Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sié i ja
Paryzetka właśnie to samo miałam ci napisac, że jka za szybko zaczniesz brać to możesz przyblokować owulację, takż elepiej pisz żeby mieć pewność
Majju weekend na spokojnie nie ma co nadrabiać, wszyscy byli w terenie:)
Edycik a co tak nerwowo od rana w poniedziałek, macie jakieś projekty na ten tydzień do zrobienia na juz, że tak warczą ledwo człowiek przyjdzie?
Miłego dziewczynki:)
-
Cześć ja tak na szybko bo zaraz jadę do Wrocławia. Berta zrobiona, wynik będzie po 13 ale nie wiem czy zdążę dziś odebrać bo nie wiem o której wrócę. Ale chyba i tak nic tej ciąży nie będzie
bo robiłam dziś też test i dalej blady więc obstawiam ciążę biochemiczną.
Miłego dnia dziewczyny :* -
Edycik wrote:własnie a tego wiesiołka od kiedy się bierze dziewczynki?
Kaś to w sumie dibra wiadomość, przyjdzie @ wznowisz starania po infekcjiEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej Dziewczyny, uciekam na monitoring, wyszorowana, wypachniona tylko bez brokatów ; )
Ejrene- bladzioch może świadczyć o wczesnej ciąży ,czekamy na bete : )Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby szkoda słów co się dzieje w pracy u mnie, wszystko na czas naprawdę.
Ejrene to czekamy cierpliwie na wyniki i mamy nadzieję,że wszystko będzie ok.
Jaśminowa czekamy na relację po monitoringu.
Paryzteka to ja w tym cyklu już na wiesiołka się nie załapię, dziekuję za informację.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Rzeczywiście łatwo było nadrobić.
Ejrene, mam nadzieję, że beta wyjdzie ładna, spokojnie czekamy
Jasminowa opowiedz po powrocie jak tam było. Ja myślałam, że dzisiaj nie wstanę do pracy tak mi nie chciało wstawać. W autobusie bałam się zamknąć oczy bo chyba bym odleciałaNadal mnie muli, w dodatku jakaś obrzydliwa była moja kawa
i nic mnie nie pobudziła.
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ruby szkoda słów co się dzieje w pracy u mnie, wszystko na czas naprawdę.
Ejrene to czekamy cierpliwie na wyniki i mamy nadzieję,że wszystko będzie ok.
Jaśminowa czekamy na relację po monitoringu.
Paryzteka to ja w tym cyklu już na wiesiołka się nie załapię, dziekuję za informację.
A do gin napisałam, po 13tej powinnam mieć odpowiedź. Z tego co czytałam luteine lepiej brać dwa dni po owulacji więc się wstrzymam
Współczuję takiego napięcia w pracy8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Cześć Kobietki:)
miło mi Was "widzieć"
Jaśminowa jak to bez brokatu do gina, no wieszdaj znać jak po monitoringu, czy testy owu się pokryły z tym co lekarz zobaczy:)
Edycik Kochana szkoda, że masz tak napiętą atmosferę w pracy, dużo sił życzę i żebyś umiała wychodząc z pracy nie zabierać jej do domu, zrelaksować się :*
Ejrene nie znam się na testach,ale wierzę, ze to wczesna ciąża, czekamy z niecierpliwością na wynik bety:*
Majju nie ma chyba nic gorszego niż niesmaczna kawa z rana...wpadnij do mnie, dziś mi wyjątkowo dobra wyszła
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
hej widze ze spokojnie było tym razem na forum w weekend.. Ejrene mocno trzymam kciuki
ja wczoraj testu nie robiłam bo poprostu nie było mnie cały dzien w domu i w sumie nie wiem czy był nadal pozytywny czy już bledszy ale na wszelki wypadek podziałaliśmy wiec zobaczymy... moim zdaniem owulka była wczoraj jakoś... jestem zadowolonaże udało mi sie ją wykryć bo program pokazuje mi dni płodne dopiero od tej środy także apeluje o wsłuchiwanie sie w swój organizm
agatia, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć dziewczynki:-)
No na szczęście nie naskrobałyście za dużo;-)
Ejrene trzymam mocno kciuki za betę, ja też testom sikanym już nie wierzę)
Jaśminowa daj znać kobieto jak tam przegląd podwozia wyszedł, no i trzymam kciuki, żeby w porządku wszystko było:-)
Aaaa dziewczynki dzisiaj sprawdziłam i ja za 5 dni test robięechhh nawet mnie to nie rusza bom umęczona pracą, w weekend miałam zaległą imprę urodzinową, potem w niedzielę na groby... no nic mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odpocznę planuję wziąć dwa dni wolnego:-)))))huuuraaaaaa;-PPP
A co się dzieje u Kjopy dawno jej tu nie było///Jasminowa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ach te owulacje, temperatury, ja chyba też dalej tego nie ogarniam. Ovufriend wg testów wyznaczył mi owulacje 14dc, mi sie wydaje że moze 13dc, ale kto wie
Pewnie można było działać jeszcze wczoraj, ale już sił brakło.
Niecierpliwie się już do wizyty u gina, chcę wiedzieć co i jak;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:45
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:Ruby w czasie owulki następuje spadek tempki? Bo ja to tego nie ogarniam
na razie mam góry i doliny
ale ja gdzieś czytałam i widzę po sobie, że najpierw jest spadek a potem dopiero skok i tak mi się sprawdza od kilku cykli. Potem ovu wyznacza owulację w dniu spadku
Ale to głównie moje obserwacje, a jak pisała Mundek - najważniejsze to wsłuchać się w siebie i poznać swój organizm
majju, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Bratek wrote:Paryzetka, wiem, że się powtarzam, ale może spróbuj naprawdę z ta vit.B6? Tylko to w dni płodne, ale za to duża dawka.
lunka, dlaczego ciężki dzień? Wszystko ok?
Ejrene, trzymam kciuki za jutrzejsza betę!!!! Niech tam się zacznie małe serduszko rozwijać....
Co do staranek i pilnowania - echhhhhhhh też mam czasem takie przemyślenia, chociażby od wczoraj. Ja wiem, że Małż się teraz martwi pracą, czeka na zlecenie i w ogóle, bo ma chwilowo przestój, ale... noż kurde, ile razy tłumaczyłam, że "okienko" jest krótkie...A to już 10 cykl....
Sorki, ale musiałam sobie pomarudzić... ;/
Bratku ja też co miesiąc muszę przypominać, że to tylko ledwo kilka dni w miesiącu i proszę by nie zawsze było tak, że ja inicjuje w te dni,ale w sumie jak On ma o tym wiedzieć...muszę mówić. Czasem mnie to męczy. Ale czego się nie zrobi dla dobra sprawy.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Majju raz tak raz nie - w sumie nie ma różnicy w użytkowaniu, więc jeśli nie zależy Ci na kolorach na wykresie to nie ma sensu
Ja tylko chciałam sprawdzić co mi statystycznie pokaże i już wiem, więc więcejnie wykupię
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?