X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie widzę innej opcji niż to że w tym miesiącu Wy wysikujecie dwie krechy i spadamy na fioletową :)

katiuszaa, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny
    robiłam dziś betę
    nie udało nam się tym razem

piękna stymulacja, piękna owulacja, piękna podróż za ukochanym
    i klops
    tym razem nici...

jutro decyduję co dalej

invitro ma przestój ze względu na zmienioną ustawę.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za! Tylko ktoś musi zapoczątkować:)

katiuszaa, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renii szkoda ze się nie udało...

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A ja nie widzę innej opcji niż to że w tym miesiącu Wy wysikujecie dwie krechy i spadamy na fioletową :)
    To by było piękne.... :)

katiuszaa, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wieczorek Cinnamonku?:)
    My siedzimy ze znajomym i czekamy na pizzę.
    .ale jutro idę na aerobik -brzuch mi urósł:P

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś u nas dziś wieczór wyjątkowo ja na laptopie i Małż też :P ja przeglądam kostiumy na bal przebierańców i meble kuchenne :D a Małż buty zimowe ;) w tv nic ciekawego nie ma... A co do ćwiczeń to nic nie mów, ja ten pilates zaczynam i zacząć nie mogę :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Cynamonie, Aguś i reszta innych dziewczyn zawstydzę was bo właśnie wróciłam z fat killera - było ostro:) tzn już wykąpana i przebrana leżę po 20 wróciłam :)

Na jutro idę na 21 prosto po pracy bo jutro druga zmiana i od razu jadę ćwiczyć :)
    Teraz już jest super, najgorsze pierwsze 3 wizyty jak wszystko bolało teraz to już przyjemność, jedynie to boję się, że będę panikować po owulce , że się nie zagnieździ i takie tam inne bajery :)

A co wy żarłoki porabiacie?

jeszcze wracając do jedzenia zrobiłam dzisiaj po pracy na szybko nadziewane zapieczone pieczarki, pycha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:50

madzikk, agrafka85, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    cześc dziewczyny
    robiłam dziś betę
    nie udało nam się tym razem

piękna stymulacja, piękna owulacja, piękna podróż za ukochanym
    i klops
    tym razem nici...

jutro decyduję co dalej

invitro ma przestój ze względu na zmienioną ustawę.

Reni- myślałam dzisiaj o Tobie, bo pamiętam, że miałaś testować 2/11 : ) szkoda, że się nie udało, ale następnym razem : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby poproszę o przepis :) a zawstydziłaś mnie faktycznie :/ muszę się ruszyć w końcu... to od jutra :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni -przykro mi :(

Cynamon żaden przepis miałam takie duże pieczarki z lidla i najpierw wrzuciłam co miałam na patelnie - marchewka, cebula, pokrojone parówki trochę sosu sojowego, odrobinę sosu curry słodkiego i ostrego - takie małe w carrefourze są za parę groszy, sól, pieprz, zioła prowansalskie i wszystko zapieczone, a koniec jajko do ścięcia wsadziłam to do pieczarek i na górę dałam sera po czym zapiekłam 15-20 min w piekarniku....na szybko , ale nawet małż mocno chwalił to chyba dobre, zresztą najlepiej mi wychodzą wymyślone na poczekaniu potrawy ;)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- pięknie! ale ruszyłaś ostro.Dobry przykład dajesz : )

Ja miałam dzisiaj iść na gimnastykę, bo chodze w poniedziałki i czwartki, ale ponieważ jestem po owulce i cienkie to endo jak powiedział gin. tzn dolna granica normy, przez co może być problem z zagnieżdżeniem więc się przestraszyłam i zrezygnowałam z gim. Po owulce będę chodziła tylko na " zdrowy kręgosłup" to takie lekkie ćwiczenia, dużo rozciągania, ale bez potów.

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu brzmi nieźle, ale te jajko to wybiłaś na farsz i wymieszałaś czy bezpośrednio na pieczarki?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby bo ja właśnie po owu i tak myślę o tym aerobiku jutro..iść czy nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Uuuu brzmi nieźle, ale te jajko to wybiłaś na farsz i wymieszałaś czy bezpośrednio na pieczarki?

wbiłam je na patelnię i wymieszałam ale nie ścinałam do końca, reszta się ścięła ładnie w piekarniku i zespoiła, że tak to nazwę farsz z pieczarką ;) warto spróbować, jak masz jakieś sosy to dodawaj po trochu, próbuj czasem fajne rzeczy wychodzą :)

Jakbym miała pierś z kurczaka to bym pewnie zamieniła parówkę na pierś ale z parówką też było pyszne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:13

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby bo ja właśnie po owu i tak myślę o tym aerobiku jutro..iść czy nie

No ja bym wybrała jakieś kardio lekkie :)

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wbiłam je na patelnię i wymieszałam ale nie ścinałam do końca, reszta się ścięła ładnie w piekarniku i zespoiła, że tak to nazwę farsz z pieczarką ;) warto spróbować, jak masz jakieś sosy to dodawaj po trochu, próbuj czasem fajne rzeczy wychodzą :)

Jakbym miała pierś z kurczaka to bym pewnie zamieniła parówkę na pierś ale z parówką też było pyszne :)
    Wypróbuję, dziękuję Ruby :)

Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy znowu o żarciu? Ja się na basen jutro wybieram, za karę, że nie byłam w tamtym tygodniu ;) Dobrej nocki Wam życzę, zabieram się za dalsze bajerowanie ukochanego skoro test wyszedł pozytywny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:29

Ruby, AgaL, agrafka85, Edycik, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A Wy znowu o żarciu? Ja się na basen jutro wybieram, za karę, że nie byłam w tamtym tygodniu ;) Dobrej nocki Wam życzę, zabieram się za dalsze bajerowanie ukochanego skoro test wyszedł pozytywny ;)

No lepiej żebyś doszła na ten basen bo trzeciej nagany już nie zniosę ;)

Powodzenia na bajerach :)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja już w podróży. Szkoda mi trochę było tego mojego zostawiać :( Życzę wszystkim dobrego dnia i czekam na same dobre wiadomości ;)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 667 668 669 670 671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ