Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Dziewczyny przepraszam Was z błędy w wypowiedziach, ale synek mi coś na mieszał w słowniku w kom i nie ogarniam. Mam nadzieję, że nie kłuje Was w oczy
Mi raz szwagier zmienił język na chiński, myślałam, że Go uduszęcinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby cieszę się,że takie pozytywy po wizycie
Aga pazurki hmm teraz niby modne zielenie,niebieskie,ale ja i tak I love pinkmyślę,że dopasujesz jakiś kolorek dla siebie tylko potem się pochwal :*
Wy tu o tym TSH i zajrzałam aż swoich badań i mam 2,58 czyli mam za wysokie??
FSH mam 6,9.Podpytam mojej lekarki na następnej wizycie czy nie powinnam obniżyć TSH...teraz mi dałyście do myślenia -
Edycik ja też z tych co "love pink" na pazurkach, wszelkie odcienie pink
A TSH chyba do obniżenia troszkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:09
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Aguś właśnie jak Was poczytałam to aż zajrzałam w swoje wyniki, zapytam lekarski czy będziemy obnizać bo rzeczywiście jest spore...
Mam podobne, a kiedy Ty masz wizytę? ja 11.11.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka – podobno mężczyznom na przeziębienie najlepiej pomagają okłady z ciepłych piersi, warto spróbować
Aga- Twój bratanek pewnie w przyszłości będzie fryzjerem gwiazd jak od małego ma takie zapędya historia z gin powala, ale jestem skłonna uwierzyć, że było tak naprawdę, różne freeki chodzą po tym świecie. Powodzenia w weekend, wyniki męża dobre u Ciebie pozytywne nastawienie też jest, czego chcieć więcej.
Ejrene – życzę upojnego weekendu z mężulkiem, testujesz jutro prawda? Piękne zakończenie miesiąca byś nam zrobiła
Wiola - póki @ nie ma… wiadomo. A tempka w górze jest więc kciuki zaciskam
Ależ smaka narobiłyście na jakieś pyszne ciacho
Jasminowa- powodzenia w działaniu… i uważaj na siebie na tych piłkach!
Madzik- miłego godzenia się życzę!
Mundek- masz Ty talent dziewczyno, zazdraszczam.
Cynamonku – oj oj będzie się działo!Już obczaiłam na allegro te piłki, niech u mnie też się zadzieje, a co!
Co do TSH to ja miałam TSH 2,48, potem nagle (bez leków) mi spadło do 1,34. Moja gin mówiła, że ważny jest jeszcze anty TPO, u mnie było 5 i podobno jest ok.
Katiuszkaaa działaj, działaj, jest śluz, jest dobrze
Ruby- Twój gin na pewno wie co robi, bardzo fajnie, że też jesteś zadowolona po wizycie. Uwielbiam Twoją pozytywną energię! O inofoliku itp. dobrze wiedzieć, można lepiej wydać te pieniądze
Bratku- ja jutro na 10. idę na zastrzyk z Pregnylu 5000 i od razu jedziemy do rodziców a tam będzie cała rodzinka i raczej nie będzie możliwościWracamy dopiero w niedzielę wieczorem. Ale się nie załamuję, może jeśli jutro się uda tuż przed wyjazdem, a potem w niedzielę po powrocie to też nie będzie źle? Jak myślicie? A Twój Luby niech Cię odwiedzi na dyżurze, zrobisz sobie małą przerwę
Odnoście dzisiejszych badań to oczywiście zapomniałam zapytać o te badanie na obciążenie genetyczne nowotworem… Następnym razem zapytam. Tak się cieszyłam z pozytywnych informacji, że zupełnie zapomniałamo PRL też
a kurka siwa wynik 32 to już nie mało, nawet jeśli się zestresowałam przed badaniem
Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
-
Majju Kochana u Ciebie nastawienie też super, więc wykorzystaj weekend tak jak piszesz, może rano zdążycie i potem w niedzielę
chyba że wyrwiecie się od rodzinki na pół godzinkimajju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
co tam się u Was dziejebo niestety nie jestem w stanie Was nadrabiać na bieżąco
U Nas w miarę dobrze jutro zaczynamy 12 tydzieńw czwartek idziemy na badania genetyczne , i wiem że będzie dobrze. Możliwe że dowiemy się kto tam siedzi w Brzuszku, szykuję się na chłopca no ale ...
Ogólnie troszkę świruję w ciąży
płaczę, kłócę się z mężem, nie wiem jak on wytrzymuje
Zostawiam Pozdrowienia , buziaki i uściski dla Was z paczuszkami zarazeczkówEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
No i ostatnio sikamy na owulacyjne...a Ejrene i Wiola jeszcze mają szansę na październikowy test ciążowy dwu-kreskowy
Carolq, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to jeszcze zostały 2 dni także niech siurają
kiepski ten październik
co się z Wami dzieje ze tak statystyki zaniżacie ? co ja się pytamja rozumiem zimno sie zrobiło , nieprzyjemnie , ciemno dopadła Was chandra ale listopad ma być mega płodny
Także do roboty
więcej seksu bez zobowiązań
na spontana spróbujcie u tesciów za ściana albo coś
Nam to mogło
ale na domówce u znajomych w łazience
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:32
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
O właśnie mi się przypomniało. Sikam sobie na te owulacyjne i do tej pory cały czas negatywy. A tu mi dzisiaj ginka mówi, że jajko już na wylocie i w każdej chwili może być owu dlatego już jutro Pregnyl, mimo tego że 17 mm jak na pęcherzyk to za wiele nie jest. Czyli ktoś tu kłamie
Ale i tak jeszcze sobie dzisiaj siknę.
Carolq, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do tarczycy ja przed ciąża miała 2,6 i zaczełam brać euthyrox 25 ale pół tabletki na dzien ,jak zaszłam skoczyło mi do 4,3 i to zaraz w pierwszych tygodniach. i teraz ciągle zażywam dawkę 25 a tsh ostatnio utrzymywało się na 2,17
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Carolq cieszę sie, że tak jesteś pozytywnie nastawiona, jestem bardzo ciekawa czy to chłopiec czy dziewczynka;) (obstawiam dziewczynkę
)
Majju czyli testy mogą kłamać?fajnie, bo ja po objawach czuję że owu mogła być wczoraj, a na teście bladzioch trzeci dzień. zobaczymy co dziś wyjdzie.
-
agatia wrote:Edycji no trochę TSH masz do zbicia, po pierwsze żeby ładnie zaciążyć, a potem w ciąży bo do 17 tc dzidzia korzysta z tarczycy mamy bo swojej nie ma i duży wynik jest niekorzystny.
dziękuję za infopodpytam teraz lekarkę o to na wizycie