X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wiola a do Ciebie już @ zawitała?:) bo patrzę na Twój wykresik właśnie

Nie, nadal czekam, test rano powtórzyłam ale oczywiście negatywny, już mnie ten cykl do szału doprowadza

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :) jestem, jak zwykle spóźniona i muszę nadrabiać ;)
    Ruby - normalnie pełen szac, fitness na 8 rano, podziwiam!!!
    Imię_Róży niezły ten Twój sen :P jakiś czas temu mojemu Małżowi śniło się, że tańczyłam na dyskotece z jakimś murzynem i nie chciałam wracać do domu, obudził się w środku nocy zły na mnie i chciał mnie obudzić :D (rano mi to opowiadał :P)
    Aguś jestem, żyję ;) wieczorami mniej zaglądam bo stwierdziliśmy z M że całymi dniami siedzimy na telefonach i komputerach więc chociaż wieczory trzeba spędzać bez ;) może to i dobrze :)
    Bratku dziękuję za przepis :) który lepszy? Zrobię biszkopt, do tego dwa kremy, czekoladowy i jakiś z bitą śmietaną i ładnie ozdobię i już :)
    Aaaa rano byłam zrobić badania, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek :/

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc:)

Ruby daj znac jak bylo na cwiczeniach.

Majju czekam na wiesci.

Partyzerka lecz mezulka, imbir najlepszy.

Bratkj dziekuje za przepis.

Jezeli chodzi o seriale to ja ogladam na nasze-kino.eu

Nie spie od 5:30, obudzilam sie i przez dwie godziny zasnac nie moglam, jak zaczne o czyms myslec to przestac nie moge. Ale naprawde mialam fajny wieczor z kolezanka, ale sie nagadalysmy, swoich facetow obgadalalysmy i nie tylko:) Dzisiaj byle do 17:30 i do domku, szybko spac :)

Bratek lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Nie, nadal czekam, test rano powtórzyłam ale oczywiście negatywny, już mnie ten cykl do szału doprowadza

Kurcze to jest najbardziej irytujące.... przechodzisz to samo co Edycik i Cinnamonek... ja miałam podobnie ostatni cykl. Chyba za bardzo się tu zsychronizowałyśmy... ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:

Majju czekam na wiesci.

Nie spie od 5:30, obudzilam sie i przez dwie godziny zasnac nie moglam, jak zaczne o czyms myslec to przestac nie moge. Ale naprawde mialam fajny wieczor z kolezanka, ale sie nagadalysmy, swoich facetow obgadalalysmy i nie tylko:) Dzisiaj byle do 17:30 i do domku, szybko spac :)

Madzikk a co to za myśli Cię męczyły ?

madzikk lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:

Majju czekam na wiesci.

Madzikk- taka odskocznia jest czasami potrzebna, a nie ma to jak przjaciółki w sytuacjach kryzysowych : )
    A jak dzisiaj wrócisz do domu to pojednanie na pewno będzie, więc tak szybko tego spania nie planuj ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon- ja zawsze robię biszkopt ze strony moje wypieki "przepis na biszkopt idealny". Jak robię kakaowy to zamiast mąki ziemniaczanej dodaję tyle samo gorzkiego kakao, przepis niezawodny.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kurcze to jest najbardziej irytujące.... przechodzisz to samo co Edycik i Cinnamonek... ja miałam podobnie ostatni cykl. Chyba za bardzo się tu zsychronizowałyśmy... ;)

Najbardziej mnie denerwuje to, że kolejne starania się tak odwlekają, w listopadzie już na pewno nie będę miała okazji testować. Czekam na @ i muszę się umówić do lekarza bo nie podobają mi się te cykle :/

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was za te wypieki...ja to jestem noga do rzeczy na słodki, może dlatego, że nie lubię słodyczy ;) wolę gotować, piec jakieś dania itp

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No właśnie ten śluz w tym cyklu ciężko mi ocenić przez częstsze serduszkowanie...a bez dobrego śluzu chyba nie ma szans

Jak jest częste <3 to są szanse ; )

• Mundek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kocham piec ciasta a najbardziej lubie je dekorowac czasmi nawet mi to niezle wychodzi hehe :)
    trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie trzeba naprawic nasze statystyki nasza ostatnia deska ratunku na październik :)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Jak jest częste <3 to są szanse ; )

No i to chciałam usłyszeć :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    ja też kocham piec ciasta a najbardziej lubie je dekorowac czasmi nawet mi to niezle wychodzi hehe :)
    trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie trzeba naprawic nasze statystyki nasza ostatnia deska ratunku na październik :)

Dekorujesz je tak ładnie jak pazurki?:)

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madzikk a co to za myśli Cię męczyły ?
    Haha jaka ciekawska :) myslalam o tym ze jezeli moj ukochany nie bedzie sie chcial starac to sie wybiore do banku albo znajde dawce:) i to o tym tak przez dwie godziny dumalam, chyba szulalam dawcy;)

Agulek masz super bratnka:) moj siostrzeniec ma juz 9 lat ale jest bardzo silny, jak sie do mnie przytulal (jeszcze kilka lat temu) bardzo mnie sciskal i mnie podnosil, a ja wcale nie jestem drobniutka:) teraz chodzi na zapasy i zbiera medale i jest z niego straszny rozrabiaka. Jak on byl maly to siedzial u kobiet w nogach, uwielbial kobiety w rajstopach. Kiedys bylismy w sklepie, on jeszcze w wozku byl, jakas babeczke po nogach zaczal macac, babka az podskoczyla. Maly kobieciarz :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem!!! Jak miło że mnie tak dopingowałyście prawie się rozpłynęłam :D zrobiłam wam psikusa i tym razem spełniłam swoją obietnicę!!! byłam było super i żyję ale ledwo ledwo, instruktorka dała wycisk jak cholera :P albo ja taka słaba jestem ;)

Zapisałam się na brzuch,uda, pośladki na 18 dzisiaj i na 9 jutro rano :D jak zaczynam to z przytupem ;) bo tak na prawdę potrzebuję trochę podkręcić życie na większe obroty, zająć się czymś i stracić te nieszczęsne 4 kg ;)

Majju powodzenia na wizycie ja też szykuję się za chwilę na 11.30 mam...

Madzik cieszę się że humor po spotkaniu lepszy :)teraz w domu pojednanie :)

Wiolka ja też życzę żeby ten cyklw końcu się zakończył, a najlepiej w wiadomym kierunku ;)

Edycik piona! ja też mam wolne, tylko lekarza muszę zaliczyć :) leniuchuj:)

Paryzetka nagana za basen!

AgaL twój bratanek chyba będzie fryzjerem stylistą to pierwszy gość który mówi, że z krótkich włosów więcej fryzur można ułożyć ;)

Ejrene - mocno trzymam za ciebie kciuki żebyś jutro mogła nam obwieścić dobrą nowinę :)

Cynamonie jak upieczesz to mi podeślij też kurierem teraz ćwiczę to hulaj dusza!

Imię róży -oj widzę , że ty masz gonione w pracy...z jednej strony to też dobrze bo nie masz czasu o głupotach myśleć, mam nadzieję że weekendy masz wolne?

Jaśminowa a chodzisz na tańce czy fitness? ja nie potrafię nóg z rękoma skoordynować, jakaś porażka, może jakoś przywyknę ale ciężko dzisiaj było, także na zumbę się nawet nie zapisuję bo ledwo te aerobowe ćwiczenia wykonuję :P

Mundek zaraz zabieram się za głoswanie ;) zapomniałam wczoraj przyznaję się bez bicia :P

Miłego dnia kochane :)

madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Edycik kiedyś Wam Go pokaże, Słodziak do zjedzenia:)

Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Haha jaka ciekawska :) myslalam o tym ze jezeli moj ukochany nie bedzie sie chcial starac to sie wybiore do banku albo znajde dawce:) i to o tym tak przez dwie godziny dumalam, chyba szulalam dawcy;)

Agulek masz super bratnka:) moj siostrzeniec ma juz 9 lat ale jest bardzo silny, jak sie do mnie przytulal (jeszcze kilka lat temu) bardzo mnie sciskal i mnie podnosil, a ja wcale nie jestem drobniutka:) teraz chodzi na zapasy i zbiera medale i jest z niego straszny rozrabiaka. Jak on byl maly to siedzial u kobiet w nogach, uwielbial kobiety w rajstopach. Kiedys bylismy w sklepie, on jeszcze w wozku byl, jakas babeczke po nogach zaczal macac, babka az podskoczyla. Maly kobieciarz :)

Hahha super Dzieciak:)
    a no ciekawskam jest, chciałam wiedzieć, czy nurtują Cię po takich cichych dniach z partnerem takie same myśli jak mnie :P ale do tematu dawcy jeszcze nie doszłam:P

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik- Kochana wiadomo w złosci człowiek ma różne myśli.

Tu chłop Ci podpadł to wiadomo od razu chcesz mu pokazać, że i bez niego sobie poradzisz, ale patrząc na Twój wykres to on się stara : ) : ) macie tych serduszek więcej, niż nie jedna staraczka.

Zresztą dla faceta to też sytuacja stresująca, my kobiety mamy trochę łatwiej w kwestii <3, im się też po prostu czasami nie chce...

Trzymam kciuki za pojednanie, Ty spróbuj zrozumieć jego, on Ciebie i będzie love/peace i tak dalej : )

madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby cóż za energia !!:) aż ją czuję przez monitor !

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:

Mundek- widziałam Twoje paznokcie, więc wyobrażam sobie jak muszą torty wyglądać : )

Bratek lubi tę wiadomość

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ