Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszka tylko te 3 składniki i myk do blendera,mozna oczywiście dolać troszkę wody bo wychodzi bardzo gęsty
Edycik lubi tę wiadomość
-
zerkłam w necie
Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.
więc śmiało można pićAgaL, katiuszaa, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:zerkłam w necie
Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.
więc śmiało można pićhttp://wieczniemloda.com/zielone-szejki-zielone-koktajle-samo-zdrowie-1202
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Oddam nerkę za gołąbki! (tą bolącą of course
)
Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurieremcinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił
Ale wszyscy je mylą ze specjalnie zrobionym ombre
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny