Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się może nie z rana ale z południa
Melduję że żyję2 Gripexy i 14 godzinny sen postawił mnie na nogi i nawet na oczy coś widzę i kontaktuje ze światem zewnętrznym
Aguś, Maju super wieści
Ruby pełen podziw. O której masz wizytę?
Cinnamon ja zawsze korzystam z przepisów www.kotlet.tv nie zdarzyło mi się jeszcze żeby coś nie wyszło. najbardziej uwielbiam tort z masą z mascarpone taki śmietankowy hmmmm (a teraz go nie mogę)
Czy wy zawsze musicie tak dużo pisać jak mnie nie ma trudno to potem nadrobić chodź jest mi trudniej odpisać każdej z was bo bardzo bym chciała ale wtedy 700 na bank ja bym rozbiła. Dobra już nie marudzę, Paryzetka owulacja mówisz? Ja zaczynam czuć mokrość więc jest szansa że zbliża się i u mnie. I hope.AgaL, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Katiuszka to super, że już lepiej
No właśnie jakoś tak po śluzie to widzę, że się zbliża owulka, ale testy nic nie wskazują
Tak czy inaczej jak mój luby nie wydobrzeje to cykl pójdzie na straty - on żadko choruje, ale jeśli już to na całego
Madzikk ja też miewam takie myśli o dawcy
Cynamon filmik super, kilka nawet do wypróbowania tylko piłki brakWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:43
Jasminowa, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk, Mundek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Katiuszka to super, że już lepiej
No właśnie jakoś tak po śluzie to widzę, że się zbliża owulka, ale testy nic nie wskazują
Tak czy inaczej jak mój luby nie wydobrzeje to cykl pójdzie na straty - on żadko choruje, ale jeśli już to na całego
Madzikk ja też miewam takie myśli o dawcy
Cynamon filmik super, kilka nawet do wypróbowania tylko piłki brak
Paryzetka spróbuj to grzane piwko z imbirem, miodem i cytryną!
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży i będę po części ją zastępować. Jest świeżo po zrobieniu testu : ), ale poszła już na zwolnienie, bo jest po poronieniu i chce chuchać na zimne.
Ja dzisiaj będę robiła pierwszy test owulacyjny w tym cyklu, około 17:00 planuję.
Paryzetka- na owu testach nie masz na razie nic, czy jakiś bladzioch się pojawił?
Katiuszka- dobrze, ze wracasz do zdrowia : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
cinnamon cookie wrote:Paryzetka koszt piłki to 20zł na olx
także niewiele, a wrażenia myślę że bezcenne
Oj takkurczę w sobotę piłka idzie w ruch
jeszcze do tego kusa spódniczka i zrobię Mężowi aerobik
Paryzetka83, katiuszaa, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga taki jest plan na wieczór
Chociaż nie wiem jak P. będzie się czuł, może zimne piwko wystarczy
Cinnamon wiem, że koszt nie duży, pomyślę nad piłką od poniedziałkucinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyMelduję się po wizycie:)
Także tak wyniki pozostałe wyszły dobre czyli zbijamy tylko PRL I TSH, guz wykluczonydostałam Euthyrox i Bromergon , powiedziałam że jestem w 3 dniu cyklu i jeszcze na szybko pobrali mi krew na podstawowe hormony żeby nie tracić całego cyklu jak co, po tych będzie wiedzieć czy podać mi Progesteron czy nie.
Co do infolicu i inofemu to lekarz powiedział mi że szkoda kasy wydawać chyba, że chcę być modna i mam kwas foliowy to mam tylko dokupić inozytol i łykać bo wyjdzie to najtaniej, a jest to dokładnie to samo co te wszystkie drogie badziewiatakże sam mi to powiedział, nawet pytać nie musiałam czy tak można
Wizyta 100 zł ale dość dużo dzisiaj mi opowiadał, rysował cykl tłumaczył hormony...
badania 115 zł
Lekarstwa 38 zł razem z inozytolem który kosztuje 25 zł ( ale 45 kap jedna dziennie) także super extra chociaż to tanio wyszło
Jestem znowu dobrze nastawiona i naładowana po tej wizycie
Z doktorkiem widzę się za tydzień bo będą wyniki badań i zobaczymy czy trzeba będzie dorzucić jakieś suplementy...
Dziewczyny czuję, że już jestem w tej cionszyJasminowa, Paryzetka83, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk, Ejrene, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:No to dziewczynki grupa sikająca zrobiła nam się całkiem spora : )
Ja tym razem testy owu z tesco, pożałowałam kasy na te rossmanowe ; )Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby wspaniałe nowiny, a prl masz minimalnie podwyższoną, to szybko pójdzie:)
A powiedz mi inozytol to na co?
Ja biorę folik (kwas foliowy) i tyle na własną rękę póki co.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę