Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Cinnamin moje szwagierka miała takiego jak Aga tylko ze schroniska. Poszła po psa a wróciła z kotem i psem
katiuszaa mądra dziewczyna z Twojej szwagierki.
W schroniskach to teraz są koty i psy rasowe do adopcji przez nieodpowiedzialność ludzi.Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:23
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Ejrene super wiadomosc
powtorz sikanie jutro rano.
Ja stwierdzam ze owulki nie mialam, tempka nisko a od wczoraj powinien byc skok. Bede u lekarza to poprosze o badanie prolaktyny, cos mi sie wydaje ze mam zawyzona.
Wiola nie zniechecaj Ruby:) W 21 wieku, ciezko znalezc duzo czasu na cwiczenia. Kardio mozna zawsze, byle nie dzwigac.
Milego dzionkaRuby, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
cinnamon cookie wrote:Ejrene trzymam kciuki, by ten bladzioch przyciemniał na dniach!!
co za świetna wiadomość z rana!
zgadzam się z Tobą Cynnamonku
oby Ejrene test przyciemniał na dniach i chociaz jedna będzie miała dwie kreseczkicinnamon cookie, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik lubię w sensie, że kardio można
właśnie lece się obudzić
ale mam niskie ciśnienie dzisiaj masakra, może po bromku... Miłej soboty kochane
Madzik dobrze myślisz PRL i TSH podobno podstawy więc warto sprawdzić jeśli jeszcze nie badalas, ale testy owu były pozytywne?madzikk lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Ejrene bardzo bardzo mocno trzymam kciuki i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Ja już po zastrzyku, właśnie zdałam sobie sprawę, że nie będę mogła testować w tym cyklu bo pregnyl falszuje wynik nawet 14 dni.
mniej stresu
-
Kochane Dziewczynki!!
Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia " miłego wieczoru", wieczór się naprawdę udał, było SUPER!!! i "gimnastyka" była zgodnie z obietnicą ; )
Ejrene- hurrrra! trzymam kciuki, niech kreska ciemnieje. Kiedy powtarzasz test?
Życzę wszystkim fajnego weekendu : ) My się powoli zbieramy po dzieci, potem akcja "groby", więc dzisiaj jeśli zajrzę to wieczorkiem.
Ciekawe jak dzisiaj ten test owu mi wyjdzie, w sumie to dziwne, że w 10dc wyszedł pozytywny....
Paryzetka- prawdziwa epidemia u Was : ( zdrówka życzę!
madzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
madzikk wrote:Ejrene super wiadomosc
powtorz sikanie jutro rano.
Ja stwierdzam ze owulki nie mialam, tempka nisko a od wczoraj powinien byc skok. Bede u lekarza to poprosze o badanie prolaktyny, cos mi sie wydaje ze mam zawyzona.
Madzikk- zerknęłam na Twój wykres i faktycznie chyba jeszcze przed owu, albo w trakcie, najważniejsze, że pojednanie było : ) : )madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
gabryśka wrote:hej
jak myślicie kiedy robić testy na ovu ... rano ? czy wieczorem ?
czy to bez znaczenia??
dzisiaj mam 12 dc .. to może czas zacząć robić...??