X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Dziewczyny przepraszam Was z błędy w wypowiedziach, ale synek mi coś na mieszał w słowniku w kom i nie ogarniam. Mam nadzieję, że nie kłuje Was w oczy :)

Mi raz szwagier zmienił język na chiński, myślałam, że Go uduszę :P

cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby cieszę się,że takie pozytywy po wizycie :)
    Aga pazurki hmm teraz niby modne zielenie,niebieskie,ale ja i tak I love pink :) myślę,że dopasujesz jakiś kolorek dla siebie tylko potem się pochwal :*
    Wy tu o tym TSH i zajrzałam aż swoich badań i mam 2,58 czyli mam za wysokie??
    FSH mam 6,9.Podpytam mojej lekarki na następnej wizycie czy nie powinnam obniżyć TSH...teraz mi dałyście do myślenia

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja też z tych co "love pink" na pazurkach, wszelkie odcienie pink :D

A TSH chyba do obniżenia troszkę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:09

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś właśnie jak Was poczytałam to aż zajrzałam w swoje wyniki, zapytam lekarski czy będziemy obnizać bo rzeczywiście jest spore...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju cieszę się,że byłaś na monitoringu i że niedługo pęcherzyk pęknie...powodzenia kochana :* szalejcie w wyrku

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś właśnie jak Was poczytałam to aż zajrzałam w swoje wyniki, zapytam lekarski czy będziemy obnizać bo rzeczywiście jest spore...

Mam podobne, a kiedy Ty masz wizytę? ja 11.11.

• majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka – podobno mężczyznom na przeziębienie najlepiej pomagają okłady z ciepłych piersi, warto spróbować ;)
    Aga- Twój bratanek pewnie w przyszłości będzie fryzjerem gwiazd jak od małego ma takie zapędy :D a historia z gin powala, ale jestem skłonna uwierzyć, że było tak naprawdę, różne freeki chodzą po tym świecie. Powodzenia w weekend, wyniki męża dobre u Ciebie pozytywne nastawienie też jest, czego chcieć więcej.
    Ejrene – życzę upojnego weekendu z mężulkiem, testujesz jutro prawda? Piękne zakończenie miesiąca byś nam zrobiła 
    Wiola - póki @ nie ma… wiadomo. A tempka w górze jest więc kciuki zaciskam
    Ależ smaka narobiłyście na jakieś pyszne ciacho
    Jasminowa- powodzenia w działaniu… i uważaj na siebie na tych piłkach! :D
    Madzik- miłego godzenia się życzę!
    Mundek- masz Ty talent dziewczyno, zazdraszczam.
    Cynamonku – oj oj będzie się działo! :D Już obczaiłam na allegro te piłki, niech u mnie też się zadzieje, a co! :D Co do TSH to ja miałam TSH 2,48, potem nagle (bez leków) mi spadło do 1,34. Moja gin mówiła, że ważny jest jeszcze anty TPO, u mnie było 5 i podobno jest ok.
    Katiuszkaaa działaj, działaj, jest śluz, jest dobrze 
    Ruby- Twój gin na pewno wie co robi, bardzo fajnie, że też jesteś zadowolona po wizycie. Uwielbiam Twoją pozytywną energię! O inofoliku itp. dobrze wiedzieć, można lepiej wydać te pieniądze 
    Bratku- ja jutro na 10. idę na zastrzyk z Pregnylu 5000 i od razu jedziemy do rodziców a tam będzie cała rodzinka i raczej nie będzie możliwości <3 Wracamy dopiero w niedzielę wieczorem. Ale się nie załamuję, może jeśli jutro się uda tuż przed wyjazdem, a potem w niedzielę po powrocie to też nie będzie źle? Jak myślicie? A Twój Luby niech Cię odwiedzi na dyżurze, zrobisz sobie małą przerwę :D

Odnoście dzisiejszych badań to oczywiście zapomniałam zapytać o te badanie na obciążenie genetyczne nowotworem… Następnym razem zapytam. Tak się cieszyłam z pozytywnych informacji, że zupełnie zapomniałam :D o PRL też :/ a kurka siwa wynik 32 to już nie mało, nawet jeśli się zestresowałam przed badaniem 

Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, nick nieaktualny, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Kochana u Ciebie nastawienie też super, więc wykorzystaj weekend tak jak piszesz, może rano zdążycie i potem w niedzielę ;)
    chyba że wyrwiecie się od rodzinki na pół godzinki :D

majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mam podobne, a kiedy Ty masz wizytę? ja 11.11.

Aguś mam wizytę 9 listopada to dopytam :)

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu pitu,pitu a tu pora robić obiadek.Byłam dziś na cmentarzach i nogi tak mnie bolą,że masakra.Ale kupiłam sobie winko czerwone i biorę się za gotowanie :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    co tam się u Was dzieje :) bo niestety nie jestem w stanie Was nadrabiać na bieżąco :)
    U Nas w miarę dobrze jutro zaczynamy 12 tydzień :) w czwartek idziemy na badania genetyczne , i wiem że będzie dobrze. Możliwe że dowiemy się kto tam siedzi w Brzuszku, szykuję się na chłopca no ale ... :P Ogólnie troszkę świruję w ciąży :) płaczę, kłócę się z mężem, nie wiem jak on wytrzymuje :P

Zostawiam Pozdrowienia , buziaki i uściski dla Was z paczuszkami zarazeczków :)

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carloq to już 12 tydzień zaczniesz?? wow kochana jak ten czas leci :)
    u nas na razie żadna nie wysiurkała dwóch kresek....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ostatnio sikamy na owulacyjne...a Ejrene i Wiola jeszcze mają szansę na październikowy test ciążowy dwu-kreskowy :)

nick nieaktualny, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Idę zrobić pazurki dziś.... i zastanawiam się jaki kolorek?:)
    Ja w środę zrobiłam ciemny fiolet z leciutkim brokatem :) polecam :P

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycji no trochę TSH masz do zbicia, po pierwsze żeby ładnie zaciążyć, a potem w ciąży bo do 17 tc dzidzia korzysta z tarczycy mamy bo swojej nie ma i duży wynik jest niekorzystny.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze zostały 2 dni także niech siurają :) kiepski ten październik :)
    co się z Wami dzieje ze tak statystyki zaniżacie ? co ja się pytam :P ja rozumiem zimno sie zrobiło , nieprzyjemnie , ciemno dopadła Was chandra ale listopad ma być mega płodny :) Także do roboty :P więcej seksu bez zobowiązań :P na spontana spróbujcie u tesciów za ściana albo coś :P Nam to mogło :P ale na domówce u znajomych w łazience :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:32

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie mi się przypomniało. Sikam sobie na te owulacyjne i do tej pory cały czas negatywy. A tu mi dzisiaj ginka mówi, że jajko już na wylocie i w każdej chwili może być owu dlatego już jutro Pregnyl, mimo tego że 17 mm jak na pęcherzyk to za wiele nie jest. Czyli ktoś tu kłamie ;) Ale i tak jeszcze sobie dzisiaj siknę.

nick nieaktualny, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tarczycy ja przed ciąża miała 2,6 i zaczełam brać euthyrox 25 ale pół tabletki na dzien ,jak zaszłam skoczyło mi do 4,3 i to zaraz w pierwszych tygodniach. i teraz ciągle zażywam dawkę 25 a tsh ostatnio utrzymywało się na 2,17

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq cieszę sie, że tak jesteś pozytywnie nastawiona, jestem bardzo ciekawa czy to chłopiec czy dziewczynka;) (obstawiam dziewczynkę :P)

Majju czyli testy mogą kłamać?:D fajnie, bo ja po objawach czuję że owu mogła być wczoraj, a na teście bladzioch trzeci dzień. zobaczymy co dziś wyjdzie.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Edycji no trochę TSH masz do zbicia, po pierwsze żeby ładnie zaciążyć, a potem w ciąży bo do 17 tc dzidzia korzysta z tarczycy mamy bo swojej nie ma i duży wynik jest niekorzystny.

dziękuję za info :) podpytam teraz lekarkę o to na wizycie

‹‹ 649 650 651 652 653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ