Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa i Ejrene - miłego i owocnego wieczorku
super się czyta takie pozytywne wiadomości
Edit. Aha i Jasminowa - mam jednak nadzieję, że jutro będziesz cała i zdrowaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:30
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Edycik miałam Cię zapytać, jakiej rasy są Twoje kociaki? Śliczne
patrzyłam dziś ceny kotów takie jak ma Aguś i jestem przerażona
rasy kochana- moje koty to zwykłe dachowce
wyłapałam je własnymi rączkami z działek
jak przyniosłam do domu mega dzikie byłyale udomowiły się...troszkę pracowaliśmy z mężem nad nimi ale jest ok mega domowe koty teraz
Agusia ma rasowego kotka
ja jakbym mogła wszystkie ze schroniska bym wzięła...
szwagierka ma właśnie kotka ze schroniska i jest kochanycinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Mój M. wrócił z pracy więc mu zameldowałam, że Pani Doktor kazała go pochwalić za taką liczną i ruchliwą armię. Urósł o 3 cm i powiedział, że skoro zawiaduje armią to od dziś mam mówić do niego "Panie Generale"
haha dobry tekst majju,musisz mówić teraz:
"Panie Generale: do wyrka już marsz -
majju wrote:Mój M. wrócił z pracy więc mu zameldowałam, że Pani Doktor kazała go pochwalić za taką liczną i ruchliwą armię. Urósł o 3 cm i powiedział, że skoro zawiaduje armią to od dziś mam mówić do niego "Panie Generale"
Jasminku to dziela!
Edycik, zwykle dachowce, to jest taka rasa?
Milego weekendu wszystkim! Ja zaraz zmykam na zakupki i do domku.Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Jasminowa - działaj kochana działaj, u mnie z 2 kresek owulacyjnych wyszły 2 na ciążowym. Powodzenia!
Majju - hahah no to się poczułBaczność Panie Generale!
Jasminowa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Edycik wrote:rasy kochana- moje koty to zwykłe dachowce
wyłapałam je własnymi rączkami z działek
jak przyniosłam do domu mega dzikie byłyale udomowiły się...troszkę pracowaliśmy z mężem nad nimi ale jest ok mega domowe koty teraz
Agusia ma rasowego kotka
ja jakbym mogła wszystkie ze schroniska bym wzięła...
szwagierka ma właśnie kotka ze schroniska i jest kochanywłaśnie słyszałam, że czasami nie jest tak łatwo ugłaskać takiego kota... I żeby był grzeczny
Paryzetki kot to podobno taki właśnie łobuz
a to rodzeństwo?
bo takie podobne
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Niniejszym oświadczam, że siknęłam dzisiaj na test owulacyjny, 10 dzień cyklu i własnym oczom nie wierzę test pozytywny, rzec by można nawet, że kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej...chyba wcześniejsza owulacja w tym cyklu.
Ja właśnie siknęłam i drug kreska prawie taka jak pierwsza, w porownaniu do poprzednich wyraźniejsza, jednak lekko jaśniejsza od kontrolnej więc obstawiam, że jutro może być owulka. Jutro musimy poszaleć.
Jaśminowa pięknie, szalej!cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:No to dziewczynki, uciekam się szykować, fiołkować, dzieciaczki spakować do babci i miłego wieczorku Wam życzę : )
Chyba "jaśminować" a ni fiołkowaćJasminowa lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa i Ejrene - miłego i owocnego wieczorku
super się czyta takie pozytywne wiadomości
Edit. Aha i Jasminowa - mam jednak nadzieję, że jutro będziesz cała i zdrowa
Muszę wrócić kilka stron i poszukać tego Twojego filmiku, co by na jutro się podszkolić
cinnamon cookie lubi tę wiadomość