SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurujcie się dziewczyny!!! Jak tu wejdę w poniedziałek to chciałabym Was wszystkie widzieć w świetnej formie i doskonałych nastrojach :) Zmykam na weekend, buziaki :*
    P.S. Jutro wpadnę tylko zobaczyć jak teścik Ejrene :) Kciuki są ;)

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny umarłam, byłam na fittnesie i jak jutro wstanę to będzie sukces, ledwo chodzę, ale ostro wybieram się jutro na 9 :P

Owocnych staranek kobietki bo dzisiaj i jutro sądne dni widziałam :)

Ejrene kciukasy zaciśnięte mocno :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Paryzetka nie daj się chorobie !!! Kurde chyba Was zaraziłam ;) ja też mimo wybrania turbo antybiotyku 3 tabl,kaszle i ledwo gadam.
    Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie :( A jeszcze żeby utrudnić nam starania jutro przyjeżdża mój tata i zostaje na noc ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no to nieciekawie, ale kiedy pi razy oko powinnas mieć owulkę? U mnie jeszcze 8-10 dni, ale nie wiem czy wydobrzeję do tego czasu. No i nie wiem czy owulka będzie...

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy :) ale nic na siłę wiadomo :*

Ruby a myślałam dziś o Tobie :) że zakwasy będą ostre :)

Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powie ;)

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Chyba u mnie nici z tego cyklu, najpierw babcia mojego P. wylądowała w szpitalu z zatruciem pokarmowym, teściu podłapał i ma jelitówkę, mój ukochany już gorączkuje a ja się czuję niewyraźnie :( A jeszcze żeby utrudnić nam starania jutro przyjeżdża mój tata i zostaje na noc ;)

ojej co to za epidemia u was? może uda się jakiś szybki numerek przed snem jednak wyczarować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Paryzetka może jednak się uda mimo wszystko jakiś szybki numerek? Mój mąż by powiedział że to tym razem niecdla przyjemności tylko cel wyższy :) ale nic na siłę wiadomo :*

Ruby a myślałam dziś o Tobie :) że zakwasy będą ostre :)

Dzięki za kciuki :* mam przeczucie że nic z tego ale jutro test prawdę mi powie ;)

kochana nawet na paznokciach je mam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dobrze że nie na włosach bo kiepsko by było

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Może jednak się cichaczem uda na szypciocha jak ojciec pod prysznic skoczy :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a tato to żaden problem ;) my w sierpniu w Niemczech mieszkaluśmy miesiąc z moją mamą i na dodatek nie mieliśmy normalnie drzwiami oddzielnego pokoju.Nigdy wcześniej tyle razy seksu nie uprawialiśmy w łazience co przez ten miesiąc :p

Paryzetka83, madzikk, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Jutro będzie gorzej :) ale powiem Ci że ja wolałam po fitnesie mieć zakwasy niż ich nie mieć, bo wtedy choć czułam że poćwiczyłam konkretnie i przypominałam sobie o istnieniu niektórych mięśni ;) a jak nie miałam albo małe to wydawało mi się za za mało z siebie dałam.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dobrze że nie na włosach bo kiepsko by było

nie kracz :P za chwilę i na włosach będą :)

ejrene jesteście hardcorowcy :)szacuneczek, ja to u siebie i w swoim łóżeczku :P

Powiem wam, że słabo z moim libido ostatnio, przez chwilę mi się chciało jak dostałam @ ale już mi przeszło...mam nadzieję, że odzyskam formę na owulację ...a już dłłłłuugggo nie było, nawet bardzo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:31

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Paryzetka no to nieciekawie, ale kiedy pi razy oko powinnas mieć owulkę? U mnie jeszcze 8-10 dni, ale nie wiem czy wydobrzeję do tego czasu. No i nie wiem czy owulka będzie...
    U mnie owulka niedziela-wtorek ;) Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem ;) Chyba, że coś nie wypali ;)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
    mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo :P

a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    U mnie owulka niedziela-wtorek ;) Powalcze jutro rano i w niedziele wieczorem ;) Chyba, że coś nie wypali ;)

musi wypalić bo będzie druga nagana! :D

Aguś powinno wystarczyć ;) dla mnie też było ostatnio zdecydowanie za dużo co się teraz odbija na moim libido chyba :)

Dobranoc kobiety :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ruby:*
    Ejrene trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

Dobranoc :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka a jak Ci program wylicza przewidywany termin wystąpienia owulacji?
    mi od wczoraj do wtorku. Mamy zamiar powalczyć jeszcze jutro, powtórzę test owu i może znowu w niedzielę coś i odpuszczam, bo jak na nas to i tak dużo :P

a jak zdrówko Twoje teraz? zażywasz coś??
    Mi wylicza od wtorku do wtorku ;) Czyli jeszcze mam czas ;)
    Ruby nie może być drugiej nagany, ja zrobię wszystko żeby nie było ;)

A problem z tatą wygląda tak, że on z moim P. się uwielbiają i ja mogę sobie gdzieś zniknąć a oni nawet nie zauważą ;)

Aguś no jak pozytyw to teoretycznie dziś i jutro powinno wystarczyć :)

Ja się czuję już znacznie lepiej - 3 piwka i wszystkie objawy choroby minęły :D

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Coś wysikałam. Widzę bladziocha, bladziocha w tym miejscu co powinien być, ale nie pojawił się odrazu tylko po paru minutach i mam wątpliwości czy to już jest pozytyw czy może błąd testu. Więc dalej nie wiem nic :p i pozostaje mi czekać i powtórzyć jutro test. Teoretycznie dziś jest 14dpo.

Wiola90, Ruby, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa, katiuszaa, Kjopa3, Bratek, AgaL, sylwia1985 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene super wiadomość :) Oby jutro kreska była wyraźniejsza :) trzymam kciuki ;)
    Dziewczynom ćwiczącym intensywnie polecam dzisiejszą poradę dnia :P

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś ovu wyznaczyło owulację na 33 dc 036.gif jeśli rzeczywiście tak było to lipa bo czekałam na @ a nie owulację i starań nie było :(

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 652 653 654 655 656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ