Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziekujęJasminowa wrote:Przeczytałam zaległości.
Dziewczyny- fajne te Wasze historie miłosne i naprawdę każda ( prawie każda) inna : ),
Ruda- gratulacje!
Prima- gratulacje,
katiusza- cieszę się, że wyniki męża dobre, szkoda, że przyszła @, ale następna nie przjdzie ; ),
Paryzetka- jak Pani dr prosi, aby do marca przyjść w ciąży to trzeba się grzecznie posłuchać
, dla towarzystwa wszystkie do marca będziemy w ciąży, aby ci raźniej było ; )
Reni- fajnie, że wpadłaś do nas po weekendzie te biznesy i kariery mało warte, gdy drugiej połówki brak, dobrze, że się pojawiła: ),
Ruby- brawo za opór w testowaniu : ),
Edycik- trzymaj się, życzę szybkiego zakończenia cyklu czy to w jedną czy w drugą stronę. Długie cykle na pewno są męczące, ale patrząc na to z drugiej strony, dużo jajeczek zostaje w zapasie : )
Bratek- wyniki męża może nie są idealne, ale można je " podrasować" mogą się stawać coraz lepsze : ), a z nieidealnych wyników też ciąże bywają : )
Luna- dobrze Cię widzieć, jak się czujesz? jesteś już na L4, czy cały czas pracujesz?
W poniedziałek idę do ginekologa.
-
Ruby a bierzesz już bromek? Bo on bardzo obniża ciśnienie.
Ja nadal przeziębiona. Martwię się bi zawsze miałam @ 5 dni. A teraz miałam 5 dni, a teraz 2 dni mam śluz zabarwiony na różowo. @ też była dziwna, inna objętość, kolor itp. Zastanawiam się czy może przetrwały pęcherzyk pękł i stąd ta zmiana bo organizm się oczyszcza... Chyba jednak monitoring będzie w tym cyklu bo tak czy siak muszę iść do ginki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Ją po bromku miałam ciśnienie jak zwłokiRuby wrote:wzięłam wczoraj pół tabletki na noc...
Jeśli cię coś niepokoi to idź najlepiej do ginka się przebadać...
najczęściej miałam 100/60 i to po kawie albo dwóch, a normalnie mam dość wysokie cisnienie, więc czułam się fatalnie. I dla tego boję się znowu sięgnąć po bromek.
-
nick nieaktualny
-
HejkaPrimaSort wrote:Hej

Dawno się nie odzywałam. Ostatnio zawitałam tutaj 26 października. Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i że jestem tu mile widziana
Zaraz nadrobię co straciłam bo sporo napisałyście
ją jestem tu nową, ale czuję się jak w domu
-
Powinnas na wyniku mieć podane normy dla konkretnego tygodnia. Ważne żeby beta przyrastała w ciągu 24 hPatutka wrote:Czesc. Wlasnie odebralam bete http://wstaw.org/m/2015/10/31/B612-2015-10-31-20-21-33_1.jpg kojarzycie, czy wynik ten jak na moj tydzien jest prawidlowy? Nie za maly?
-
Patutka przesadzasz! Czy ty chcesz skonczyc w wariatkowie? Poronienia sie zdarzaja, sila wyzsza, czego ci nie zycze oczywiscie. Raz poronilas co nie znaczy ze to sie potworzy. Mam wrazenie ze tak bardzo przezywasz ta ciaze ze przez ten stres doprowadzisz do tragedii. Wrzuc na luz, co ma byc to bedzie, stres jest teraz twoim ogromnym wrogiem!Patutka wrote:Tak Tak oczywiscie, ze pojde. Ale jest dobry wynik na pewno?
Bratek, katiuszaa, Ruby, Jasminowa, luna91, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dziekuje, uspokoilas mnie. Jest mi lzej. Beta chyba powinna byc okej, jesli w poniedzialek ledwo co bylo cien widac, to chyba sobrze rosnie, bynajmnirj mam taka nadzieje.agatia wrote:Patutka ją Ci się nie dziwię bo w ciąży z synkiem beta wolno mi rosła i też się bałam, że drugą ciążę stracę. Nie martw się, cieszy się brzuszkiem i w pon powtórz badanko

agatia lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej Dziewczyny,
Weszłam na owu tylko wpisać temp. i zajrzałam do Was, aby życzyć miłego dnia.
U mnie wczoraj test owu nadal pozytywny, więc działamy.
Biorę się za szybkie robienie ciacha, cały dom jeszcze śpi, a potem wyjazd na cmentarz i goście.
Patutka- wspaniałe wieści ! Twój poziom bety potwierdza, że jest ciąża. Ciesz się od pierwszej chwili, nie stresuj się tym, na co nie masz wpływu.
Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
witam w ten dzionek zadumy...
Jasminowa działajcie,działajcie bo my tu cierpliwie czekamy na Wasze rezultaty.
Ruby jak się czujesz,już po @ ?
Aga,Cynnamonku,Ejrene jak humorki?
ja już od 7 na nogach i po kawce
zaraz jakieś śniadanko i lecę na cmentarz do Taty
wczoraj zrobiliśmy sobie seans filmowy z mężem, winko grzane a potem zasnęliśmy jak dzieci nie wiemy nawet kiedy
agatia, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH