X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu nie zanotowalam wogóle pozytywnego testu ovu, raz tylko pojawiła się blada druga kreska.

Następny cykl będzie nasz:-):-):-) na sierpień :-):-):-)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 obyś miała rację,przydałoby się nam starym forumowiczkom kilka zielonych kropek na wykresach :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja z 1,72 w lutym zbiłam do 1,48 we wrześniu przy dawce euthyroxu 25 :) teraz biorę 50 i zobaczymy za miesiąc jak efekty
    Ja w lipcu miałam tsh 3,2 po 2ms już 1,61 za 2tyg.idę znowu na badania. Z tym że ja mam hashi antytg ponad 400 ft3 i ft4 70%

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madzikk a Ty jakieś większe badania robiłaś ?
    Niestety nie, wczesniej tylko chlamydie (mam przeciwciala), i tsh z ft4 (wynikow nie wiedzialam ale ponoc dobre), musze zadzwonic do mojego GP zeby przeslali wyniki do szpitala. Ostatnio usg a w czwartek mam zbadac progesteron. Tutaj wszystko sprawdzaja krok po kroku, jak monitoring to tylko w 11dc zeby spr czy rosnie, nawet usg zeby zobaczyc plyn w zatoce douglasa nie ma, po progesteronie beda wiedzieli czy owulka byla. A szkoda bo wczoraj byla owulka i wydaje mi sie ze po dwoch stronach. Ja tez jestem ogolnie ciekawska i chce wiedziec co i dlaczego, lubie rozumiec. Wydaje mi sie ze powinnam tez prl zbadac bo czesto z malego problemu robie wielki i jestem dosc wrazliwa a to chyba na poziom prl wplywa bardzo negatywnie. 20 listopada wizyta u lekarza wiec z nim o tym pogadam. Ale mnie w dole brzucha boli, chyba jelita, przez moje wczorajsze nerwy :/

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq uprzedź na fioletowej żeby wzmocnili serwery bo w listopadzie WSZYSTKIE się tam przenosimy ;)

AgaL, Carolq, cinnamon cookie, madzikk, Edycik, Jasminowa, luna91, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk to na kolejnej wizycie wypytaj o wszystko i będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję, że dziś u Ciebie nastąpi pojednanie i wszelkie bóle odejdą.... pamiętaj, ze stres to nasz wróg. Ściskam mocno:*

madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL to mnie zawiodłaś :) trzymać kciuki za chłopaka :P a nie :P hehe
    Bardzo się nastawiłam i już nawet cały czas do niego mówimy jak by był chłopcem więc będzie ciężko :P

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju czekam na Was wiadomość do admina wysłana :P

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Carolq uprzedź na fioletowej żeby wzmocnili serwery bo w listopadzie WSZYSTKIE się tam przenosimy ;)

Jestem za, ja jeśli nie z tego cyklu, to z kolejnego się załapię jeszcze na owu w listopadzie, bo mam krótkie cykle :D

Carolq, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zazdroszczę tych krótkich cykli naprawdę kochana.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistycznie tu na naszym forum się robi! :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

majuu złota myśl dzisiejszego dnia - obyś miała rację tego nam wszystkim życzę!!!

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niniejszym oświadczam, że siknęłam dzisiaj na test owulacyjny, 10 dzień cyklu i własnym oczom nie wierzę test pozytywny, rzec by można nawet, że kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej...chyba wcześniejsza owulacja w tym cyklu.

Edycik, majju, cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, AgaL, Ejrene, Ruby, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa do roboty zatem,gwałt na chłop;ie, seksy all night i będzie się działo :)
    właśnie mi uświadomiłaś,że trzeba pilnować owulacji czy czasem nie będzie wcześniej

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi raz szwagier zmienił język na chiński, myślałam, że Go uduszę :P

buuaahhhahhha dobre!

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik miałam Cię zapytać, jakiej rasy są Twoje kociaki? Śliczne :) patrzyłam dziś ceny kotów takie jak ma Aguś i jestem przerażona :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 30 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa do roboty!!!! ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. wrócił z pracy więc mu zameldowałam, że Pani Doktor kazała go pochwalić za taką liczną i ruchliwą armię. Urósł o 3 cm i powiedział, że skoro zawiaduje armią to od dziś mam mówić do niego "Panie Generale" :D

Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, luna91, Ruby, AgaL, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa do roboty zatem,gwałt na chłop;ie, seksy all night i będzie się działo :)
    właśnie mi uświadomiłaś,że trzeba pilnować owulacji czy czasem nie będzie wcześniej

Edycik- w ogóle chciałam dzisiaj nie robić testu, tylko jutro 11 dnia, a tu jednak dobrze, że zrobiłam.
    Za godzinkę jedziemy z dziećmi do mamy, a my potem mamy wychodne, a po powrocie "aerobik" w salonie zgodnie z instrukcją otrzymaną od Cynamona ; )
    Jakbym jutro rano się nie odzywała, to znaczy, że się połamałam ; )

Majju- pięknie to ujęłaś, na fioletowej niech się już szykują, nadchodzimy : )
    a jak będziecie u rodziny, to możecie autem gdzieś wyskoczyć i wiesz w samochodzie, gdzieś na uboczu jak to bywało za starych dobrych czasów, gdy się nie miało do siebie takiego nieograniczonego dostępu ; ) My z mężem mieliśmy swoje miejsce w lesie w Gdańsku- Oliwie. Jak się później okazało, kilkoro naszych przyjaciół też jeździło do tego lasu się przytulać : )

Carolq- super Cię widzieć : ) pamiętaj niezależnie co będzie chłopiec czy dziewczynka oszalejecie na jej/jego punkcie.

cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale miałam niespodziankę :) w4ocilam do domu a tam mąż już na mnie czekał :D

Jedziemy teraz na zakupy i coś zjeść. Postaram się wpaść do Was jeszcze dziś. Miłego wieczoru :)

Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ