Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby a skąd nagle taka myśl?Ruby wrote:Jak tak patrzę na te dziewczyny to nie wiem u nie których czy to jest specjalne ombre czy odrost, serio niektóre koszmarnie wygladają....i właśnie dlatego nie lubie chodzic do fryzjera, zeby mi na głowie czegos takiego nie zrobił

katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ci dobry człowieku,tylko nie wysyłaj gołębiem pocztowymAgaL wrote:Majju nerkę zachowaj (a nuż się przyda:P) a gołąbka wyślę kurierem

Oj tam zaraz burżuj, po prostu czuję jak mi żołądek do żeber przyrasta z głoduRuby wrote:Majju jaki burżuj
odda za gołąbka 
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a skąd nagle taka myśl?

w sobote ogladałam The voice i sie zastanawialam, czy ta co śpiewa z bratem ma odrost czy to już jest ombre...a w pt u lekarza była laska co miała na górze mocny ciemny bląz a na dole jasny bardzo blond i miała to jak od linijki
-
nick nieaktualnyAle u tej laski z voica to był odrost na bank, tylko sie zastanawiam jak już idzie do TV to mogła sobie machnąć na zblizony kolor do swojego jak już nie chce być blondi a nie z takim odrostem paradować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:32
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ja to flagą nazywamRuby wrote:w sobote ogladałam The voice i sie zastanawialam, czy ta co śpiewa z bratem ma odrost czy to już jest ombre...a w pt u lekarza była laska co miała na górze mocny ciemny bląz a na dole jasny bardzo blond i miała to jak od linijki

faktycznie, czasami nie wiadomo...
Ruby, Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
Czekam
Podskocz po Majju po drodze 
no nic, najwyżej Mąż dziś nie zje, dla Was wystarczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:36
cinnamon cookie, majju, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
A tak przy temacie jedzenia
fajnie jest poznawać potrawy regionalne, ja np jak mieszkałam w Anglii z parą z Gorzowa to oni nie znali naszych kartaczy
jak raz zrobiliśmy na obiad to nie mogli się nadziwić i co raz nas prosili byśmy zrobili
ogólnie Mazury to takie ziemniaczane są
macie u siebie kiszkę lub babkę ziemniaczaną?
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
fajnie jest poznawać potrawy regionalne, ja np jak mieszkałam w Anglii z parą z Gorzowa to oni nie znali naszych kartaczy
jak raz zrobiliśmy na obiad to nie mogli się nadziwić i co raz nas prosili byśmy zrobili
kiszka u nas to takie cos z mleka do picia - zsiadłe mleko, a babki ziemniaczanej nie znam , al echetnie poznam
-
Poznałam dopiero jak zamieszkałam na Warmii i to tylko dlatego, że mam Męża z Mazur. Uwilbiam i kartacze i babkę i kiszkę, mmmmcinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna Mazowszu to wiele można spotkać potraw z różnych okolic bo pełno ludzi tu przyjeżdża. Ja ostatnio odkryłam pierogi z ziemniaków faszerowane płuckami i kapustą. Były pyszne chodź chodź nie ja robiłam i nie powtórzyłabym wyczynu, i pierogi ziemniaczane a'la ruskiecinnamon cookie wrote:A tak przy temacie jedzenia
macie u siebie kiszkę lub babkę ziemniaczaną? -
Ruby wrote:kiszka u nas to takie cos z mleka do picia - zsiadłe mleko, a babki ziemniaczanej nie znam , al echetnie poznam

ja też babkę chetnie poznam
a zsiadłe mleko uwielbiam dziadkowie ś.p.nauczyli mnie pić do ziemniaczków
do teraz mi to zostało
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH