Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
Tylko na własną odpowiedzialność
No nieźle! a u mnie 2 piłki na stanie i dzisiaj wolna chata wieczorem, bo dzieci jadą do babci, będzie się działo ; ) oby obyło się bez kontuzji ; )cinnamon cookie, Ejrene, Ruby, madzikk, Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nie chcę nikogo zgorszyć ale .... http://m.youtube.com/watch?v=81ook8QVlJg
Tylko na własną odpowiedzialność
wow, mało z kanapy nie spadłam, to nie na moją kondycję , może jak tak z miesiąc poćwiczę ten aerobik to jakaś jedna mega prosta by się udała, ale w to też szczerze wątpię, za cienka jestemcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaśminowa nie powiem plan ambitny ja co najwyżej to mogę się kontuzji nabawić na tej piłce
Aga - Super! dobrze dzisiaj się weekend zaczyna oj dobrze:)
Ja już wypachniona, wyszorowana czekam, za 15 min wyjazd
Mundek - super tortWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:55
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:
Eee tam trzymać, będziesz cały czas używaćcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i ponoć prawdziwa:
Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:05
madzikk, Wiola90, agatia, katiuszaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
Dziewczyna wybierała się na wizytę do ginekologa-mężczyzny, normalnie się umyła itp, ale przed wejściem do srodka popsikała się tam jeszcze jakimś specyfikiem, który jak sie potem okazało miał drobinki brokatu. Usiadła na fotelu, lekarz zabiera sie z badanie, kuca przed nią i mówi: "o ho ho ale nie trzeba było sie aż tak stroić"
Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobiłlekarz musiał mieć ubaw po pachy
Ja idę bez brokatu
AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starańWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:03
-
Ruby wrote:Haha z tym brokatem to też słyszałam kiedyś, ale nie wiem czy to żart czy serio ktoś tak zrobił
lekarz musiał mieć ubaw po pachy
Ja idę bez brokatu
AgaL obie jesteśmy w 7 cyklu starań
Ruby zawsze lubiłam 7emkinawet mam w dacie urodzenia
Może nam przyniesie szczęście:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Ruby a propo wypachnienia i wyszorowania przed wizytą u gina przypomniała mi sie historia, śmieszna i prawdziwa:
hahaha
-
Wpadam w przerwie meczu:-) pierwszy odbiór z głowy nie było tak źle, pewnie drugi będzie gorszy bo równowaga w przyrodzie musi być
)
AgaL, majju no wieści pozytywne to teraz kciuki za pozytywne testy:-)
Ruby w pracy mam szał ciał i uprzęży, w weekendy wyłączam komórkę neta i tableta i jestem tylko dla rodzinyDlatego rzadko siedzę na forum, nadrabiam czas z synkiem i M.
)
No kończę kawę i do boju:-), dzisiaj jak będę wracać do domu to zaopatrzę się w ananasa lub sok z niego, bo wyczytałam przed chwilą, że pomaga w zagnieżdżeniu, i to tyle jeśli chodzi o "nakręcanie" się nie mam głowy w tym cyklu, chcę przynajmniej nie mieć sobie nic do zarzucenia, że się nie przykładałam albo pominęłam jakąś metodę
Życzę udanych wizyt, dobrego humorku i miłego dnia;-) pewnie w weekend nie będę zaglądać, to dziewczynki pa do poniedziałku;-)
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
agatia wrote:Majju cudowne wieści
AgaL padłam że śmiechuszkoda, że chodzę do babki bo bym się w grudniu przystroiła przed świętami
Ruby powodzenia
Hahha jakieś bombki świąteczne itp:DKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę