Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny:)
Edycik u mnie ok,dziękuje:)
Ejrene a test dziś robisz?
Jaśminowa działajcie;) u mnie juz brak testów na stanie i po tym maratonie dzis juz tylko odpoczynek
Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
U mnie same negatywy do tej pory, mam jeszcze drugie opakowanie testów, więc siuram dalej do wtorkuAgaL wrote:Czesc Dziewczyny:)
Edycik u mnie ok,dziękuje:)
Ejrene a test dziś robisz?
Jaśminowa działajcie;) u mnie juz brak testów na stanie i po tym maratonie dzis juz tylko odpoczynek
A maraton chciałabym już zacząć
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wybieram. Mam nadzieję że zdąże zrobić bo nie mogę się jutro spóźnić do pracy bo jadę na szkolenie do Wrocławia. Zdjęcie testa macie na FB
Jeśli jednak okaże się że nic z tego to choć parę dni się zielonymi kropkami po cieszę :p
Myślicie że coś jeszcze oprócz tej bety zrobić ?
Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Cześć

Ja wczoraj też zasnełam szybko. Głowa mnie boli od rana, leże jeszcze w łóżku. My przed 11 jedziemy po rodziców i do dziadka.
U Ciebie też Edytka już tak ładnie świeci słońce?
piękna pogoda się zapowiada we wrocku
madzikk lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:U mnie same negatywy do tej pory, mam jeszcze drugie opakowanie testów, więc siuram dalej do wtorku
A maraton chciałabym już zacząć 
Paryzetka jak tylko macie ochotę działajcie już dla przyjemności
oczywiście powodzenia!!!!
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się

Ejrene
Worek uznaję za rozpakowany październik uratowany a i dobry początek na listopad jest 
Jaśminowa. Test pozytywny to działaj, Niech i ten cykl będzie zielony
AgaL miłego odpoczynku ale
Paryzteka działać możesz cały czas tak na wszelki wypadek.
A jak się czujecie? Nadal ok?
Edycik witaj ranny ptaszku
Edycik, AgaL, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik same przeszkody od kilku dni, z których główną jest zbyt duże zmęczenie mojego P. ale jak się dziś nie ogarnie to się chyba obrażęEdycik wrote:Paryzetka jak tylko macie ochotę działajcie już dla przyjemności

oczywiście powodzenia!!!!
AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ja wiem, że działać mogę cały czas tylko sama niewiele zdziałamkatiuszaa wrote:Witam się

Ejrene
Worek uznaję za rozpakowany październik uratowany a i dobry początek na listopad jest 
Jaśminowa. Test pozytywny to działaj, Niech i ten cykl będzie zielony
AgaL miłego odpoczynku ale
Paryzteka działać możesz cały czas tak na wszelki wypadek.
A jak się czujecie? Nadal ok?
Edycik witaj ranny ptaszku
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyMoja teściowa zawsze mawia że kobieta faceta może do wszystkiego przekonać musi tylko pokazać "odpowiednie argumenty" (i to mówiąc sprezentowała mi seksowną koszulkęParyzetka83 wrote:Ja wiem, że działać mogę cały czas tylko sama niewiele zdziałam

)
AgaL, Edycik, Paryzetka83, Ejrene, Jasminowa, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Edycik same przeszkody od kilku dni, z których główną jest zbyt duże zmęczenie mojego P. ale jak się dziś nie ogarnie to się chyba obrażę

skąd ja to znam
u nas tak było w zeszłym miesiącu bo mąż zmęczony był bardzo
ale w sumie to się nie dziwię,kto w dzisiejszych czasach jest wypoczęty??
Paryzetka a może wieczorem naszykuj kąpiel we dwoje przy świeczkach ?
też ciekawa jestem jak mi owulka wypadnie w tym mcu i czy mąż będzie w domu ...
mam nadzieję,że jakoś się uda coś podziałać
-
Dzisiaj już nie ma wymówek - obiad zrobiony, sałatka na kolacje gotowa, mieszkanie posprzątane i nawet wyjazd na groby mało męczący, bo tylko jeden cmentarz odwiedzamy, więc wieczorem będą siły na działanieEdycik wrote:skąd ja to znam
u nas tak było w zeszłym miesiącu bo mąż zmęczony był bardzo
ale w sumie to się nie dziwię,kto w dzisiejszych czasach jest wypoczęty??
Paryzetka a może wieczorem naszykuj kąpiel we dwoje przy świeczkach ?
też ciekawa jestem jak mi owulka wypadnie w tym mcu i czy mąż będzie w domu ...
mam nadzieję,że jakoś się uda coś podziałać
Edycik a w którym dniu cyklu zazwyczaj masz owu? I kiedy idziesz na monitoring?
Edycik, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka wszystkie argumenty na wielki plus to będzie się dziś działo u Was

Monitoring w tym miesiącu zaczynam 9 listopada to będzie mój 12 dzień cyklu.
W zeszłym miesiącu miałam owu 23 dnia cyklu,zobaczymy jak będzie w tym mcu.Chociaż Ovu wyznacza mi teraz owulkę na 20 dnia cyklu,zobaczymy czy się sprawdzi...Z reguły mam późne owulacje i najbardziej martwi mnie ten śluz który nie jest książkowy.
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Katiuszkaaa fajną masz teściową i cos w tym jest:)
Ale Paryzetke rozumiem,niby oboje partnerzy chca dziecka,a tak naprawde to patrzenie i pilnowanie dni plodnych na naszej glowie;)
Jasminowa, katiuszaa, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Hej Dziewczyny,
Ejrene- wspaniale!!!! jak dobrze przeczytać taką wiadomość, na którą czekamy od miesiąca na tym forum. Jeśli test dzisiaj powtórzony i dalej pozytywny to PIĘKNIE : ) ktoś tam zamieszkał u Ciebie, niech się rozgości i rośnie zdrowo : )
Macie racje, że to pilnowanie dni płodnych należy głównie do nas i czasami jest to męczące. W tym miesiącu wtajemniczyłam męża dokładnie w wykres, dni płodne, owulacje i się chłopak zaangażował. Ustaliliśmy, ze rzeźbimy potomka w trybie codziennym od pierwszego pozytywnego testu owu do ostatniego na pewno, a potem zluzujemy tempo; )
Acha, odwołuję jutrzejszą wizytę z monitoringiem. Myślałam, że wizyta wypadnie przed owu 13 dc, ale w zaistniałych okolicznościach, kiedy myślę, że jest już po owu, bo tempka mi dzisiaj skoczyła, nie ma chyba sensu iść na monitoring.
Katiuszka- Twoja teściowa po prostu boska, ma rację kobieta.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a tymczasem kciuki mocne trzymam