Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem
Ruby wrote:Majju jaki burżujodda za gołąbka
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a skąd nagle taka myśl?
w sobote ogladałam The voice i sie zastanawialam, czy ta co śpiewa z bratem ma odrost czy to już jest ombre...a w pt u lekarza była laska co miała na górze mocny ciemny bląz a na dole jasny bardzo blond i miała to jak od linijki -
nick nieaktualnyAle u tej laski z voica to był odrost na bank, tylko sie zastanawiam jak już idzie do TV to mogła sobie machnąć na zblizony kolor do swojego jak już nie chce być blondi a nie z takim odrostem paradować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:32
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:w sobote ogladałam The voice i sie zastanawialam, czy ta co śpiewa z bratem ma odrost czy to już jest ombre...a w pt u lekarza była laska co miała na górze mocny ciemny bląz a na dole jasny bardzo blond i miała to jak od linijki
faktycznie, czasami nie wiadomo...
Ruby, Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
CzekamPodskocz po Majju po drodze
no nic, najwyżej Mąż dziś nie zje, dla Was wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:36
cinnamon cookie, majju, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
A tak przy temacie jedzenia
fajnie jest poznawać potrawy regionalne, ja np jak mieszkałam w Anglii z parą z Gorzowa to oni nie znali naszych kartaczy
jak raz zrobiliśmy na obiad to nie mogli się nadziwić i co raz nas prosili byśmy zrobili
ogólnie Mazury to takie ziemniaczane są
macie u siebie kiszkę lub babkę ziemniaczaną?
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
fajnie jest poznawać potrawy regionalne, ja np jak mieszkałam w Anglii z parą z Gorzowa to oni nie znali naszych kartaczy
jak raz zrobiliśmy na obiad to nie mogli się nadziwić i co raz nas prosili byśmy zrobili
kiszka u nas to takie cos z mleka do picia - zsiadłe mleko, a babki ziemniaczanej nie znam , al echetnie poznam -
cinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
-
Ruby wrote:kiszka u nas to takie cos z mleka do picia - zsiadłe mleko, a babki ziemniaczanej nie znam , al echetnie poznam
ja też babkę chetnie poznam
a zsiadłe mleko uwielbiam dziadkowie ś.p.nauczyli mnie pić do ziemniaczkówdo teraz mi to zostało