Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Hej
Coś wysikałam. Widzę bladziocha, bladziocha w tym miejscu co powinien być, ale nie pojawił się odrazu tylko po paru minutach i mam wątpliwości czy to już jest pozytyw czy może błąd testu. Więc dalej nie wiem nic :p i pozostaje mi czekać i powtórzyć jutro test. Teoretycznie dziś jest 14dpo. -
nick nieaktualnyJaśminowa ja bym nie odwoływała tylko zobaczyła czy coś ona wykryje np ciałko żółte:)
Ja w tym cyklu tempki nie mierze bo nie za bardzo cos pokarze jak od poczatku miałam wysoką z powodu choróbska które się do mnie przyczepiło. Testy jednak robię narazie bladziochyEdycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Katiusza u mnie dziś brak kreski na teście owu i nie wiem o co chodzi
Bo wcześniej bladziochy ale przynajmniej coś było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 14:59
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka rzeczywiście dziwnie że na dzisiejszym teście owulacyjnym nic nie wyszło...dziwna sytuacja
Jaśminowa zgadzam się z tym co napisała katiuszaa też bym tej wizyty nie odwołała,lepiej iść na monitoring i zobaczyć co tam się "dzieje".
Aguś ja wolę sama pilnować dni płodnych i wkurza mnie to czasem,ale wolę kiedy mąż nie jest zestresowany tą świadomościąParyzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja,
wpadłam tylko jeszcze raz pogratulować Ejrene :*** strasznie się cieszymy, że wreszcie nasza ekipa zaczyna się zielenić
Paryzetka no nic może się przesunęła, jak masz testy to rób do oporu...
Jaśminowa zgadzam się z Katiuszą też bym poszła, może potwierdzi też owulację czy 100% była itp
Edycik ja też miałam owu dokładnie w 20 dniu, ciekawe jak tym razem będzie, nie wiem od kiedy testy zacząć... nabyłam ostatnio w carrefourze 5 sztuk za 13,99 zł
Groby odwiedzone, jedni i drudzy rodzice też wizyty pozaliczane także teraz relaks i jutro rano do pracy. Na szczęście tylko jutro i wt pracuję a środa już w domu i czw i pt wolne
Po bromku jak na razie spoko i mam nadzieję, że tak zostanieJasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Paryzetka rzeczywiście dziwnie że na dzisiejszym teście owulacyjnym nic nie wyszło...dziwna sytuacja
Jaśminowa zgadzam się z tym co napisała katiuszaa też bym tej wizyty nie odwołała,lepiej iść na monitoring i zobaczyć co tam się "dzieje".
Aguś ja wolę sama pilnować dni płodnych i wkurza mnie to czasem,ale wolę kiedy mąż nie jest zestresowany tą świadomościąOd jutra mam brać luteinę i teraz nie wiem czy jak owulacji jeszcze nie było to brać czy czekać?
Edycik to późno ta owulacja, ale jak masz długie cykle to w sumie nic dziwnego, że się tak przesuwa. Dobrze, że robisz monitoring, będziesz wiedzieć ma czym stoisz
U mnie nie ma różnicy czy mój wie czy nie kiedy są "te dni" i tak ja tego pilnujęA ze śluzem u mnie to samo, wodnisty to jeszcze jak Cię mogę ale rozciągliwego nie widziałam od lat
Jaśminowa ja też bym nie odpuściła tylko zobaczyła co tam słychać po owulacji
Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dziewczyny, przekonałycie mnie, macie racje. Już postanowiłam, ze odwołam, mąż przytaknął, ale jednak zmieniam decyzję- pójdę : ), dam znaka po wizycie, jutro idę na 9:10.
Dzisiaj trzeci dzień pozytywny test owulacyjny...
Przyjemnego wieczoru, dobrej nocki!
luna91, Paryzetka83, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam się z Wami dziewczyny! Ejrene - składam pierwsze, ciche gratulacje i czekam na Twoją betę.
Paryzetka - u mnie też były takie akcje z tymi testami owu, że czasami bladzioch później nic - tak na zmianę aż w końcu w dniu owu wyszedł pozytyw
Ciężki dziś dla mnie dzień byłAle już siedzę w domu z mężem i jest lepiej
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Paryzetka, wiem, że się powtarzam, ale może spróbuj naprawdę z ta vit.B6? Tylko to w dni płodne, ale za to duża dawka.
lunka, dlaczego ciężki dzień? Wszystko ok?
Ejrene, trzymam kciuki za jutrzejsza betę!!!! Niech tam się zacznie małe serduszko rozwijać....
Co do staranek i pilnowania - echhhhhhhh też mam czasem takie przemyślenia, chociażby od wczoraj. Ja wiem, że Małż się teraz martwi pracą, czeka na zlecenie i w ogóle, bo ma chwilowo przestój, ale... noż kurde, ile razy tłumaczyłam, że "okienko" jest krótkie...A to już 10 cykl....
Sorki, ale musiałam sobie pomarudzić... ;/ -
Bratek wrote:Paryzetka, wiem, że się powtarzam, ale może spróbuj naprawdę z ta vit.B6? Tylko to w dni płodne, ale za to duża dawka.
Ejrene, trzymam kciuki za jutrzejsza betę!!!! Niech tam się zacznie małe serduszko rozwijać....
Co do staranek i pilnowania - echhhhhhhh też mam czasem takie przemyślenia, chociażby od wczoraj. Ja wiem, że Małż się teraz martwi pracą, czeka na zlecenie i w ogóle, bo ma chwilowo przestój, ale... noż kurde, ile razy tłumaczyłam, że "okienko" jest krótkie...A to już 10 cykl....
Sorki, ale musiałam sobie pomarudzić... ;/
A z wit.b działam już 3cykl, tylko może dawka za mała? Najwyżej zwiększe
Dobrej nocy dziewczynki
Ejrene trzymam kciuki za bete!Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Bratek wrote:Paryzetka, wiem, że się powtarzam, ale może spróbuj naprawdę z ta vit.B6? Tylko to w dni płodne, ale za to duża dawka.
Sorki, ale musiałam sobie pomarudzić... ;/
Byłam na cmentarzu na grobie dzieci nienarodzonych, jak tam podeszlam cała zaczęłam się trząść - mąż zapalał znicz i kładł bo ja nie byłam w stanieWypłakałam co swoje i już jest lepiej
Jasminowa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Niech mnie ktoś przytuli...
lunka, w takim układzie nie dziwię się.
Paryzetka - a ile mg/dzień brałaś? Ja przyjmuję tylko w dni płodne (nie cały cykl!), ale za to 300-500mg, rozbite oczywiście na porcje, ponieważ to witamina z grupy rozpuszczalnych w wodzie, czyli łatwo eliminowana z organizmu (dawkowanie na podstawie tego, co znalazłam w różnych wątkach dotyczących naprotechnologii + ile bierze moja Przyjaciółka-lecząca się właśnie napro, etc.).Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 01:54
-
witam się i kolejny dzień w pracy
od rana zapierdziel i opierdziel już nie wiem za co....u mnie wszystko pod presją czasu i stresu ostatnio...naprawdę
Ejrene daj nam znac czy byłaś betę zrobić?
Paryzteka może skonsultuj się z lekarzem czy masz brać ta luteinę już?Bo ja szczerze mówiąc nie wiem,żebyś owulacji nie przyblokowała sobie.
Bratku podczepiam się pod pytanie kas50 na co ta wit.b6?
-
Paryzetka83 wrote:Edycik napiszę do niej dzisiaj, jak tylko dotrę do pracy
A witamina B6 pomaga na śluz