Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:to i ja się dołączę ale od jutra bo dziś do rossmana nie zdążę a jutro meżulka na zakupy wyciągnę po pracy
To już pięć sikających owulacyjnie
Paryzetka,Jaśminowa, Mundek, Katiuszaa i jaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby super, że jeses zadowolona z wizyty. Jaką dawkę euthyroxu i bromka dostałaś? Czyli Twój lekarz też uważa żeby PRL zbijac. Już zglupialam
co więcej powiedział mi, że będziemy kontynuować i po zbiciu bo skoro ja nerwowy człowiek jestem to musimy mieć pod kontrolą tę prl.
Dawki:
euthyrox: 1 tabl dziennie
Bromergon:
3 dni 1/2 na noc
3 dni 1 cała na noc
14 dni 1/2 rano i 1 na noc
A po tych 20 dniach badania kontrolne -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby wspaniałe nowiny, a prl masz minimalnie podwyższoną, to szybko pójdzie:)
A powiedz mi inozytol to na co?
Ja biorę folik (kwas foliowy) i tyle na własną rękę póki co.
kochanie jeśli masz kwas foliowy to zamiast infolicu czy inofemu możesz ten inozytol dokupić i masz tak jakbyś brała infolicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:12
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:co więcej powiedział mi, że będziemy kontynuować i po zbiciu bo skoro ja nerwowy człowiek jestem to musimy mieć pod kontrolą tę prl.
Dawki:
euthyrox: 1 tabl dziennie
Bromergon:
3 dni 1/2 na noc
3 dni 1 cała na noc
14 dni 1/2 rano i 1 na noc
A po tych 20 dniach badania kontrolne8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:usłyszysz
tylko musisz jeszcze troszkę na wizytę poczekać
Ruby normalnie czuję, że jesteś na prostej do zaciążeniapoważnie!
moja dalsza znajoma tak miała, zbijała prolaktynę i w w tym czasie się udało, a ona miała wynik 120! na normy 26. Także nawet ja mam mniejBratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby to jestem w szoku, mamy taką samą PRL, a Ty masz brać takie duże dawki bromka a ją 1/2 lub 1/4 tabl
a wg ginki wcale nie brać bo potem w ciąży jest cyrk z od stawianiem. Endo mówił, że od razu po pozytywnym wyniku testu, a ginka że stopniowo się odstawia żeby nagły skok PRL nie spowodował poronienia. Ten cykl spróbuję bez bromka a w grudniu zobaczymy
-
No nooo, kolejna z dobrymi informacjami
Ruby extra nowinki! Zarażasz dziś pozytywną energią
Dzięki za info o inofemie, w takim razie nie kupuję kolejnego opakowania tylko tak jak napisałaś, oddzielnie to i to
A przepraszam, że zapytam... Prolaktyna ma coś wspólnego z nerwami? Bo ja straszny nerwus jestem..... -
nick nieaktualnyDziś same dobre wieści
Listopad zapowiada się ciekawie. Ruby dobre wyniczki, uważaj tylko na bromergon nie każdy organizm dobrze go znosi. Ja po nim mdlałam i wymiotowałam.
Zgadza się że dopiero zaczęłam ale dziś jest 6dc a ostatnio owulacja była 10dc więc może też być tak teraz. Posikam sobie na patyka bo jak wrócę od gina to może się okazać że do kolejnego cyklu nie będę miała potrzeby trzymania w ręku badyla. -
cinnamon cookie wrote:No nooo, kolejna z dobrymi informacjami
Dzięki za info o inofemie, w takim razie nie kupuję kolejnego opakowania tylko tak jak napisałaś, oddzielnie to i to
A przepraszam, że zapytam... Prolaktyna ma coś wspólnego z nerwami? Bo ja straszny nerwus jestem.....
Haha ja też i niecierpliwiec paskudny
a stres i nerwy podwyższają poziom prolaktynyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:To już pięć sikających owulacyjnie
Paryzetka,Jaśminowa, Mundek, Katiuszaa i ja
Ruby, dobre wiesci. Teraz bedzie z gorki:)
Partyzerka, ciesze sie ze nie tyko ja mam takie glupie mysli;)AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby to jestem w szoku, mamy taką samą PRL, a Ty masz brać takie duże dawki bromka a ją 1/2 lub 1/4 tabl
a wg ginki wcale nie brać bo potem w ciąży jest cyrk z od stawianiem. Endo mówił, że od razu po pozytywnym wyniku testu, a ginka że stopniowo się odstawia żeby nagły skok PRL nie spowodował poronienia. Ten cykl spróbuję bez bromka a w grudniu zobaczymy
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:No nooo, kolejna z dobrymi informacjami
A przepraszam, że zapytam... Prolaktyna ma coś wspólnego z nerwami? Bo ja straszny nerwus jestem.....
A no właśnie ma :/stres i nerwy właśnie powodują skoki, po ostatnim badaniu nawet zmieściłam się w normę bo miałam 22 w obciążeniu za to dużo wyszło bo 300. Doktorek powiedział, że skoro jestem nerwus to będę z tym zachodzić i nie wiem czy potem dalej brać, pewnie badania zweryfikują...
Katiusza właśnie mi mówił lekarz, że być może takie coś może wystąpić więc przy tych 14 dniach jak zwiększę dawkę a będą skutki uboczne to mam brać tylko 1 albo 1/2 zależy ile zniosę... -
nick nieaktualnyRuby wrote:A no właśnie ma :/stres i nerwy właśnie powodują skoki, po ostatnim badaniu nawet zmieściłam się w normę bo miałam 22 w obciążeniu za to dużo wyszło bo 300. Doktorek powiedział, że skoro jestem nerwus to będę z tym zachodzić i nie wiem czy potem dalej brać, pewnie badania zweryfikują...
Katiusza właśnie mi mówił lekarz, że być może takie coś może wystąpić więc przy tych 14 dniach jak zwiększę dawkę a będą skutki uboczne to mam brać tylko 1 albo 1/2 zależy ile zniosę...