X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszka tylko te 3 składniki i myk do blendera,mozna oczywiście dolać troszkę wody bo wychodzi bardzo gęsty :)
    Jutro zakupię kiwi i wieczorkiem wypróbuję resztę składników w domciu już mam. Blender będzie szczęśliwy bo dawno go nie używałam ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerkłam w necie :)

Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.

więc śmiało można pić

AgaL, katiuszaa, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    zerkłam w necie :)

Liście szpinaku mają właściwości antynowotworowe i chronią przed miażdżycą. Właściwości lecznicze szpinaku to zasługa beta-karotenu, witaminy C oraz luteiny – znanych przeciwutleniaczy. Poza tym szpinak bogaty jest w potas, żelazo i kwas foliowy.

więc śmiało można pić
    właśnie chciałam o tym pisać ;) http://wieczniemloda.com/zielone-szejki-zielone-koktajle-samo-zdrowie-1202

Edycik lubi tę wiadomość

• Klementysiak Nowa

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa i właściwie pierwszy raz na jakimkolwiek forum ( do tej pory tylko czytałam )

Klementysiak
  • majju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłyście mi apetytu na ten koktajl. Wypróbuję wieczorem. Dodatkowe witaminki się przydadzą, zwłaszcza że takie z pożywienia dużo lepiej się wchłaniają niż z tabsów.

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo uwielbiam takie koktajle :) Teściowa mi robiła różne i zabierałam na wynos do pracy ;) jak rano wypiłam to miałam spokój z głodem na cały ranek :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie witaminki to samo zdrowie :)
    mniam sama mam smaka

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o takich zdrowych koktajlach....a ja mam w domku dziś przepyszne gołąbki od teściowej :P

cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    takie witaminki to samo zdrowie :)
    mniam sama mam smaka
    coś mi się zdaje że jutro wszystkie zamiast witać się przy kawce to przy smoothie będą ;)

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wy tu o takich zdrowych koktajlach....a ja mam w domku dziś przepyszne gołąbki od teściowej :P
    Mniam

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Aguś ja głodem przymieram a Ty mi tu tak.... :(

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mniam

Zapraszam :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym też wypiła, ale niechce misi sę robić i zestawiac smaków , najlepeij na gotowo, szkoda, że nie sprzedają u nas na stołówce takich :(

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Katiuszka brokaty na jutro przygotowane?:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A właśnie Katiuszka brokaty na jutro przygotowane?:P
    Chyba ze zniczy bo przed wizytą wstąpię na cmentarz z dziadkami się przywitać skoro już w stolicy będę.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Oddam nerkę za gołąbki! (tą bolącą of course :) )

Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Oddam nerkę za gołąbki! (tą bolącą of course :) )

Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem :D

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił :D
    Ja się przyznaję do odrostów ;) Ale wszyscy je mylą ze specjalnie zrobionym ombre

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem :D

Majju jaki burżuj :) odda za gołąbka :)

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ