Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
jestem, jak zwykle spóźniona i muszę nadrabiać
Ruby - normalnie pełen szac, fitness na 8 rano, podziwiam!!!
Imię_Róży niezły ten Twój senjakiś czas temu mojemu Małżowi śniło się, że tańczyłam na dyskotece z jakimś murzynem i nie chciałam wracać do domu, obudził się w środku nocy zły na mnie i chciał mnie obudzić
(rano mi to opowiadał
)
Aguś jestem, żyjęwieczorami mniej zaglądam bo stwierdziliśmy z M że całymi dniami siedzimy na telefonach i komputerach więc chociaż wieczory trzeba spędzać bez
może to i dobrze
Bratku dziękuję za przepisktóry lepszy? Zrobię biszkopt, do tego dwa kremy, czekoladowy i jakiś z bitą śmietaną i ładnie ozdobię i już
Aaaa rano byłam zrobić badania, ale wyniki będą dopiero w poniedziałekJasminowa lubi tę wiadomość
-
Czesc:)
Ruby daj znac jak bylo na cwiczeniach.
Majju czekam na wiesci.
Partyzerka lecz mezulka, imbir najlepszy.
Bratkj dziekuje za przepis.
Jezeli chodzi o seriale to ja ogladam na nasze-kino.eu
Nie spie od 5:30, obudzilam sie i przez dwie godziny zasnac nie moglam, jak zaczne o czyms myslec to przestac nie moge. Ale naprawde mialam fajny wieczor z kolezanka, ale sie nagadalysmy, swoich facetow obgadalalysmy i nie tylko:) Dzisiaj byle do 17:30 i do domku, szybko spacBratek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Wiola90 wrote:Nie, nadal czekam, test rano powtórzyłam ale oczywiście negatywny, już mnie ten cykl do szału doprowadza
Kurcze to jest najbardziej irytujące.... przechodzisz to samo co Edycik i Cinnamonek... ja miałam podobnie ostatni cykl. Chyba za bardzo się tu zsychronizowałyśmy...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk wrote:Czesc:)
Majju czekam na wiesci.
Nie spie od 5:30, obudzilam sie i przez dwie godziny zasnac nie moglam, jak zaczne o czyms myslec to przestac nie moge. Ale naprawde mialam fajny wieczor z kolezanka, ale sie nagadalysmy, swoich facetow obgadalalysmy i nie tylko:) Dzisiaj byle do 17:30 i do domku, szybko spac
Madzikk a co to za myśli Cię męczyły ?madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk wrote:Czesc:)
Majju czekam na wiesci.
Nie spie od 5:30, obudzilam sie i przez dwie godziny zasnac nie moglam, jak zaczne o czyms myslec to przestac nie moge. Ale naprawde mialam fajny wieczor z kolezanka, ale sie nagadalysmy, swoich facetow obgadalalysmy i nie tylko:) Dzisiaj byle do 17:30 i do domku, szybko spac
Madzikk- taka odskocznia jest czasami potrzebna, a nie ma to jak przjaciółki w sytuacjach kryzysowych : )
A jak dzisiaj wrócisz do domu to pojednanie na pewno będzie, więc tak szybko tego spania nie planuj ; )
madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cinamon- ja zawsze robię biszkopt ze strony moje wypieki "przepis na biszkopt idealny". Jak robię kakaowy to zamiast mąki ziemniaczanej dodaję tyle samo gorzkiego kakao, przepis niezawodny.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
AgaL wrote:Kurcze to jest najbardziej irytujące.... przechodzisz to samo co Edycik i Cinnamonek... ja miałam podobnie ostatni cykl. Chyba za bardzo się tu zsychronizowałyśmy...
Najbardziej mnie denerwuje to, że kolejne starania się tak odwlekają, w listopadzie już na pewno nie będę miała okazji testować. Czekam na @ i muszę się umówić do lekarza bo nie podobają mi się te cykle
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
ja też kocham piec ciasta a najbardziej lubie je dekorowac czasmi nawet mi to niezle wychodzi hehe
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie trzeba naprawic nasze statystyki nasza ostatnia deska ratunku na październikJasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:ja też kocham piec ciasta a najbardziej lubie je dekorowac czasmi nawet mi to niezle wychodzi hehe
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie trzeba naprawic nasze statystyki nasza ostatnia deska ratunku na październik
Dekorujesz je tak ładnie jak pazurki?
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Madzikk a co to za myśli Cię męczyły ?
myslalam o tym ze jezeli moj ukochany nie bedzie sie chcial starac to sie wybiore do banku albo znajde dawce:) i to o tym tak przez dwie godziny dumalam, chyba szulalam dawcy;)
Agulek masz super bratnka:) moj siostrzeniec ma juz 9 lat ale jest bardzo silny, jak sie do mnie przytulal (jeszcze kilka lat temu) bardzo mnie sciskal i mnie podnosil, a ja wcale nie jestem drobniutka:) teraz chodzi na zapasy i zbiera medale i jest z niego straszny rozrabiaka. Jak on byl maly to siedzial u kobiet w nogach, uwielbial kobiety w rajstopach. Kiedys bylismy w sklepie, on jeszcze w wozku byl, jakas babeczke po nogach zaczal macac, babka az podskoczyla. Maly kobieciarzJasminowa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem!!! Jak miło że mnie tak dopingowałyście prawie się rozpłynęłam
zrobiłam wam psikusa i tym razem spełniłam swoją obietnicę!!! byłam było super i żyję ale ledwo ledwo, instruktorka dała wycisk jak cholera
albo ja taka słaba jestem
Zapisałam się na brzuch,uda, pośladki na 18 dzisiaj i na 9 jutro ranojak zaczynam to z przytupem
bo tak na prawdę potrzebuję trochę podkręcić życie na większe obroty, zająć się czymś i stracić te nieszczęsne 4 kg
Majju powodzenia na wizycie ja też szykuję się za chwilę na 11.30 mam...
Madzik cieszę się że humor po spotkaniu lepszy :)teraz w domu pojednanie
Wiolka ja też życzę żeby ten cyklw końcu się zakończył, a najlepiej w wiadomym kierunku
Edycik piona! ja też mam wolne, tylko lekarza muszę zaliczyćleniuchuj:)
Paryzetka nagana za basen!
AgaL twój bratanek chyba będzie fryzjerem stylistą to pierwszy gość który mówi, że z krótkich włosów więcej fryzur można ułożyć
Ejrene - mocno trzymam za ciebie kciuki żebyś jutro mogła nam obwieścić dobrą nowinę
Cynamonie jak upieczesz to mi podeślij też kurierem teraz ćwiczę to hulaj dusza!
Imię róży -oj widzę , że ty masz gonione w pracy...z jednej strony to też dobrze bo nie masz czasu o głupotach myśleć, mam nadzieję że weekendy masz wolne?
Jaśminowa a chodzisz na tańce czy fitness? ja nie potrafię nóg z rękoma skoordynować, jakaś porażka, może jakoś przywyknę ale ciężko dzisiaj było, także na zumbę się nawet nie zapisuję bo ledwo te aerobowe ćwiczenia wykonuję
Mundek zaraz zabieram się za głoswaniezapomniałam wczoraj przyznaję się bez bicia
Miłego dnia kochane
madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Haha jaka ciekawska
myslalam o tym ze jezeli moj ukochany nie bedzie sie chcial starac to sie wybiore do banku albo znajde dawce:) i to o tym tak przez dwie godziny dumalam, chyba szulalam dawcy;)
Agulek masz super bratnka:) moj siostrzeniec ma juz 9 lat ale jest bardzo silny, jak sie do mnie przytulal (jeszcze kilka lat temu) bardzo mnie sciskal i mnie podnosil, a ja wcale nie jestem drobniutka:) teraz chodzi na zapasy i zbiera medale i jest z niego straszny rozrabiaka. Jak on byl maly to siedzial u kobiet w nogach, uwielbial kobiety w rajstopach. Kiedys bylismy w sklepie, on jeszcze w wozku byl, jakas babeczke po nogach zaczal macac, babka az podskoczyla. Maly kobieciarz
Hahha super Dzieciak:)
a no ciekawskam jest, chciałam wiedzieć, czy nurtują Cię po takich cichych dniach z partnerem takie same myśli jak mnieale do tematu dawcy jeszcze nie doszłam:P
madzikk lubi tę wiadomość
-
Madzik- Kochana wiadomo w złosci człowiek ma różne myśli.
Tu chłop Ci podpadł to wiadomo od razu chcesz mu pokazać, że i bez niego sobie poradzisz, ale patrząc na Twój wykres to on się stara : ) : ) macie tych serduszek więcej, niż nie jedna staraczka.
Zresztą dla faceta to też sytuacja stresująca, my kobiety mamy trochę łatwiej w kwestii, im się też po prostu czasami nie chce...
Trzymam kciuki za pojednanie, Ty spróbuj zrozumieć jego, on Ciebie i będzie love/peace i tak dalej : )madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Mundek wrote:ja też kocham piec ciasta a najbardziej lubie je dekorowac czasmi nawet mi to niezle wychodzi hehe
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie trzeba naprawic nasze statystyki nasza ostatnia deska ratunku na październik
Mundek- widziałam Twoje paznokcie, więc wyobrażam sobie jak muszą torty wyglądać : )Bratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png