SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu nie zanotowalam wogóle pozytywnego testu ovu, raz tylko pojawiła się blada druga kreska.

Następny cykl będzie nasz:-):-):-) na sierpień :-):-):-)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 obyś miała rację,przydałoby się nam starym forumowiczkom kilka zielonych kropek na wykresach :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja z 1,72 w lutym zbiłam do 1,48 we wrześniu przy dawce euthyroxu 25 :) teraz biorę 50 i zobaczymy za miesiąc jak efekty
    Ja w lipcu miałam tsh 3,2 po 2ms już 1,61 za 2tyg.idę znowu na badania. Z tym że ja mam hashi antytg ponad 400 ft3 i ft4 70%

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madzikk a Ty jakieś większe badania robiłaś ?
    Niestety nie, wczesniej tylko chlamydie (mam przeciwciala), i tsh z ft4 (wynikow nie wiedzialam ale ponoc dobre), musze zadzwonic do mojego GP zeby przeslali wyniki do szpitala. Ostatnio usg a w czwartek mam zbadac progesteron. Tutaj wszystko sprawdzaja krok po kroku, jak monitoring to tylko w 11dc zeby spr czy rosnie, nawet usg zeby zobaczyc plyn w zatoce douglasa nie ma, po progesteronie beda wiedzieli czy owulka byla. A szkoda bo wczoraj byla owulka i wydaje mi sie ze po dwoch stronach. Ja tez jestem ogolnie ciekawska i chce wiedziec co i dlaczego, lubie rozumiec. Wydaje mi sie ze powinnam tez prl zbadac bo czesto z malego problemu robie wielki i jestem dosc wrazliwa a to chyba na poziom prl wplywa bardzo negatywnie. 20 listopada wizyta u lekarza wiec z nim o tym pogadam. Ale mnie w dole brzucha boli, chyba jelita, przez moje wczorajsze nerwy :/

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq uprzedź na fioletowej żeby wzmocnili serwery bo w listopadzie WSZYSTKIE się tam przenosimy ;)

AgaL, Carolq, cinnamon cookie, madzikk, Edycik, Jasminowa, luna91, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk to na kolejnej wizycie wypytaj o wszystko i będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję, że dziś u Ciebie nastąpi pojednanie i wszelkie bóle odejdą.... pamiętaj, ze stres to nasz wróg. Ściskam mocno:*

madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL to mnie zawiodłaś :) trzymać kciuki za chłopaka :P a nie :P hehe
    Bardzo się nastawiłam i już nawet cały czas do niego mówimy jak by był chłopcem więc będzie ciężko :P

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju czekam na Was wiadomość do admina wysłana :P

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Carolq uprzedź na fioletowej żeby wzmocnili serwery bo w listopadzie WSZYSTKIE się tam przenosimy ;)

Jestem za, ja jeśli nie z tego cyklu, to z kolejnego się załapię jeszcze na owu w listopadzie, bo mam krótkie cykle :D

Carolq, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zazdroszczę tych krótkich cykli naprawdę kochana.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistycznie tu na naszym forum się robi! :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

majuu złota myśl dzisiejszego dnia - obyś miała rację tego nam wszystkim życzę!!!

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niniejszym oświadczam, że siknęłam dzisiaj na test owulacyjny, 10 dzień cyklu i własnym oczom nie wierzę test pozytywny, rzec by można nawet, że kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej...chyba wcześniejsza owulacja w tym cyklu.

Edycik, majju, cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, AgaL, Ejrene, Ruby, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa do roboty zatem,gwałt na chłop;ie, seksy all night i będzie się działo :)
    właśnie mi uświadomiłaś,że trzeba pilnować owulacji czy czasem nie będzie wcześniej

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi raz szwagier zmienił język na chiński, myślałam, że Go uduszę :P

buuaahhhahhha dobre!

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik miałam Cię zapytać, jakiej rasy są Twoje kociaki? Śliczne :) patrzyłam dziś ceny kotów takie jak ma Aguś i jestem przerażona :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 30 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa do roboty!!!! ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. wrócił z pracy więc mu zameldowałam, że Pani Doktor kazała go pochwalić za taką liczną i ruchliwą armię. Urósł o 3 cm i powiedział, że skoro zawiaduje armią to od dziś mam mówić do niego "Panie Generale" :D

Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, luna91, Ruby, AgaL, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa do roboty zatem,gwałt na chłop;ie, seksy all night i będzie się działo :)
    właśnie mi uświadomiłaś,że trzeba pilnować owulacji czy czasem nie będzie wcześniej

Edycik- w ogóle chciałam dzisiaj nie robić testu, tylko jutro 11 dnia, a tu jednak dobrze, że zrobiłam.
    Za godzinkę jedziemy z dziećmi do mamy, a my potem mamy wychodne, a po powrocie "aerobik" w salonie zgodnie z instrukcją otrzymaną od Cynamona ; )
    Jakbym jutro rano się nie odzywała, to znaczy, że się połamałam ; )

Majju- pięknie to ujęłaś, na fioletowej niech się już szykują, nadchodzimy : )
    a jak będziecie u rodziny, to możecie autem gdzieś wyskoczyć i wiesz w samochodzie, gdzieś na uboczu jak to bywało za starych dobrych czasów, gdy się nie miało do siebie takiego nieograniczonego dostępu ; ) My z mężem mieliśmy swoje miejsce w lesie w Gdańsku- Oliwie. Jak się później okazało, kilkoro naszych przyjaciół też jeździło do tego lasu się przytulać : )

Carolq- super Cię widzieć : ) pamiętaj niezależnie co będzie chłopiec czy dziewczynka oszalejecie na jej/jego punkcie.

cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale miałam niespodziankę :) w4ocilam do domu a tam mąż już na mnie czekał :D

Jedziemy teraz na zakupy i coś zjeść. Postaram się wpaść do Was jeszcze dziś. Miłego wieczoru :)

Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ