Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katiusza ja nie znam takich pierogów ale chętnie bym spróbowała
a ruskie znam 
Babka ziemniaczana to taki farsz ze startych ziemniaków, robi się to na dużej blaszce jak do ciasta
dodaje się często boczek czy jakąś kiełbaskę pokrojoną
Edycik lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam krem z pomidorów! Zawsze robię jeszcze do tego boczek pokrojony w cieniutkie plasterki i upieczony w piekarnikuEdycik wrote:Wy tu o jedzeniu a ja dziś na obiadek robię krem z pomidorków z mozzarelą
i już kończcie temat jedzonka bom się głodna zrobiła
mmmmmmmmmmmm!!
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby naprawdę??? Zsiadłe mleko to u Was kiszka się nazywa?
U nas kiszka to flak nadziewany masą ziemniaczaną i upieczony 
tak po śląsku zsiadłe mleko nazywa się kiszka
ale mało kto uzywa -rodowe slązaki tylko
Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Uwielbiam krem z pomidorów! Zawsze robię jeszcze do tego boczek pokrojony w cieniutkie plasterki i upieczony w piekarniku
mmmmmmmmmmmm!!
Cinnamonek chcę takie coś zjeść
to z boczkiem to z głowy czy z przepisu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:52
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:ej bo ja się głodna robię. Smaka mi na robiłyście. pomidorowa to moja ulubiona zupa ale ostatnio gustuję w kremie z dyni i kremie ze szpinaku
U mnie dziś dodatkowo właśnie pomidorówka, którą zrobiłam wczoraj wieczorem:D
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też kocham kiszke i babke ziemniaczaną
mmm wszystko co jest z ziemniaków w sumie ubóstwiam :)ktora nie zna tych potraw niech żałuje albo spróbuje bo warto
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ja też praktycznie wszystkożerna
u nas kiszkę nie każdy lubi ze względu na flak, niektórych to odrzuca, a dla mnie to właśnie jest w tym najlepsze 
Aguś kiedyś w "Ugotowanych" babeczka tak podała krem z pomidorów, z właśnie takim przypieczonym boczkiem i chyba jeszcze rulonikami z ciasta francuskiego, tak do podgryzania
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Dobrze, że ja już do domu na obiad idę, bo aż mi ślinka pociekła
A na obiad pomidorówka 
No i znowu synchronizacja, u mnie też m.in dziś pomidorówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:13
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich w nowym wątku

Krótko o mnie. Staramy się od 3 mcy, cykle średnio 34 dni.
Pod koniec września TSH 3,4, szybko do endo, biorę Jod i Eurythox 25, po owu przez 10 dni Duphaston 2x0,5 tabl, dziś był ostatni dzień Duphastonu i 3 dni szybciej nadeszła niechciana @
Coż.. nowy cykl, nowe możliwości
Pozdrawiam

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH