X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa link powyżej, zawsze do usług :P

Jednak Siostra jak nic!!:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to super! Teraz czekać tylko na wizytę u gina :) ależ dziś dobre njusy od rana! ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

No nieźle! a u mnie 2 piłki na stanie i dzisiaj wolna chata wieczorem, bo dzieci jadą do babci, będzie się działo ; ) oby obyło się bez kontuzji ; )

cinnamon cookie, Ejrene, Ruby, madzikk, Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 30 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No nieźle! a u mnie 2 piłki na stanie i dzisiaj wolna chata wieczorem, bo dzieci jadą do babci, będzie się działo ; ) oby obyło się bez kontuzji ; )
    Lubię to!!! Heheh ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- wspaniale!

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa aż dwie, to będzie się działo :D jutro będę pytać o wrażenia :P

Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ dziś optymizm na forum :D Uwielbiam to 04icon_rotfl.gif

A co do piłki to kusicie, oj kusicie kupnem... Tylko gdzie ja ja trzymać będę jak miejsca u mnie mało :P

Jasminowa, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

wow, mało z kanapy nie spadłam, to nie na moją kondycję , może jak tak z miesiąc poćwiczę ten aerobik to jakaś jedna mega prosta by się udała, ale w to też szczerze wątpię, za cienka jestem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa nie powiem plan ambitny ja co najwyżej to mogę się kontuzji nabawić na tej piłce :P

Aga - Super! dobrze dzisiaj się weekend zaczyna oj dobrze:)

Ja już wypachniona, wyszorowana czekam, za 15 min wyjazd ;)

Mundek - super tort :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:55

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ależ dziś optymizm na forum :D Uwielbiam to 04icon_rotfl.gif

A co do piłki to kusicie, oj kusicie kupnem... Tylko gdzie ja ja trzymać będę jak miejsca u mnie mało :P

Eee tam trzymać, będziesz cały czas używać :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i ponoć prawdziwa:
    Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić :D"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:05

madzikk, Wiola90, agatia, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
    Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić :D"

Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobił :P lekarz musiał mieć ubaw po pachy :D

Ja idę bez brokatu :(

AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starań ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:03

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobił :P lekarz musiał mieć ubaw po pachy :D

Ja idę bez brokatu :(

AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starań ;)

Ruby zawsze lubiłam 7emki :D nawet mam w dacie urodzenia :)
    Może nam przyniesie szczęście:)

Wysłany: 30 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
    Umarłam :D hahaha

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku nie chce mi sie zaladowac to video. Jaka jest nawa bo umieram z ciekawosci

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju super wiadomości :) Koniecznie przekaż mężowi pochwały ;)

Ruby powodzenia na wizycie, oby były same dobre wieści :)

Miłego dnia dziewczyny, uciekam do pracy

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam w przerwie meczu:-) pierwszy odbiór z głowy nie było tak źle, pewnie drugi będzie gorszy bo równowaga w przyrodzie musi być;-))

AgaL, majju no wieści pozytywne to teraz kciuki za pozytywne testy:-)

Ruby w pracy mam szał ciał i uprzęży, w weekendy wyłączam komórkę neta i tableta i jestem tylko dla rodziny ;-) Dlatego rzadko siedzę na forum, nadrabiam czas z synkiem i M.:-))

No kończę kawę i do boju:-), dzisiaj jak będę wracać do domu to zaopatrzę się w ananasa lub sok z niego, bo wyczytałam przed chwilą, że pomaga w zagnieżdżeniu, i to tyle jeśli chodzi o "nakręcanie" się nie mam głowy w tym cyklu, chcę przynajmniej nie mieć sobie nic do zarzucenia, że się nie przykładałam albo pominęłam jakąś metodę:-)

Życzę udanych wizyt, dobrego humorku i miłego dnia;-) pewnie w weekend nie będę zaglądać, to dziewczynki pa do poniedziałku;-)

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju cudowne wieści :)
    AgaL padłam że śmiechu :) szkoda, że chodzę do babki bo bym się w grudniu przystroiła przed świętami :)
    Ruby powodzenia :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Majju cudowne wieści :)
    AgaL padłam że śmiechu :) szkoda, że chodzę do babki bo bym się w grudniu przystroiła przed świętami :)
    Ruby powodzenia :)

Hahha jakieś bombki świąteczne itp:D

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bombki, łańcuch, lampki i Mikołaj wyskakujący z "komina" wołając "Ho Ho Ho". Mikołaj dla lekarki mógłby być, ale moja ginka nie obchódzi świąt bo jest buddystką :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Ruby lubią tę wiadomość

‹‹ 643 644 645 646 647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ