X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszka tylko te 3 składniki i myk do blendera,mozna oczywiście dolać troszkę wody bo wychodzi bardzo gęsty :)
    Jutro zakupię kiwi i wieczorkiem wypróbuję resztę składników w domciu już mam. Blender będzie szczęśliwy bo dawno go nie używałam ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerkłam w necie :)

Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.

więc śmiało można pić

AgaL, nick nieaktualny, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    zerkłam w necie :)

Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.

więc śmiało można pić
    właśnie chciałam o tym pisać ;) http://wieczniemloda.com/zielone-szejki-zielone-koktajle-samo-zdrowie-1202

Edycik lubi tę wiadomość

• Klementysiak Nowa

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa i właściwie pierwszy raz na jakimkolwiek forum ( do tej pory tylko czytałam )

Klementysiak
  • majju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłyście mi apetytu na ten koktajl. Wypróbuję wieczorem. Dodatkowe witaminki się przydadzą, zwłaszcza że takie z pożywienia dużo lepiej się wchłaniają niż z tabsów.

nick nieaktualny, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo uwielbiam takie koktajle :) Teściowa mi robiła różne i zabierałam na wynos do pracy ;) jak rano wypiłam to miałam spokój z głodem na cały ranek :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie witaminki to samo zdrowie :)
    mniam sama mam smaka

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o takich zdrowych koktajlach....a ja mam w domku dziś przepyszne gołąbki od teściowej :P

cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    takie witaminki to samo zdrowie :)
    mniam sama mam smaka
    coś mi się zdaje że jutro wszystkie zamiast witać się przy kawce to przy smoothie będą ;)

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wy tu o takich zdrowych koktajlach....a ja mam w domku dziś przepyszne gołąbki od teściowej :P
    Mniam

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Aguś ja głodem przymieram a Ty mi tu tak.... :(

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mniam

Zapraszam :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym też wypiła, ale niechce misi sę robić i zestawiac smaków , najlepeij na gotowo, szkoda, że nie sprzedają u nas na stołówce takich :(

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Katiuszka brokaty na jutro przygotowane?:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A właśnie Katiuszka brokaty na jutro przygotowane?:P
    Chyba ze zniczy bo przed wizytą wstąpię na cmentarz z dziadkami się przywitać skoro już w stolicy będę.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Oddam nerkę za gołąbki! (tą bolącą of course :) )

Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Oddam nerkę za gołąbki! (tą bolącą of course :) )

Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem :D

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił :D
    Ja się przyznaję do odrostów ;) Ale wszyscy je mylą ze specjalnie zrobionym ombre

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem :D

Majju jaki burżuj :) odda za gołąbka :)

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ