Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Cinamom TSH najlwepiej dla staraczek kolo 1 mad 1,5. Wazne jest nie samo TSh ale jeszcze wolne ft3 i ft4.
Skutki uboczne bromka to niestety sprawa indywidualna. Ja bralam na noc zeby przespać skutki uboczneteraz mam brac dowcipnie
Moja gina mowi, ze bromek ma dwie strony medalu. Dobra to taka, ze w przeciwnienstwie do innych lekow działa natychmiast i już jedna tabletk wywoluje zbicie prl. Zła to taka, ze po odstawieniu nastepuje efekt jo-jo czy chwilowy ogromy wyrzut PRL i to jest niebezpieczne w ciazy przy jego odstawieniu.
Coś w tym jest z tym bromkiem... dlatego mój gin na wejściu jak mu dałam wynik prolaktyny i myślalam, że od razu da mi bromek...kazał zrobić resztę badań, bo jak powiedział, może co innego na to wpływa i nie chce narazie mnie bromkiem faszerowaćzobaczymy.
A słyszałam, że dziewczyny z wysoką prl zachodziły, więc działajmy mimo toKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:cinamon- i już mamy sprawcę Twojej podwyższonej temp. : )
niby coś tam mnie pobolewało, ale wiadomo jak to przy staraniach...
czasami nie wiadomo na co winę zrzucić
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Coś w tym jest z tym bromkiem... dlatego mój gin na wejściu jak mu dałam wynik prolaktyny i myślalam, że od razu da mi bromek...kazał zrobić resztę badań, bo jak powiedział, może co innego na to wpływa i nie chce narazie mnie bromkiem faszerować
zobaczymy.
A słyszałam, że dziewczyny z wysoką prl zachodziły, więc działajmy mimo to
Ja przed ciążą z synkiem też miałam prl 24 i zaszłam w pierwszym cyklu bromka nie bralam. Mialam tylko zbijane tsh do 1 i przez całą ciążę euthyrox25. A teraz przy tych samych wynikach, tens sam endo naciska na bromek -
nick nieaktualnyCynamon ooo widziałaś, jednak jest sprawca tego wszystkiego
dobrze, że zrobiłaś te badania
TSH pewnie lekko do obniżenia a ciekawa jestem jaka ci prl wyjdzie
Jeszcze 2 tyg temu byłam z tego ciemna masa teraz zaczynam już normami sypać jak z rękawa, czego ile ma być czym obniżać
A pamiętam jak się wkurzałam na lekarza, że TSH mieści się w normie co on mi to opowiadakatiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja przed ciążą z synkiem też miałam prl 24 i zaszłam w pierwszym cyklu bromka nie bralam. Mialam tylko zbijane tsh do 1 i przez całą ciążę euthyrox25. A teraz przy tych samych wynikach, tens sam endo naciska na bromek
Jak szybko zbiłaś TSH do 1? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny