Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Przeczytałam zaległości.
Dziewczyny- fajne te Wasze historie miłosne i naprawdę każda ( prawie każda) inna : ),
Ruda- gratulacje!
Prima- gratulacje,
katiusza- cieszę się, że wyniki męża dobre, szkoda, że przyszła @, ale następna nie przjdzie ; ),
Paryzetka- jak Pani dr prosi, aby do marca przyjść w ciąży to trzeba się grzecznie posłuchać, dla towarzystwa wszystkie do marca będziemy w ciąży, aby ci raźniej było ; )
Reni- fajnie, że wpadłaś do nas po weekendzie te biznesy i kariery mało warte, gdy drugiej połówki brak, dobrze, że się pojawiła: ),
Ruby- brawo za opór w testowaniu : ),
Edycik- trzymaj się, życzę szybkiego zakończenia cyklu czy to w jedną czy w drugą stronę. Długie cykle na pewno są męczące, ale patrząc na to z drugiej strony, dużo jajeczek zostaje w zapasie : )
Bratek- wyniki męża może nie są idealne, ale można je " podrasować" mogą się stawać coraz lepsze : ), a z nieidealnych wyników też ciąże bywają : )
Luna- dobrze Cię widzieć, jak się czujesz? jesteś już na L4, czy cały czas pracujesz?W poniedziałek idę do ginekologa.
-
Ruby a bierzesz już bromek? Bo on bardzo obniża ciśnienie.
Ja nadal przeziębiona. Martwię się bi zawsze miałam @ 5 dni. A teraz miałam 5 dni, a teraz 2 dni mam śluz zabarwiony na różowo. @ też była dziwna, inna objętość, kolor itp. Zastanawiam się czy może przetrwały pęcherzyk pękł i stąd ta zmiana bo organizm się oczyszcza... Chyba jednak monitoring będzie w tym cyklu bo tak czy siak muszę iść do ginki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:wzięłam wczoraj pół tabletki na noc...
Jeśli cię coś niepokoi to idź najlepiej do ginka się przebadać...najczęściej miałam 100/60 i to po kawie albo dwóch, a normalnie mam dość wysokie cisnienie, więc czułam się fatalnie. I dla tego boję się znowu sięgnąć po bromek.
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Hej
Dawno się nie odzywałam. Ostatnio zawitałam tutaj 26 października. Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i że jestem tu mile widzianaZaraz nadrobię co straciłam bo sporo napisałyście
ją jestem tu nową, ale czuję się jak w domu
-
Patutka wrote:Czesc. Wlasnie odebralam bete http://wstaw.org/m/2015/10/31/B612-2015-10-31-20-21-33_1.jpg kojarzycie, czy wynik ten jak na moj tydzien jest prawidlowy? Nie za maly?
-
Patutka wrote:Tak Tak oczywiscie, ze pojde. Ale jest dobry wynik na pewno?
Bratek, katiuszaa, Ruby, Jasminowa, luna91, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
agatia wrote:Patutka ją Ci się nie dziwię bo w ciąży z synkiem beta wolno mi rosła i też się bałam, że drugą ciążę stracę. Nie martw się, cieszy się brzuszkiem i w pon powtórz badanko
agatia lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej Dziewczyny,
Weszłam na owu tylko wpisać temp. i zajrzałam do Was, aby życzyć miłego dnia.
U mnie wczoraj test owu nadal pozytywny, więc działamy.
Biorę się za szybkie robienie ciacha, cały dom jeszcze śpi, a potem wyjazd na cmentarz i goście.
Patutka- wspaniałe wieści ! Twój poziom bety potwierdza, że jest ciąża. Ciesz się od pierwszej chwili, nie stresuj się tym, na co nie masz wpływu.
Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
witam w ten dzionek zadumy...
Jasminowa działajcie,działajcie bo my tu cierpliwie czekamy na Wasze rezultaty.
Ruby jak się czujesz,już po @ ?
Aga,Cynnamonku,Ejrene jak humorki?
ja już od 7 na nogach i po kawce
zaraz jakieś śniadanko i lecę na cmentarz do Taty
wczoraj zrobiliśmy sobie seans filmowy z mężem, winko grzane a potem zasnęliśmy jak dzieci nie wiemy nawet kiedy
agatia, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość