X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł:-)

Oooo dziewczynki ale fajne tematy, te koszulki mnie też po głowie chodzą, ale ja musiałbym najpierw przymierzyć, żeby zobaczyć jak w tym wyglądam:-) raz mi M. zamówił taką w necie , to ledwo się w nią wcisnęłam i miałam ją do połowy pupy, na zdjęciu modelka wyglądała z deka inaczej niż ja;-PPP

Jaśminowa mówię ci że ten siedziożeraca to chłop jak nic:-))

Ja dalszy ciąg ćwiczeń ze skakanką uskuteczniam i nawet wyciągnęłam parowar co dostaliśmy w czerwcu na ślub, będzie zdrowe jedzonko:-) także tego wzięłam się za siebie chciałabym schudnąć tak z 5 kg:-)... i pupę ujędrnić;-)

AgaL, Jasminowa, kamisia88 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Eh nie jest dobrze. Jestem bliska zalamania. Gin stwierdził pecherzyk, niby ciut za mały co do tc. Ale najgorsze że rano też lekko plamilam, o wizycie nawet bardziej. Taki różowy śluz, gdzieniegdzie czerwone nitki krwi. Leze, czytam, ryczec mi się chce.

A nie dostałaś nic na podtrzymanie, i w ogóle to nie położył cie do szpitala?

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    A nie dostałaś nic na podtrzymanie, i w ogóle to nie położył cie do szpitala?
    Dupka 2x1. Do kontroli za 2tyg.chyba że zacznę krwawic. Tylko ten gin jest taki zastępczy, u swojej mam wizytę za tydzień ale sprobuje jeszcze zadzwonić.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Eh nie jest dobrze. Jestem bliska zalamania. Gin stwierdził pecherzyk, niby ciut za mały co do tc. Ale najgorsze że rano też lekko plamilam, o wizycie nawet bardziej. Taki różowy śluz, gdzieniegdzie czerwone nitki krwi. Leze, czytam, ryczec mi się chce.

kas kochana spokojnie,tak jak Imię_Róży pyta dostałaś coś na potrzymanie?
    Jakieś specjalne zalecenia były?
    Leż i wypoczywaj proszę.
    Kurczę nie wiem co jeszcze doradzić kochana.Zawsze w razie czego na pogotowie możesz uderzyć,może tam każą coś brać na podtrzymanie.

P.S.teraz doczytałam o braniu dupka
    mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:26

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:

Kas nie załamuj się. Teraz Ci spokój jest potrzebny. Nie czytaj nic w internecie bo tylko dodatkowo się nakręcać będziesz. Może po badaniu się plamienia nasiliły, bo raczej badał Cie dopochwowo? U mnie normalna krew leciała, a ciąża jest i się uspokoiło, tak że naprawdę dopóki nie masz silnych bóli brzucha, czy żywej krwi to nie powinnaś się tak załamywać. Będzie dobrze zobaczysz :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas - popieram dziewczyny dużo spokoju i odpoczynku tylko to może cię etraz uratować...krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze, a stres w tym wypadku jest twoim wrogiem...leż, odpoczywaj i dbaj o siebie a będzie dobrze , zobaczysz :*

• kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. Niemniej jednak ciężko zebrać mi myśli, należę niestety do tych przewrazliwionych:-( gin założył wziernik, robił usg dop., włożył palce, może coś mi popekalo? :-( boję się że przez ten wirus zoladkowy nic z tego nie będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:37

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas:* tulę mocno i dużo siły życzę, byś nie dała sie stresowi.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas trzymaj się i popieram moje przedmówczynie. Spokój jest najważniejszy a jeżeli cię to martwi zawsze możesz na ostry dyżur pojechać. Do swojej babki zadzwoń i powiedz że plamisz i bardzo się denerwujesz to powinna Cię szybciej przyjąć

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 dołączam się do tego co dziewczyny pisały wcześniej... Dużo spokoju Ci życzę :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana bez stresu. Mam nadzieje ze przepisane leki pomoga. Badz silna

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas tak jak dziewczyny pisały - nerwy w niczym nie pomogą, a jak się bardzo stresujesz to jedź na pogotowie, ale najpierw skontaktuj się ze swoim lekarzem. Trzymaj się!

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas trzymamy kciuki zeby wszystko było dobrze :* dziewczyny dobrze mówią...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodzwonilam się do swojego gina, kazala przyjść jutro o 11. Wsiąść duphaston popoludniu 2tabl, wieczorem i rano. Niestety przd chwilą na paierze zobaczylam skrzep krwi. Łzy wylane czekam co dalej

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas :( wierzę, że będzie dobrze...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszam się że to może plamienie z nadzerki, bo mam dużą

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana jestem myślami z Tobą. Po badaniu możesz krwawić, ją w ciąży po każdym badaniu plamilam nawet do 3 dni. Potem krwawilam bo skracała mi się szyjka. Jak by plamienie nie ustąpiło lub się nasililo to jedź do szpitala na patologię ciąży.
    Wierze, że będzie dobrze odpoczywaj,leż i nie dźwigaj nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:07

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Pocieszam się że to może plamienie z nadzerki, bo mam dużą

Jest to bardzo prawdopodobne, zwłaszcza że mialaś badanie ginekologiczne, a tam w środku wszystko wrażliwe.

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem po stosunku też mialam takie lekkie plamienia...zobaczę co jutro gin powie jak dotrwam do tej wizyty:-( chyba że noc mnie niemile zaskoczy. ..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ