X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa link powyżej, zawsze do usług :P

Jednak Siostra jak nic!!:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to super! Teraz czekać tylko na wizytę u gina :) ależ dziś dobre njusy od rana! ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

No nieźle! a u mnie 2 piłki na stanie i dzisiaj wolna chata wieczorem, bo dzieci jadą do babci, będzie się działo ; ) oby obyło się bez kontuzji ; )

cinnamon cookie, Ejrene, Ruby, madzikk, Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 30 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No nieźle! a u mnie 2 piłki na stanie i dzisiaj wolna chata wieczorem, bo dzieci jadą do babci, będzie się działo ; ) oby obyło się bez kontuzji ; )
    Lubię to!!! Heheh ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- wspaniale!

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa aż dwie, to będzie się działo :D jutro będę pytać o wrażenia :P

Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ dziś optymizm na forum :D Uwielbiam to 04icon_rotfl.gif

A co do piłki to kusicie, oj kusicie kupnem... Tylko gdzie ja ja trzymać będę jak miejsca u mnie mało :P

Jasminowa, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
    Tylko na własną odpowiedzialność :P

wow, mało z kanapy nie spadłam, to nie na moją kondycję , może jak tak z miesiąc poćwiczę ten aerobik to jakaś jedna mega prosta by się udała, ale w to też szczerze wątpię, za cienka jestem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa nie powiem plan ambitny ja co najwyżej to mogę się kontuzji nabawić na tej piłce :P

Aga - Super! dobrze dzisiaj się weekend zaczyna oj dobrze:)

Ja już wypachniona, wyszorowana czekam, za 15 min wyjazd ;)

Mundek - super tort :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:55

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ależ dziś optymizm na forum :D Uwielbiam to 04icon_rotfl.gif

A co do piłki to kusicie, oj kusicie kupnem... Tylko gdzie ja ja trzymać będę jak miejsca u mnie mało :P

Eee tam trzymać, będziesz cały czas używać :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i ponoć prawdziwa:
    Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić :D"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:05

madzikk, Wiola90, agatia, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
    Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić :D"

Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobił :P lekarz musiał mieć ubaw po pachy :D

Ja idę bez brokatu :(

AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starań ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:03

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobił :P lekarz musiał mieć ubaw po pachy :D

Ja idę bez brokatu :(

AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starań ;)

Ruby zawsze lubiłam 7emki :D nawet mam w dacie urodzenia :)
    Może nam przyniesie szczęście:)

Wysłany: 30 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
    Umarłam :D hahaha

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku nie chce mi sie zaladowac to video. Jaka jest nawa bo umieram z ciekawosci

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju super wiadomości :) Koniecznie przekaż mężowi pochwały ;)

Ruby powodzenia na wizycie, oby były same dobre wieści :)

Miłego dnia dziewczyny, uciekam do pracy

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam w przerwie meczu:-) pierwszy odbiór z głowy nie było tak źle, pewnie drugi będzie gorszy bo równowaga w przyrodzie musi być;-))

AgaL, majju no wieści pozytywne to teraz kciuki za pozytywne testy:-)

Ruby w pracy mam szał ciał i uprzęży, w weekendy wyłączam komórkę neta i tableta i jestem tylko dla rodziny ;-) Dlatego rzadko siedzę na forum, nadrabiam czas z synkiem i M.:-))

No kończę kawę i do boju:-), dzisiaj jak będę wracać do domu to zaopatrzę się w ananasa lub sok z niego, bo wyczytałam przed chwilą, że pomaga w zagnieżdżeniu, i to tyle jeśli chodzi o "nakręcanie" się nie mam głowy w tym cyklu, chcę przynajmniej nie mieć sobie nic do zarzucenia, że się nie przykładałam albo pominęłam jakąś metodę:-)

Życzę udanych wizyt, dobrego humorku i miłego dnia;-) pewnie w weekend nie będę zaglądać, to dziewczynki pa do poniedziałku;-)

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju cudowne wieści :)
    AgaL padłam że śmiechu :) szkoda, że chodzę do babki bo bym się w grudniu przystroiła przed świętami :)
    Ruby powodzenia :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Majju cudowne wieści :)
    AgaL padłam że śmiechu :) szkoda, że chodzę do babki bo bym się w grudniu przystroiła przed świętami :)
    Ruby powodzenia :)

Hahha jakieś bombki świąteczne itp:D

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bombki, łańcuch, lampki i Mikołaj wyskakujący z "komina" wołając "Ho Ho Ho". Mikołaj dla lekarki mógłby być, ale moja ginka nie obchódzi świąt bo jest buddystką :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Ruby lubią tę wiadomość

‹‹ 643 644 645 646 647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ