Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Nie wiem co na to Ruby
ale ja gdzieś czytałam i widzę po sobie, że najpierw jest spadek a potem dopiero skok i tak mi się sprawdza od kilku cykli. Potem ovu wyznacza owulację w dniu spadku
Ale to głównie moje obserwacje, a jak pisała Mundek - najważniejsze to wsłuchać się w siebie i poznać swój organizm
Ruby pojęcia nie ma bo nie prowadzi wykresuParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaśminowa - pierwsza nagana za brak brokatu
daj znać jak po wizycie:)
Ejrene - czekamy na bete, ale nie ma co panikować , jedni mają mocne testy w 12 ni po inny w 16...trzymamy kciuki
AgaL skoro juz po owu to mniemam, że pierwsze objawy ciążowe juz na drodze do ciebie?Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Wczoraj powiedziałam mojej Siostrzyczce, że to jest mój ulubiony czas cyklu, po staraniach (jeśli oczywiście były w satysfakcjonującej ilości), przed @, mogę mieć nadzieję, ze się udało i wypatrywać sobie objawów
czyli jak to Ruby mawia: "bycie w cionszy"
majju, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Jejku jak ja Wam zazdroszczę tych działań, wczoraj taka okazja wieczorkiem a ja dalej z @ wrrr.Niech już się skończy dziadostwo
Edycik lada dzień zacznie się Twój najprzyjemniejszy czas w cyklu:)Edycik lubi tę wiadomość
-
Aguś ja działam i to jest najważniejsze
Jeśli dobrze liczę to moja frustracja z początku weekendu była niepotrzebna i zacząć wystarczyło wczoraj
A i humor jakby lepszy po starankach
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Aguś ja działam i to jest najważniejsze
Jeśli dobrze liczę to moja frustracja z początku weekendu była niepotrzebna i zacząć wystarczyło wczoraj
A i humor jakby lepszy po starankach
No to się cieszędużo pozytywnego nastawienia życzę i nie przejmować się, ze inicjatywa z naszej strony częściej wychodzi:)
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:własnie a tego wiesiołka od kiedy się bierze dziewczynki?
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam po weekendzie
ufff nadrobiłam zaległości, całe szczęście, że nie było tego tak dużo!
Ejrene trzymam kciuki za betęnie masz możliwości sprawdzenia wyniku na necie?
Bratku czekam na wieści jak po wizycie, co tam ciekawego się dowiedziałaś
Zrobiłam biszkopt z Twojego przepisu, z braku czasu zrobiłam ten pierwszy, trochę za długo trzymałam w piekarniku ale i tak wyszedł dobry, żadnego zakalca
Aga dzięki za życzenia, przekazane
Co do mnie to Kobitki miałam wczoraj okropny dzień... OKROPNY. Nigdy, ale to nigdy nie łączcie furaginy z alkoholem! Na ulotce nic nie było napisane (sprawdzałam przed piciem) więc w sobotę sobie wypiliśmy urodzinowo... W niedzielę obudziłam się z mocnym bólem głowy, ale to dopiero był początek... Mdłości, wymioty, ból brzucha, potliwość.... TRAGEDIA jednym słowem! Dopiero wtedy wpisałam w google i odrazu mi wyskoczyło, co ludzie piszą na ten temat... Niektórzy po wypiciu szklanki piwa na następny dzień czują się, jakby wypili całą zawartość baruTakże uprzedzam, nie róbcie tego
AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:No to się cieszę
dużo pozytywnego nastawienia życzę i nie przejmować się, ze inicjatywa z naszej strony częściej wychodzi:)
Staram się jak mogę nie przejmować, tylko później Wam tutaj marudzę
Obiecuję poprawę i mega optymizm
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyWitam się z rana
Paryetka cieszę się że humor lepszy mój małż mówi że mi humor się poprawia w okolicach owulacji to może i ty tak masz?
Kas a z kad pewność że przyjdzie? Pomimo infekcji przecież działaliście i mała szansa na 2 kreski jest
Jaśminowa czekam na relacje
Edycik uśmiechnij się nastaje czas zabawy
Majuu oczy na zapałki i do kuchni po drugą kawkę marsz
Aguś jak twoja cionsza?
Ruby ciesze sie ze bromek nie szkodzi. Trzymam kciuki żeby tak zostalo
Paryzetka83, AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
wiecie u mnie też jest tak że to ja pilnuje tych dni... ale ostatnio jest tak mówię do mojego R że trzeba się poprzytulać i zrobić serduszko i niby nie na spontana ale jakoś idzie
przed
używam żelu co tu kiedyś była o nim mowa i dzieki temu sie nie stresuje że nie mam ochoty bo wszystko idzie gładko i bezboleśnie nie tak jak kiedyś
i jak dla mnie przyjemność jest większa
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Witam sie szybciutko.
Edycik wiesiolek od pierwszego dnia cyklu do owulki. I bez nerwow, bo to bardzo zle na nas wplywa.
Ejrene, mam nadzieje ze uda sie odebrac wyniki jeszcze dzisiaj.
Zmykam bo mam dzisiaj audytorow w pracy. Nadrobie wieczorkiem.
Milego poniedzialku!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Paryzetka83 wrote:Dzięki
Staram się jak mogę nie przejmować, tylko później Wam tutaj marudzę
Obiecuję poprawę i mega optymizm
Paryzetka dobrze, ze piszesz, wiemy, że nie jesteśmy same z takim czy innym problemem;) i po obgadaniu okazuje się to do rozwiązania;)Paryzetka83 lubi tę wiadomość