X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurujcie się dziewczyny!!! Jak tu wejdę w poniedziałek to chciałabym Was wszystkie widzieć w świetnej formie i doskonałych nastrojach :) Zmykam na weekend, buziaki :*
    P.S. Jutro wpadnę tylko zobaczyć jak teścik Ejrene :) Kciuki są ;)

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny umarłam, byłam na fittnesie i jak jutro wstanę to będzie sukces, ledwo chodzę, ale ostro wybieram się jutro na 9 :P

Owocnych staranek kobietki bo dzisiaj i jutro sądne dni widziałam :)

Ejrene kciukasy zaciśnięte mocno :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Paryzetka nie daj się chorobie !!! Kurde chyba Was zaraziłam ;) ja też mimo wybrania turbo antybiotyku 3 tabl,kaszle i ledwo gadam.
    Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie :( A jeszcze żeby utrudnić nam starania jutro przyjeżdża mój tata i zostaje na noc ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no to nieciekawie, ale kiedy pi razy oko powinnas mieć owulkę? U mnie jeszcze 8-10 dni, ale nie wiem czy wydobrzeję do tego czasu. No i nie wiem czy owulka będzie...

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy :) ale nic na siłę wiadomo :*

Ruby a myślałam dziś o Tobie :) że zakwasy będą ostre :)

Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powie ;)

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie :( A jeszcze żeby utrudnić nam starania jutro przyjeżdża mój tata i zostaje na noc ;)

ojej co to za epidemia u was? może uda się jakiś szybki numerek przed snem jednak wyczarować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy :) ale nic na siłę wiadomo :*

Ruby a myślałam dziś o Tobie :) że zakwasy będą ostre :)

Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powie ;)

kochana nawet na paznokciach je mam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dobrze że nie na włosach bo kiepsko by było

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Może jednak się cichaczem uda na szypciocha jak ojciec pod prysznic skoczy :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a tato to żaden problem ;) my w sierpniu w Niemczech mieszkaluśmy miesiąc z moją mamą i na dodatek nie mieliśmy normalnie drzwiami oddzielnego pokoju.Nigdy wcześniej tyle razy seksu nie uprawialiśmy w łazience co przez ten miesiąc :p

Paryzetka83, madzikk, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Jutro będzie gorzej :) ale powiem Ci że ja wolałam po fitnesie mieć zakwasy niż ich nie mieć, bo wtedy choć czułam że poćwiczyłam konkretnie i przypominałam sobie o istnieniu niektórych mięśni ;) a jak nie miałam albo małe to wydawało mi się za za mało z siebie dałam.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dobrze że nie na włosach bo kiepsko by było

nie kracz :P za chwilę i na włosach będą :)

ejrene jesteście hardcorowcy :)szacuneczek, ja to u siebie i w swoim łóżeczku :P

Powiem wam, że słabo z moim libido ostatnio, przez chwilę mi się chciało jak dostałam @ ale już mi przeszło...mam nadzieję, że odzyskam formę na owulację ...a już dłłłłuugggo nie było, nawet bardzo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:31

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Paryzetka no to nieciekawie, ale kiedy pi razy oko powinnas mieć owulkę? U mnie jeszcze 8-10 dni, ale nie wiem czy wydobrzeję do tego czasu. No i nie wiem czy owulka będzie...
    U mnie owulka niedziela-wtorek ;) Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem ;) Chyba, że coś nie wypali ;)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
    mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo :P

a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    U mnie owulka niedziela-wtorek ;) Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem ;) Chyba, że coś nie wypali ;)

musi wypalić bo będzie druga nagana! :D

Aguś powinno wystarczyć ;) dla mnie też było ostatnio zdecydowanie za dużo co się teraz odbija na moim libido chyba :)

Dobranoc kobiety :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ruby:*
    Ejrene trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

Dobranoc :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
    mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo :P

a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??
    Mi wylicza od wtorku do wtorku ;) Czyli jeszcze mam czas ;)
    Ruby nie może być drugiej nagany, ja zrobię wszystko żeby nie było ;)

A problem z tatą wygląda tak, że on z moim P. się uwielbiają i ja mogę sobie gdzieś zniknąć a oni nawet nie zauważą ;)

Aguś no jak pozytyw to teoretycznie dziś i jutro powinno wystarczyć :)

Ja się czuję już znacznie lepiej - 3 piwka i wszystkie objawy choroby minęły :D

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Coś wysikałam. Widzę bladziocha, bladziocha w tym miejscu co powinien być, ale nie pojawił się odrazu tylko po paru minutach i mam wątpliwości czy to już jest pozytyw czy może błąd testu. Więc dalej nie wiem nic :p i pozostaje mi czekać i powtórzyć jutro test. Teoretycznie dziś jest 14dpo.

Wiola90, Ruby, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa, katiuszaa, Kjopa3, Bratek, AgaL, sylwia1985 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene super wiadomość :) Oby jutro kreska była wyraźniejsza :) trzymam kciuki ;)
    Dziewczynom ćwiczącym intensywnie polecam dzisiejszą poradę dnia :P

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś ovu wyznaczyło owulację na 33 dc 036.gif jeśli rzeczywiście tak było to lipa bo czekałam na @ a nie owulację i starań nie było :(

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 652 653 654 655 656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ