Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Dziewczyny przepraszam Was z błędy w wypowiedziach, ale synek mi coś na mieszał w słowniku w kom i nie ogarniam. Mam nadzieję, że nie kłuje Was w oczy

Mi raz szwagier zmienił język na chiński, myślałam, że Go uduszę
cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Ruby cieszę się,że takie pozytywy po wizycie

Aga pazurki hmm teraz niby modne zielenie,niebieskie,ale ja i tak I love pink
myślę,że dopasujesz jakiś kolorek dla siebie tylko potem się pochwal :*
Wy tu o tym TSH i zajrzałam aż swoich badań i mam 2,58 czyli mam za wysokie??
FSH mam 6,9.Podpytam mojej lekarki na następnej wizycie czy nie powinnam obniżyć TSH...teraz mi dałyście do myślenia -
Edycik ja też z tych co "love pink" na pazurkach, wszelkie odcienie pink

A TSH chyba do obniżenia troszkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:09
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Aguś właśnie jak Was poczytałam to aż zajrzałam w swoje wyniki, zapytam lekarski czy będziemy obnizać bo rzeczywiście jest spore...
Mam podobne, a kiedy Ty masz wizytę? ja 11.11.
-
Paryzetka – podobno mężczyznom na przeziębienie najlepiej pomagają okłady z ciepłych piersi, warto spróbować

Aga- Twój bratanek pewnie w przyszłości będzie fryzjerem gwiazd jak od małego ma takie zapędy
a historia z gin powala, ale jestem skłonna uwierzyć, że było tak naprawdę, różne freeki chodzą po tym świecie. Powodzenia w weekend, wyniki męża dobre u Ciebie pozytywne nastawienie też jest, czego chcieć więcej.
Ejrene – życzę upojnego weekendu z mężulkiem, testujesz jutro prawda? Piękne zakończenie miesiąca byś nam zrobiła
Wiola - póki @ nie ma… wiadomo. A tempka w górze jest więc kciuki zaciskam
Ależ smaka narobiłyście na jakieś pyszne ciacho
Jasminowa- powodzenia w działaniu… i uważaj na siebie na tych piłkach!
Madzik- miłego godzenia się życzę!
Mundek- masz Ty talent dziewczyno, zazdraszczam.
Cynamonku – oj oj będzie się działo!
Już obczaiłam na allegro te piłki, niech u mnie też się zadzieje, a co!
Co do TSH to ja miałam TSH 2,48, potem nagle (bez leków) mi spadło do 1,34. Moja gin mówiła, że ważny jest jeszcze anty TPO, u mnie było 5 i podobno jest ok.
Katiuszkaaa działaj, działaj, jest śluz, jest dobrze
Ruby- Twój gin na pewno wie co robi, bardzo fajnie, że też jesteś zadowolona po wizycie. Uwielbiam Twoją pozytywną energię! O inofoliku itp. dobrze wiedzieć, można lepiej wydać te pieniądze
Bratku- ja jutro na 10. idę na zastrzyk z Pregnylu 5000 i od razu jedziemy do rodziców a tam będzie cała rodzinka i raczej nie będzie możliwości
Wracamy dopiero w niedzielę wieczorem. Ale się nie załamuję, może jeśli jutro się uda tuż przed wyjazdem, a potem w niedzielę po powrocie to też nie będzie źle? Jak myślicie? A Twój Luby niech Cię odwiedzi na dyżurze, zrobisz sobie małą przerwę 
Odnoście dzisiejszych badań to oczywiście zapomniałam zapytać o te badanie na obciążenie genetyczne nowotworem… Następnym razem zapytam. Tak się cieszyłam z pozytywnych informacji, że zupełnie zapomniałam
o PRL też
a kurka siwa wynik 32 to już nie mało, nawet jeśli się zestresowałam przed badaniem
Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
-
Majju Kochana u Ciebie nastawienie też super, więc wykorzystaj weekend tak jak piszesz, może rano zdążycie i potem w niedzielę

chyba że wyrwiecie się od rodzinki na pół godzinki
majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

co tam się u Was dzieje
bo niestety nie jestem w stanie Was nadrabiać na bieżąco 
U Nas w miarę dobrze jutro zaczynamy 12 tydzień
w czwartek idziemy na badania genetyczne , i wiem że będzie dobrze. Możliwe że dowiemy się kto tam siedzi w Brzuszku, szykuję się na chłopca no ale ...
Ogólnie troszkę świruję w ciąży
płaczę, kłócę się z mężem, nie wiem jak on wytrzymuje 
Zostawiam Pozdrowienia , buziaki i uściski dla Was z paczuszkami zarazeczków
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
No i ostatnio sikamy na owulacyjne...a Ejrene i Wiola jeszcze mają szansę na październikowy test ciążowy dwu-kreskowy
Carolq, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to jeszcze zostały 2 dni także niech siurają
kiepski ten październik 
co się z Wami dzieje ze tak statystyki zaniżacie ? co ja się pytam
ja rozumiem zimno sie zrobiło , nieprzyjemnie , ciemno dopadła Was chandra ale listopad ma być mega płodny
Także do roboty
więcej seksu bez zobowiązań
na spontana spróbujcie u tesciów za ściana albo coś
Nam to mogło
ale na domówce u znajomych w łazience
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:32
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
O właśnie mi się przypomniało. Sikam sobie na te owulacyjne i do tej pory cały czas negatywy. A tu mi dzisiaj ginka mówi, że jajko już na wylocie i w każdej chwili może być owu dlatego już jutro Pregnyl, mimo tego że 17 mm jak na pęcherzyk to za wiele nie jest. Czyli ktoś tu kłamie
Ale i tak jeszcze sobie dzisiaj siknę.
Carolq, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do tarczycy ja przed ciąża miała 2,6 i zaczełam brać euthyrox 25 ale pół tabletki na dzien ,jak zaszłam skoczyło mi do 4,3 i to zaraz w pierwszych tygodniach. i teraz ciągle zażywam dawkę 25 a tsh ostatnio utrzymywało się na 2,17
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Carolq cieszę sie, że tak jesteś pozytywnie nastawiona, jestem bardzo ciekawa czy to chłopiec czy dziewczynka;) (obstawiam dziewczynkę
)
Majju czyli testy mogą kłamać?
fajnie, bo ja po objawach czuję że owu mogła być wczoraj, a na teście bladzioch trzeci dzień. zobaczymy co dziś wyjdzie.
-
agatia wrote:Edycji no trochę TSH masz do zbicia, po pierwsze żeby ładnie zaciążyć, a potem w ciąży bo do 17 tc dzidzia korzysta z tarczycy mamy bo swojej nie ma i duży wynik jest niekorzystny.
dziękuję za info
podpytam teraz lekarkę o to na wizycie