Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katiusza ja nie znam takich pierogów ale chętnie bym spróbowała
a ruskie znam
Babka ziemniaczana to taki farsz ze startych ziemniaków, robi się to na dużej blaszce jak do ciastadodaje się często boczek czy jakąś kiełbaskę pokrojoną
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Wy tu o jedzeniu a ja dziś na obiadek robię krem z pomidorków z mozzarelą
i już kończcie temat jedzonka bom się głodna zrobiła
mmmmmmmmmmmm!!
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby naprawdę??? Zsiadłe mleko to u Was kiszka się nazywa?
U nas kiszka to flak nadziewany masą ziemniaczaną i upieczony
tak po śląsku zsiadłe mleko nazywa się kiszkaale mało kto uzywa -rodowe slązaki tylko
Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Uwielbiam krem z pomidorów! Zawsze robię jeszcze do tego boczek pokrojony w cieniutkie plasterki i upieczony w piekarniku
mmmmmmmmmmmm!!
Cinnamonek chcę takie coś zjeść
to z boczkiem to z głowy czy z przepisu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:52
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:ej bo ja się głodna robię. Smaka mi na robiłyście. pomidorowa to moja ulubiona zupa ale ostatnio gustuję w kremie z dyni i kremie ze szpinaku
U mnie dziś dodatkowo właśnie pomidorówka, którą zrobiłam wczoraj wieczorem:DEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też kocham kiszke i babke ziemniaczaną
mmm wszystko co jest z ziemniaków w sumie ubóstwiam :)ktora nie zna tych potraw niech żałuje albo spróbuje bo warto
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ja też praktycznie wszystkożerna
u nas kiszkę nie każdy lubi ze względu na flak, niektórych to odrzuca, a dla mnie to właśnie jest w tym najlepsze
Aguś kiedyś w "Ugotowanych" babeczka tak podała krem z pomidorów, z właśnie takim przypieczonym boczkiem i chyba jeszcze rulonikami z ciasta francuskiego, tak do podgryzaniaAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Dobrze, że ja już do domu na obiad idę, bo aż mi ślinka pociekła
A na obiad pomidorówka
No i znowu synchronizacja, u mnie też m.in dziś pomidorówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:13
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich w nowym wątku
Krótko o mnie. Staramy się od 3 mcy, cykle średnio 34 dni.
Pod koniec września TSH 3,4, szybko do endo, biorę Jod i Eurythox 25, po owu przez 10 dni Duphaston 2x0,5 tabl, dziś był ostatni dzień Duphastonu i 3 dni szybciej nadeszła niechciana @
Coż.. nowy cykl, nowe możliwości
Pozdrawiam