Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tym cyklu nie zanotowalam wogóle pozytywnego testu ovu, raz tylko pojawiła się blada druga kreska.
Następny cykl będzie nasz:-)na sierpień
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Ja z 1,72 w lutym zbiłam do 1,48 we wrześniu przy dawce euthyroxu 25
teraz biorę 50 i zobaczymy za miesiąc jak efekty
-
AgaL wrote:Madzikk a Ty jakieś większe badania robiłaś ?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk to na kolejnej wizycie wypytaj o wszystko i będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję, że dziś u Ciebie nastąpi pojednanie i wszelkie bóle odejdą.... pamiętaj, ze stres to nasz wróg. Ściskam mocno:*
madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Carolq uprzedź na fioletowej żeby wzmocnili serwery bo w listopadzie WSZYSTKIE się tam przenosimy
Jestem za, ja jeśli nie z tego cyklu, to z kolejnego się załapię jeszcze na owu w listopadzie, bo mam krótkie cykleCarolq, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Niniejszym oświadczam, że siknęłam dzisiaj na test owulacyjny, 10 dzień cyklu i własnym oczom nie wierzę test pozytywny, rzec by można nawet, że kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej...chyba wcześniejsza owulacja w tym cyklu.
Edycik, majju, cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, AgaL, Ejrene, Ruby, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mój M. wrócił z pracy więc mu zameldowałam, że Pani Doktor kazała go pochwalić za taką liczną i ruchliwą armię. Urósł o 3 cm i powiedział, że skoro zawiaduje armią to od dziś mam mówić do niego "Panie Generale"
Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, luna91, Ruby, AgaL, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jasminowa do roboty zatem,gwałt na chłop;ie, seksy all night i będzie się działo
właśnie mi uświadomiłaś,że trzeba pilnować owulacji czy czasem nie będzie wcześniej
Edycik- w ogóle chciałam dzisiaj nie robić testu, tylko jutro 11 dnia, a tu jednak dobrze, że zrobiłam.
Za godzinkę jedziemy z dziećmi do mamy, a my potem mamy wychodne, a po powrocie "aerobik" w salonie zgodnie z instrukcją otrzymaną od Cynamona ; )
Jakbym jutro rano się nie odzywała, to znaczy, że się połamałam ; )
Majju- pięknie to ujęłaś, na fioletowej niech się już szykują, nadchodzimy : )
a jak będziecie u rodziny, to możecie autem gdzieś wyskoczyć i wiesz w samochodzie, gdzieś na uboczu jak to bywało za starych dobrych czasów, gdy się nie miało do siebie takiego nieograniczonego dostępu ; ) My z mężem mieliśmy swoje miejsce w lesie w Gdańsku- Oliwie. Jak się później okazało, kilkoro naszych przyjaciół też jeździło do tego lasu się przytulać : )
Carolq- super Cię widzieć : ) pamiętaj niezależnie co będzie chłopiec czy dziewczynka oszalejecie na jej/jego punkcie.cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziewczyny ale miałam niespodziankę
w4ocilam do domu a tam mąż już na mnie czekał
Jedziemy teraz na zakupy i coś zjeść. Postaram się wpaść do Was jeszcze dziś. Miłego wieczoruJasminowa, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, majju, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość