Ruby jestem z ciebie duma! Chyba mnie zmotywowalas i po pracy polece na silke. Bedzie ogien, beda zakwasy, ten bol to sama przyjemnosc:)Jasminowa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby no no... Jestem pod wrażeniem!!
powodzenia na wizycie i pamiętaj o co masz zapytać
Jasminowa dzięki za pomysł, niewykluczone że zmienię właśnie na kakao bo może taki by bardziej mi pasował? Jeszcze pomyślę
Widzę, że większość się ruszyła na jakieś zajęcia, chyba czas i na mniea zamierzam tylko pilates i się zebrać nie mogę
kupiłam piłkę do ćwiczeń, wczoraj przyszła i powiem Wam, że widzę oczami wyobraźni jak jeszcze można ją wykorzystać.... Sasasa
AgaL, madzikk, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ruby no no... Jestem pod wrażeniem!!
powodzenia na wizycie i pamiętaj o co masz zapytać
Jasminowa dzięki za pomysł, niewykluczone że zmienię właśnie na kakao bo może taki by bardziej mi pasował? Jeszcze pomyślę
Widzę, że większość się ruszyła na jakieś zajęcia, chyba czas i na mniea zamierzam tylko pilates i się zebrać nie mogę
kupiłam piłkę do ćwiczeń, wczoraj przyszła i powiem Wam, że widzę oczami wyobraźni jak jeszcze można ją wykorzystać.... Sasasa
No i dobrze Siostro myślisz..ta piłka ma wielorakie wykorzystanie, uwierz starszej Siostrze
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej hej. Jestem już po. Na lewym pęcherzyk 17 mm gotowy do pęknięcia. Jutro rano idę do szpitala na Pregnyl. PCT test dodatni, nawet kazała mi pochwalić męża
bo śluzu mało a armia żyje i ma się dobrze
na razie tylko tyle napiszę bo jadę autobusem. Ruby rzadzisz z fitnessami
czekam na relację z Twojej wizyty
cinnamon cookie, Paryzetka83, Jasminowa, Wiola90, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Hej hej. Jestem już po. Na lewym pęcherzyk 17 mm gotowy do pęknięcia. Jutro rano idę do szpitala na Pregnyl. PCT test dodatni, nawet kazała mi pochwalić męża
bo śluzu mało a armia żyje i ma się dobrze
na razie tylko tyle napiszę bo jadę autobusem. Ruby rzadzisz z fitnessami
czekam na relację z Twojej wizyty
super Majju oby u mnie też tak pozytywnie było jak u ciebie -
no to Ruby szybciukto głosuj
chociaz i tak juz przegrałam z jakimś 9latkiem pewnie cała szkoła zaangazowana w głosowanie heh...
a co do ciast to macie troche racji z tym dekorowaniem tortów
a oto jedno z moich dzieł https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329808960466155&set=pb.100003111603939.-2207520000.1446198079.&type=3&theaterMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
cinnamon cookie wrote:A ja wyobrażam i zamierzam ten pomysł wykorzystać
Cinamon- brawo za kreatywność, ale weź później nam rozrysuj jak to powinno wyglądać, gdzie on, gdzie ona, wiesz moja wyobraźnia jest za cienka ; )Mundek, cinnamon cookie, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mój Mężul odebrał właśnie wyniki swoje i wszystkie moje. Miał dość szczegółowe to badanie, ale w podsumowaniu jest że prawidłowy wynik:)
więc myślę, ze ok, zobaczymy jak gin się wczyta w szczegóły.Jasminowa, Ruby, madzikk, katiuszaa, Paryzetka83, majju, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:
Dokładnie tak i polecamcóż za emocje!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość