Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale obiadem tu zapachniało.
Też uwielbiam babkę ziemniaczaną z boczkiem.
Poczytałam trochę jak można pomóc endometrium, żeby przyrastało i podobno orzechy i wino czerwone pomagają. Nakupowałam orzechów i się tak objadłam, że aż mi niedobrze...
mąż się uśmiał ze mnie, jak zobaczył siaty z orzechami wszystkie możliwe rodzaje ; )
OF się przestawił i po tym, jak wyznaczył mi owulkę, przyśpieszył termin @ o 5 dni.
Witam nowe koleżanki : )
Madzia, a kiedy będziesz miała kontrolne badanie TSH, żeby zobaczyć jak się zmienił wynik?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
madziaw88 wrote:Witam wszystkich w nowym wątku
Krótko o mnie. Staramy się od 3 mcy, cykle średnio 34 dni.
Pod koniec września TSH 3,4, szybko do endo, biorę Jod i Eurythox 25, po owu przez 10 dni Duphaston 2x0,5 tabl, dziś był ostatni dzień Duphastonu i 3 dni szybciej nadeszła niechciana @
Coż.. nowy cykl, nowe możliwości
Pozdrawiam
Ten wątek nowy jest tylko z nazwyurzedujemy tu już od lipca.
Jestem już w domu. Niestety nie zdążyłam odebrać wyniku, trudno. Jutro rano odbiorę. I tak w sumie ważniejszy będzie ten środowy sprawdzający przy przyrost jest prawidłowy. Ale żeście mi smaka na gołąbki zrobiły. Ja pomidorówkę jadlam wczoraj u dziadka:)
Trzymam kciuki za wasze wizyty i za ovulacje a u tych które już są po za pozytywne zakończenie cyklu
Edit: Jaśminowa też jadłam w tym cyklu orzechyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:59
Jasminowa, madzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ten wątek nowy jest tylko z nazwy
urzedujemy tu już od lipca.
Jestem już w domu. Niestety nie zdążyłam odebrać wyniku, trudno. Jutro rano odbiorę. I tak w sumie ważniejszy będzie ten środowy sprawdzający przy przyrost jest prawidłowy. Ale żeście mi smaka na gołąbki zrobiły. Ja pomidorówkę jadlam wczoraj u dziadka:)
Trzymam kciuki za wasze wizyty i za ovulacje a u tych które już są po za pozytywne zakończenie cyklu
Edit: Jaśminowa też jadłam w tym cyklu orzechy
Ja tez jejm codziennie orzechy. Uzupelniaja magnez, dobre zwlaszcza dla kawoszy, palaczy, osob stresujacych sie oraz pijacych alkohol. Ponoc wystarczy 7 orzechow wloskich dziennie zeby dlugo wygladac mlodo:)Paryzetka83, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
madzikk wrote:Ale nas trzymasz w niepewnosci
Ja tez jejm codziennie orzechy. Uzupelniaja magnez, dobre zwlaszcza dla kawoszy, palaczy, osob stresujacych sie oraz pijacych alkohol. Ponoc wystarczy 7 orzechow wloskich dziennie zeby dlugo wygladac mlodo:)
Siebie teżale dziękuje Wam za kciuki i ciepłe słowa jesteście kochane :*
Widzę madzik że lubisz zdrowy tryb życia/odżywiania się- fajniesiostrą mojego męża żeby powstrzymać proces starzenia to piła właśnie codziennie sok z cytryny świerzo wyciskaniy.
madzikk lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ejrene my jesteśmy bardziej napalone na te wyniki niż ty sama
Hehebędę się cieszyć jak zobacze że beta prawidłowo rośnie. Na razie sobie tłumacze że testy mam gówniane że nie chcą wyjść po ludzku dwie grube krechy
A w ogóle na stronie mojego szpitala kłamią, bo tam w cenniku betam10 zł netto a ją zapłaciłam 35zł. Szkoda że na takim zadupiu mieszkam i u nas online wyników bnie można zobaczyć.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Hehe
będę się cieszyć jak zobacze że beta prawidłowo rośnie. Na razie sobie tłumacze że testy mam gówniane że nie chcą wyjść po ludzku dwie grube krechy
A w ogóle na stronie mojego szpitala kłamią, bo tam w cenniku betam10 zł netto a ją zapłaciłam 35zł. Szkoda że na takim zadupiu mieszkam i u nas online wyników bnie można zobaczyć.
No szkoda byśmy miały wieczorem powód do świętowania przy lampce czerwonego winka of courseEdycik lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Siebie też
ale dziękuje Wam za kciuki i ciepłe słowa jesteście kochane :*
Widzę madzik że lubisz zdrowy tryb życia/odżywiania się- fajniesiostrą mojego męża żeby powstrzymać proces starzenia to piła właśnie codziennie sok z cytryny świerzo wyciskaniy.
Jak to zaplacilas 35 a w cenniku 10? Czyzby sam podatek 250%? takie rzyczy to moga sie dziac tylko w polsce
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikkk to ja się zabieram za moje orzechy włoskie, orzech w tym roku wyjątkowo obrodził
a wiedzę masz, dziel się nią częściej:) powiedz raz jeszcze po czarnej kawie co najlepiej przegryźć lub wypić dla odkwaszenia?madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mój krem pomidorowy z mozzarelą wyszedł pycha,pojedliśmy z mężem.
Teraz odpoczynek wreszcie
Naprawdę nasze forum jest skarbnicą wiedzy do wszystkiego od gotowania,przez seksy,testy,badania,bieliznę aż do .....nie umiem sobie wyobrazić jakie tematy tu jeszcze się posypią
Przez Was idę jutro kupić orzechyEjrene, AgaL, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Madzikkk to ja się zabieram za moje orzechy włoskie, orzech w tym roku wyjątkowo obrodził
a wiedzę masz, dziel się nią częściej:) powiedz raz jeszcze po czarnej kawie co najlepiej przegryźć lub wypić dla odkwaszenia?
Madzik pisała żeby wypić sok z cytrynyją ostatnio czytałam też że na odkwaszenie oprócz tego dobre są jeszcze zielone warzywa i owoce
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Ale dziewczyny narobilyscie smaku tym jedzonkiem
dobrze, że czytalam to po obiedzie
Ją też zaraz wskakuję w piżamkę. Pewnie mój chłopi na liczy na jakieś tango przytulango, ale nie wiem czy kaszel mi na to pozwolibo meczy mnie cały czas okropnie.
-
agatia wrote:Ale dziewczyny narobilyscie smaku tym jedzonkiem
Ją też zaraz wskakuję w piżamkę. Pewnie mój chłopi na liczy na jakieś tango przytulango, ale nie wiem czy kaszel mi na to pozwolibo meczy mnie cały czas okropnie.
Skuś sie, uzdrowi Cię możeEdycik, agatia lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Ale obiadem tu zapachniało.
Też uwielbiam babkę ziemniaczaną z boczkiem.
Poczytałam trochę jak można pomóc endometrium, żeby przyrastało i podobno orzechy i wino czerwone pomagają. Nakupowałam orzechów i się tak objadłam, że aż mi niedobrze...
mąż się uśmiał ze mnie, jak zobaczył siaty z orzechami wszystkie możliwe rodzaje ; )
OF się przestawił i po tym, jak wyznaczył mi owulkę, przyśpieszył termin @ o 5 dni.
Witam nowe koleżanki : )
Madzia, a kiedy będziesz miała kontrolne badanie TSH, żeby zobaczyć jak się zmienił wynik?
Pod koniec listopada robię badania FT3, TSH i aTPO i na początku grudnia mam wizytę u endoJasminowa lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ale dziewczyny narobilyscie smaku tym jedzonkiem
Agatia- na kaszel gardełko trzeba nawilżyć ; ) może się jakoś dogadacie z mężem ; )cinnamon cookie, agatia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ja też już w piżamie. Naczytałam się dzisiaj o tym endometrium, warunkach do odpowiedniego zagnieżdżenia, głowa mi pęka od nadmiaru informacji i brzuch mi pęka od nadmiaru orzechów ; )ciekawe co w czwartek wyjdzie na kolejnym monitoringu...
Katiuszka- na którą jutro wizyta u gina? żebym wiedziała o której kciuki zaciskać ; )
Ejrene- czekamy na wynik Twojej bety, będzie na pewno dobrze, w końcu to nasz październikowy " rodzynek"
dobrej nocki wszystkim!Ruby, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png