X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka stres to nasz wróg ;) co będziesz miała na wizycie jutro>?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa nie stresuj się wizytą,będzie dobrze :) z naszymi kciukami same dobre wieści zawsze sa :)

ja w tym mcu zamiast inofolicu kupiłam inofem ( tak jak większość z Was)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się właśnie kończy inofem i chyba kupię tak jak Ruby pisała oddzielnie kwas foliowy i inozytol - wychodzi taniej :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze już na nuuudnym szkoleniu. Niestety tel. Mam rozładowany więc nie popisze z Wami bo zaraz się wyłączy.
    Potem Was nadrobie :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszaa a idziesz z jakimiś nowymi wynikami badań?
    W końcu zebrałam do kupy te hormony, glukozę i nasienie i muszę się pokazać. Jakoś nie udało mi się jeszcze nigdy usłyszeć dobrych wieści od gina więc się stresuję co tym razem i nastawiam się że powie że jest wszystko do d.... i musi zrobić jeszcze jakieś badania. I jeszcze cytologi u niego więc też nie wiem jaki wyrok usłyszę. no i of course przegląd od środka i pytanie czy owulka będzie, czy infekcja się wyleczyła i czy czegoś nowego nie złapałam

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to faktycznie wizyta taka jak i mnie czeka 11 listopada...pewnie też będe mieć stresora. o której masz wizytę?:) będę myślami z Tobą:*

katiuszaa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Oj to faktycznie wizyta taka jak i mnie czeka 11 listopada...pewnie też będe mieć stresora. o której masz wizytę?:) będę myślami z Tobą:*
    Dzięks Aguś. 15.30

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa będę trzymac kciuki :* wszystko będzie dobrze ,musi!!!

ja właśnie zerkłam na kalendarz jak dobrze,że 11 listopada jest wolny :D relaxx

katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa będę trzymac kciuki :* wszystko będzie dobrze ,musi!!!

ja właśnie zerkłam na kalendarz jak dobrze,że 11 listopada jest wolny :D relaxx
    Kto ma wolne ten ma wolne ;) Aguś do lekarz a ja w pracy chyba że rolnicy się zlitują ;)

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no tak racja,przepraszam rozpędziłam się
    ja mam wolne i bardzo się cieszę....

mąż doszedł do wniosku,że ja taka wku...a jestem bo mi się seksu chce i tyle :P
    coś w tym jest,w pracy już sie nikt do mnie dziś nie zbliża bo gryzę :P

katiuszaa, AgaL, Mundek, Jasminowa, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    W końcu zebrałam do kupy te hormony, glukozę i nasienie i muszę się pokazać. Jakoś nie udało mi się jeszcze nigdy usłyszeć dobrych wieści od gina więc się stresuję co tym razem i nastawiam się że powie że jest wszystko do d.... i musi zrobić jeszcze jakieś badania. I jeszcze cytologi u niego więc też nie wiem jaki wyrok usłyszę. no i of course przegląd od środka i pytanie czy owulka będzie, czy infekcja się wyleczyła i czy czegoś nowego nie złapałam
    Katiuszaaa to tym bardziej trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żebyś w końcu wyszła zadowolona :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dzięks Aguś. 15.30

Ja tego 11 listopada też mam o 15:30 :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja tego 11 listopada też mam o 15:30 :)
    Magiczna godzina??

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Magiczna godzina??

Oby oznaczała dobre wieści:)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja mam wizyte przed Tobą bo 9 listopada na 15,30 ( magiczną godzinę) mam monitoring i w sumie też się denerwuje już mysle czy w 10dc już testu owulacyjnego nie zrobić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:37

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza będę trzymać kciuki za dobre wieści :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka- czekamy na relację z jutrzejszej wizyty : ) na pewno będzie dobrze, już ostatnia wizyta zwiastowała zmiany na lepsze, bo lekarz nie upierał się przy tym co jego poprzednicy, no i chyba wyniki nasienia całkiem całkiem wyszły, dobrze kojarzę ? :)

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś ja mam wizyte przed Tobą bo 9 listopada na 15,30 ( magiczną godzinę) mam monitoring i w sumie też się denerwuje już mysle czy w 10dc już testu owulacyjnego nie zrobić...

jak masz testy to zacznij 10dc, ja też tak zaczęłam w tym cyklu ;)zrób,zrób to tak jak u Jaśminowej będziesz wiedzieć czy się pokrywa z tym co gin Ci powie
    a ta godzina to magiczna chyba :D

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na magiczną 21.15 w czwartek :/

Będę trzymać za was kciuki dziewczyny:)

Ja zacznę chyba koło 15 dnia cyklu do owu przypadła w 20 dopiero ostatnio...

Edycik, katiuszaa, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie niby późna owulacja ale chyba będę jej w tym cyklu bardzooo pilnować...tzn chciałabym :)

a testy owulacyjne jakieś mam w domku to zacznę robić od soboty od 10 dnia cyklu

ojj Ruby późno masz tą wizyte kochana,ja ostatnio byłam na 21.10 to lekarka już była padnieta, widziałam to po niej

‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ