Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaa a idziesz z jakimiś nowymi wynikami badań?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszaa będę trzymac kciuki :* wszystko będzie dobrze ,musi!!!
ja właśnie zerkłam na kalendarz jak dobrze,że 11 listopada jest wolnyrelaxx
Aguś do lekarz a ja w pracy chyba że rolnicy się zlitują
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
a no tak racja,przepraszam rozpędziłam się
ja mam wolne i bardzo się cieszę....
mąż doszedł do wniosku,że ja taka wku...a jestem bo mi się seksu chce i tyle
coś w tym jest,w pracy już sie nikt do mnie dziś nie zbliża bo gryzękatiuszaa, AgaL, Mundek, Jasminowa, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:W końcu zebrałam do kupy te hormony, glukozę i nasienie i muszę się pokazać. Jakoś nie udało mi się jeszcze nigdy usłyszeć dobrych wieści od gina więc się stresuję co tym razem i nastawiam się że powie że jest wszystko do d.... i musi zrobić jeszcze jakieś badania. I jeszcze cytologi u niego więc też nie wiem jaki wyrok usłyszę. no i of course przegląd od środka i pytanie czy owulka będzie, czy infekcja się wyleczyła i czy czegoś nowego nie złapałam
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka- czekamy na relację z jutrzejszej wizyty : ) na pewno będzie dobrze, już ostatnia wizyta zwiastowała zmiany na lepsze, bo lekarz nie upierał się przy tym co jego poprzednicy, no i chyba wyniki nasienia całkiem całkiem wyszły, dobrze kojarzę ?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
-
Edycik wrote:Aguś ja mam wizyte przed Tobą bo 9 listopada na 15,30 ( magiczną godzinę) mam monitoring i w sumie też się denerwuje już mysle czy w 10dc już testu owulacyjnego nie zrobić...
jak masz testy to zacznij 10dc, ja też tak zaczęłam w tym cyklu ;)zrób,zrób to tak jak u Jaśminowej będziesz wiedzieć czy się pokrywa z tym co gin Ci powie
a ta godzina to magiczna chybaEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
u mnie niby późna owulacja ale chyba będę jej w tym cyklu bardzooo pilnować...tzn chciałabym
a testy owulacyjne jakieś mam w domku to zacznę robić od soboty od 10 dnia cyklu
ojj Ruby późno masz tą wizyte kochana,ja ostatnio byłam na 21.10 to lekarka już była padnieta, widziałam to po niej