Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
byliśmy na przeglądzie z samochodem to kupiłam odrazu w aptece dwa luksusowe testy
brzuch mnie trochę zaczął boleć, ale co ma myć to będzie.
U nas też słoneczko świeci. Wieczorem wybieramy się na cmentarz, jutro jedziemy do mojego dziadka do innej miejscowości i tam na cmentarz.madzikk, Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Madzik lubię w sensie, że kardio można
właśnie lece się obudzić
ale mam niskie ciśnienie dzisiaj masakra, może po bromku... Miłej soboty kochane
Madzik dobrze myślisz PRL i TSH podobno podstawy więc warto sprawdzić jeśli jeszcze nie badalas, ale testy owu były pozytywne?
Tak zrobie:) a ty kawki sie napij:)
Owu nie bylo i nie bedzie. Owszem Jasminku pojednanie bylo:) wydaje mi sie ze przez stres podniosla mi sie prolaktyna i zatrzymala owulacje, jajniki mi szalaly 14dc ale wtedy rano sie zdenerwowalam. Jak bylalm rozpulchniona tak mi przeszlo a wczoraj byl juz sluz kremowy, wiec cykl na straty. Nie ma cialka zoltego, progesteron za niski dlatego tempka nie skoczyla. Na opozniona owulke nie licze bo przeciez szyjka sie nie rozpulchni i sluz odpowiedni raczej nie wroci. Uwielbiam takie analizy:) ucze sie wlasnego ciala i wiem teraz jak bardzo negatywny wplyw ma na mnie stres. Herbatki nie pomagaja:) mam nadzieje ze @ przyjdzie kilka dni po terminie. Pewnie uznacie to za glupie ale ja naprawde nie chce zeby owulacja byla tak blisko pelni ksiezyca.Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk powiem Ci,że bardzo pełna analiza z tego co napisałaś...a robiłaś testy owu czy coś przeoczyłam?
ogólnie chyba na forum będzie dziś cicho bo większość na cmentarz dziś i jutro
ja byłam wczoraj na cmentarzu u Taty i dziadków, jutro pojadę znów
dziś odpoczywam z mężem w domku
brzuch bardzo boli przez @ w dodatku we wrocku zimno bo 6 stopni tylko i duża mgła -
Hahahaha, szalone!!!! Niestety, Kochane, Małż wyjechał "na groby" (z teściami, poza miasto), zanim ja skończyłam dyżur
A swoją drogą, to miałam ze sobą termometr i z ciekawości zmierzyłam o g.2:00 - miałam 36,50, mimo, że cały czas na nogach. Ciekawe
cinnamon_, gratki wyników TSH i PRLNiby TSH mogłoby być ciut niższe, ale dla wielu lekarzy takie jest ok i dziewczyny spokojnie zachodzą. Nawet, jakby co, masz mało do zbicia. Zresztą to też wszystko zależy od przypadku.... Ja zaczynałam od TSH na poziomie 6,14 i w 1,5 miesiąca zbiłam do 2,81 na dawce zaledwie 25 mikrogram
Szkoda, że przypałętało się jakieś goopie zapalenie pęcherza - może stąd ostatnio ta temperatura?
majju, może właśnie w tak ekstremalnych warunkach uda Wam się jakoś szybko......
Wprawdzie któż by śmiał wydawać rozkazy panu Generałowi, ale.....
A z testowaniem - oj, po 5.000j to trzeba wytrzymać tak ze 12 dni, więc może dasz radę?
Carolq, jaki uroczy nowy avatarek!!!!! I bez dyskryminacji płci))))
Jasminowa, gratki!!!! To teraz do roboty! Już! Siup siup siup!!!!
Ejrene - o kurczaczki! Brzmi zachęcająco))) Jeszcze nie gratuluje, by nie zapeszyć - ściskam kciuki za jutrzejszą powtórkę i, mam nadzieję, poniedziałkową betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 14:09
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa ale że gimnastyka z piłką była???
jak wrażenia?
Cynamonku- była i piłka w grze ; ) faaajnie!!!!, choć wymaga to na pewno trochę więcej treningu. Zabawki posprzątane, dzieci w drodze do domu : )
Akcja z piłką mogła mieć miejsce tylko w salonie, bo sypialnię mamy zbyt małą byśmy się poobijali : ), więc piłeczkę odkładamy na później.Edycik, Bratek, AgaL, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
witam sie i ja od rana zabrałam sie za sprzatanie potem gotowanie i w miedzy czasie sknełam na test owulacyjny i jest kreska testowa prawie identyczna jak konktrolna wiec musze dzisiaj zaciagnac mojego meża na przytulanko... u mnie 11 dc wiec też wczesniej ta owulka ale byłam sprytniejsza od niej i ją przejrzałam że chce zawitac wczesniej hehe
Bratek, Jasminowa, madzikk, AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Edycik wrote:madzikk powiem Ci,że bardzo pełna analiza z tego co napisałaś...a robiłaś testy owu czy coś przeoczyłam?
ogólnie chyba na forum będzie dziś cicho bo większość na cmentarz dziś i jutro
ja byłam wczoraj na cmentarzu u Taty i dziadków, jutro pojadę znów
dziś odpoczywam z mężem w domku
brzuch bardzo boli przez @ w dodatku we wrocku zimno bo 6 stopni tylko i duża mgła
Opowiedzialam swojemu o pilce. To zaczal sie glupol smiac, ze chyba skakac na takiej z dwoma odstajacymi pisiorkami. Zboczek z niego:)
Zrobilam juz obiad, losos i warzywa grillowane. Upieklam sernik i szarlotke. Przede mna zupa i miesny sosEdycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Czesc Kochane
Ale się tu dzieje od rana! My szalejemy z Mężulkiem narazie z odkurzaczem i ścierami bo trzeba domek ogarnąć,ale wieczorem musimy jeszcze sily wykrzesać na serduszkowanie,bi właśnie test owu zrobiłam i dziś tak jak wczoraj dwie krechy. Nie do konca jestem pewna ze to pozytyw,ale po sobie czuje ze można działać
Ejrene trzymam mocno żeby jutro test nie pozostawial wątpliwości i byly dwie tłuste krechy :*
Edycik kupuj piłkę,ja dziś swoją wykorzystam
Ruby podziwiam za determinacje do ćwiczeń i jak się czujesz po bromku?
Jaśminowa to musieliście mieć ciekawy wieczór
Cinnamonku najlepsze życzenia dla "Szwagra"tort się udał?
Paryzetka jak zdrówko??
Mundek to działaj dzis,pięknie wyczailas owulacje
Madzikk cieszę się ze u Ciebie juz dobrze,ale pyszności zrobilas.
.ślinka cieknie:)
Mundek, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Zdrówko już dobrze, wiedziałam, że piwo ma magiczną moc i postawiło nas na nogi
Na test siknęłam, znowu negatywny ale temeratura mówi co innego. Uprzedziłam ukochanego, że trzeba działać i czekam na inicjatywę z jego strony, bo ja mam dośćEdycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyAga generalnie jestem zmęczona i mam strasznie niskie ciśnienie, ale to wszystko raczej z przesileniem na aerobiku łączę...zobaczymy za kilka dni jak na razie myślę, że będzie ok:)
dziewczyny szalejcie - praca domowa odrobiona być musiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 15:44
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Mundek zaciągaj męża i działajcie kochana
madzikk wzorowa Pani domu obiad i ciasta no,no,no imponujące
Aga zrobisz wieczorem swojemu lubemu TAADAMMi będą siły na serduszkowanie
Paryzetka dałaś znać facetowi niech teraz On wykaże inicjatywę
a ja dalej się męczę z @ i dziś robimy z mężem wieczór przed tv z grzanym winkiem,ot taki jest planAgaL, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Mundek zaciągaj męża i działajcie kochana
madzikk wzorowa Pani domu obiad i ciasta no,no,no imponujące
Aga zrobisz wieczorem swojemu lubemu TAADAMMi będą siły na serduszkowanie
Paryzetka dałaś znać facetowi niech teraz On wykaże inicjatywę
a ja dalej się męczę z @ i dziś robimy z mężem wieczór przed tv z grzanym winkiem,ot taki jest plan
My z tegoż samego względu również przed TV ale mój już wyposzczony ciągle chodzi i zagaduje kiedy cosik będziebiedny
Edycik lubi tę wiadomość
-
My też dziś mamy zaplanowany wieczór filmowy
mężu jakiegoś filma ściąga. A Wy co będziecie oglądać?
Byliśmy na cmentarzu wcześniej.
Ruby kiedy teraz się wybierasz na fitnesy?
Dla tych co mogą życzę stosunkowo udanego weekendu
AgaL, Ruby, madzikk, Paryzetka83, Bratek, Mundek, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny