Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o jedzeniu a ja dziś na obiadek robię krem z pomidorków z mozzarelą :D i już kończcie temat jedzonka bom się głodna zrobiła

cinnamon cookie, AgaL, majju lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ja też babkę chetnie poznam :)
    a zsiadłe mleko uwielbiam dziadkowie ś.p.nauczyli mnie pić do ziemniaczków :D do teraz mi to zostało
    Zsidłe mleko z ziemniaczkami i jajkiem sadzonym 2glodny.gif

Edycik, AgaL, nick nieaktualny, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza ja nie znam takich pierogów ale chętnie bym spróbowała :) a ruskie znam :)
    Babka ziemniaczana to taki farsz ze startych ziemniaków, robi się to na dużej blaszce jak do ciasta :) dodaje się często boczek czy jakąś kiełbaskę pokrojoną :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Wy tu o jedzeniu a ja dziś na obiadek robię krem z pomidorków z mozzarelą :D i już kończcie temat jedzonka bom się głodna zrobiła
    Uwielbiam krem z pomidorów! Zawsze robię jeszcze do tego boczek pokrojony w cieniutkie plasterki i upieczony w piekarniku <3 mmmmmmmmmmmm!!

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby naprawdę??? Zsiadłe mleko to u Was kiszka się nazywa? :D U nas kiszka to flak nadziewany masą ziemniaczaną i upieczony :D

tak po śląsku zsiadłe mleko nazywa się kiszka :D ale mało kto uzywa -rodowe slązaki tylko :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Uwielbiam krem z pomidorów! Zawsze robię jeszcze do tego boczek pokrojony w cieniutkie plasterki i upieczony w piekarniku <3 mmmmmmmmmmmm!!

Cinnamonek chcę takie coś zjeść :D
    to z boczkiem to z głowy czy z przepisu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:52

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej bo ja się głodna robię. Smaka mi na robiłyście. pomidorowa to moja ulubiona zupa ale ostatnio gustuję w kremie z dyni i kremie ze szpinaku

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Zsidłe mleko z ziemniaczkami i jajkiem sadzonym 2glodny.gif

uwielbiam!

AgaL, nick nieaktualny, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ej bo ja się głodna robię. Smaka mi na robiłyście. pomidorowa to moja ulubiona zupa ale ostatnio gustuję w kremie z dyni i kremie ze szpinaku

U mnie dziś dodatkowo właśnie pomidorówka, którą zrobiłam wczoraj wieczorem:D

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaczęłam temat tymi gołąbkami:D

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zreszta ja wszystko co napisałyście uwielbiam, kocham jeść i jestem prawie wszystkożerna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:54

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że ja już do domu na obiad idę, bo aż mi ślinka pociekła :) A na obiad pomidorówka :)

Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to papa gwiazdy moje,zwijam się do domku gotować krem z pomidorków :D zajrzę do Was potem

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram się, do później kobiety, o 19 fitness także kiedyś w międzyczasie wpadnę :) Bywajcie :)

AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło się od szpinakowego smoothe kończy na pomidorówce.
    Kocham was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:57

Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kocham kiszke i babke ziemniaczaną :) mmm wszystko co jest z ziemniaków w sumie ubóstwiam :)ktora nie zna tych potraw niech żałuje albo spróbuje bo warto ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też praktycznie wszystkożerna :D u nas kiszkę nie każdy lubi ze względu na flak, niektórych to odrzuca, a dla mnie to właśnie jest w tym najlepsze :D
    Aguś kiedyś w "Ugotowanych" babeczka tak podała krem z pomidorów, z właśnie takim przypieczonym boczkiem i chyba jeszcze rulonikami z ciasta francuskiego, tak do podgryzania :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dobrze, że ja już do domu na obiad idę, bo aż mi ślinka pociekła :) A na obiad pomidorówka :)

No i znowu synchronizacja, u mnie też m.in dziś pomidorówka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:13

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi smaka narobilyscie. Dopiero co zjadlam a mam straszna pustke w brzuszku.

Szpinak surowy tez jest odkwaszajacy. Koktaile owocowo warzywne pychotka :)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich w nowym wątku :)

Krótko o mnie. Staramy się od 3 mcy, cykle średnio 34 dni.
    Pod koniec września TSH 3,4, szybko do endo, biorę Jod i Eurythox 25, po owu przez 10 dni Duphaston 2x0,5 tabl, dziś był ostatni dzień Duphastonu i 3 dni szybciej nadeszła niechciana @

Coż.. nowy cykl, nowe możliwości :)

Pozdrawiam :)

16ud43r8bgfa44ek.png
‹‹ 665 666 667 668 669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ