Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurujcie się dziewczyny!!! Jak tu wejdę w poniedziałek to chciałabym Was wszystkie widzieć w świetnej formie i doskonałych nastrojach
Zmykam na weekend, buziaki :*
P.S. Jutro wpadnę tylko zobaczyć jak teścik EjreneKciuki są
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny umarłam, byłam na fittnesie i jak jutro wstanę to będzie sukces, ledwo chodzę, ale ostro wybieram się jutro na 9
Owocnych staranek kobietki bo dzisiaj i jutro sądne dni widziałam
Ejrene kciukasy zaciśnięte mocno
AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Paryzetka nie daj się chorobie !!! Kurde chyba Was zaraziłam
ja też mimo wybrania turbo antybiotyku 3 tabl,kaszle i ledwo gadam.
A jeszcze żeby utrudnić nam starania jutro przyjeżdża mój tata i zostaje na noc
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy
ale nic na siłę wiadomo :*
Ruby a myślałam dziś o Tobieże zakwasy będą ostre
Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powieParyzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie
ojej co to za epidemia u was? może uda się jakiś szybki numerek przed snem jednak wyczarować -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy
ale nic na siłę wiadomo :*
Ruby a myślałam dziś o Tobieże zakwasy będą ostre
Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powie
kochana nawet na paznokciach je mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka a tato to żaden problem
my w sierpniu w Niemczech mieszkaluśmy miesiąc z moją mamą i na dodatek nie mieliśmy normalnie drzwiami oddzielnego pokoju.Nigdy wcześniej tyle razy seksu nie uprawialiśmy w łazience co przez ten miesiąc :p
Paryzetka83, madzikk, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:kochana nawet na paznokciach je mam
Jutro będzie gorzejale powiem Ci że ja wolałam po fitnesie mieć zakwasy niż ich nie mieć, bo wtedy choć czułam że poćwiczyłam konkretnie i przypominałam sobie o istnieniu niektórych mięśni
a jak nie miałam albo małe to wydawało mi się za za mało z siebie dałam.
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Dobrze że nie na włosach bo kiepsko by było
nie kraczza chwilę i na włosach będą
ejrene jesteście hardcorowcy :)szacuneczek, ja to u siebie i w swoim łóżeczku
Powiem wam, że słabo z moim libido ostatnio, przez chwilę mi się chciało jak dostałam @ ale już mi przeszło...mam nadzieję, że odzyskam formę na owulację ...a już dłłłłuugggo nie było, nawet bardzo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:31
-
agatia wrote:Paryzetka no to nieciekawie, ale kiedy pi razy oko powinnas mieć owulkę? U mnie jeszcze 8-10 dni, ale nie wiem czy wydobrzeję do tego czasu. No i nie wiem czy owulka będzie...
Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem
Chyba, że coś nie wypali
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo
a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:U mnie owulka niedziela-wtorek
Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem
Chyba, że coś nie wypali
musi wypalić bo będzie druga nagana!
Aguś powinno wystarczyćdla mnie też było ostatnio zdecydowanie za dużo co się teraz odbija na moim libido chyba
Dobranoc kobiety -
AgaL wrote:Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo
a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??Czyli jeszcze mam czas
Ruby nie może być drugiej nagany, ja zrobię wszystko żeby nie było
A problem z tatą wygląda tak, że on z moim P. się uwielbiają i ja mogę sobie gdzieś zniknąć a oni nawet nie zauważą
Aguś no jak pozytyw to teoretycznie dziś i jutro powinno wystarczyć
Ja się czuję już znacznie lepiej - 3 piwka i wszystkie objawy choroby minęłyJasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hej
Coś wysikałam. Widzę bladziocha, bladziocha w tym miejscu co powinien być, ale nie pojawił się odrazu tylko po paru minutach i mam wątpliwości czy to już jest pozytyw czy może błąd testu. Więc dalej nie wiem nic :p i pozostaje mi czekać i powtórzyć jutro test. Teoretycznie dziś jest 14dpo.Wiola90, Ruby, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa, katiuszaa, Kjopa3, Bratek, AgaL, sylwia1985 lubią tę wiadomość