Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś u nas dziś wieczór wyjątkowo ja na laptopie i Małż też
ja przeglądam kostiumy na bal przebierańców i meble kuchenne
a Małż buty zimowe
w tv nic ciekawego nie ma... A co do ćwiczeń to nic nie mów, ja ten pilates zaczynam i zacząć nie mogę
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to Cynamonie, Aguś i reszta innych dziewczyn zawstydzę was bo właśnie wróciłam z fat killera - było ostro:) tzn już wykąpana i przebrana leżę po 20 wróciłam
Na jutro idę na 21 prosto po pracy bo jutro druga zmiana i od razu jadę ćwiczyć
Teraz już jest super, najgorsze pierwsze 3 wizyty jak wszystko bolało teraz to już przyjemność, jedynie to boję się, że będę panikować po owulce , że się nie zagnieździ i takie tam inne bajery
A co wy żarłoki porabiacie?
jeszcze wracając do jedzenia zrobiłam dzisiaj po pracy na szybko nadziewane zapieczone pieczarki, pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:50
madzikk, agrafka85, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:cześc dziewczyny
robiłam dziś betę
nie udało nam się tym razem
piękna stymulacja, piękna owulacja, piękna podróż za ukochanym
i klops
tym razem nici...
jutro decyduję co dalej
invitro ma przestój ze względu na zmienioną ustawę.
Reni- myślałam dzisiaj o Tobie, bo pamiętam, że miałaś testować 2/11 : ) szkoda, że się nie udało, ale następnym razem : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyReni -przykro mi
Cynamon żaden przepis miałam takie duże pieczarki z lidla i najpierw wrzuciłam co miałam na patelnie - marchewka, cebula, pokrojone parówki trochę sosu sojowego, odrobinę sosu curry słodkiego i ostrego - takie małe w carrefourze są za parę groszy, sól, pieprz, zioła prowansalskie i wszystko zapieczone, a koniec jajko do ścięcia wsadziłam to do pieczarek i na górę dałam sera po czym zapiekłam 15-20 min w piekarniku....na szybko , ale nawet małż mocno chwalił to chyba dobre, zresztą najlepiej mi wychodzą wymyślone na poczekaniu potrawyAgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby- pięknie! ale ruszyłaś ostro.Dobry przykład dajesz : )
Ja miałam dzisiaj iść na gimnastykę, bo chodze w poniedziałki i czwartki, ale ponieważ jestem po owulce i cienkie to endo jak powiedział gin. tzn dolna granica normy, przez co może być problem z zagnieżdżeniem więc się przestraszyłam i zrezygnowałam z gim. Po owulce będę chodziła tylko na " zdrowy kręgosłup" to takie lekkie ćwiczenia, dużo rozciągania, ale bez potów.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Uuuu brzmi nieźle, ale te jajko to wybiłaś na farsz i wymieszałaś czy bezpośrednio na pieczarki?
wbiłam je na patelnię i wymieszałam ale nie ścinałam do końca, reszta się ścięła ładnie w piekarniku i zespoiła, że tak to nazwę farsz z pieczarkąwarto spróbować, jak masz jakieś sosy to dodawaj po trochu, próbuj czasem fajne rzeczy wychodzą
Jakbym miała pierś z kurczaka to bym pewnie zamieniła parówkę na pierś ale z parówką też było pyszneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:13
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:wbiłam je na patelnię i wymieszałam ale nie ścinałam do końca, reszta się ścięła ładnie w piekarniku i zespoiła, że tak to nazwę farsz z pieczarką
warto spróbować, jak masz jakieś sosy to dodawaj po trochu, próbuj czasem fajne rzeczy wychodzą
Jakbym miała pierś z kurczaka to bym pewnie zamieniła parówkę na pierś ale z parówką też było pyszneRuby, Edycik lubią tę wiadomość
-
A Wy znowu o żarciu? Ja się na basen jutro wybieram, za karę, że nie byłam w tamtym tygodniu
Dobrej nocki Wam życzę, zabieram się za dalsze bajerowanie ukochanego skoro test wyszedł pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:29
Ruby, AgaL, agrafka85, Edycik, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:A Wy znowu o żarciu? Ja się na basen jutro wybieram, za karę, że nie byłam w tamtym tygodniu
Dobrej nocki Wam życzę, zabieram się za dalsze bajerowanie ukochanego skoro test wyszedł pozytywny
No lepiej żebyś doszła na ten basen bo trzeciej nagany już nie zniosę
Powodzenia na bajerachParyzetka83, Edycik lubią tę wiadomość