X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł:-)

Oooo dziewczynki ale fajne tematy, te koszulki mnie też po głowie chodzą, ale ja musiałbym najpierw przymierzyć, żeby zobaczyć jak w tym wyglądam:-) raz mi M. zamówił taką w necie , to ledwo się w nią wcisnęłam i miałam ją do połowy pupy, na zdjęciu modelka wyglądała z deka inaczej niż ja;-PPP

Jaśminowa mówię ci że ten siedziożeraca to chłop jak nic:-))

Ja dalszy ciąg ćwiczeń ze skakanką uskuteczniam i nawet wyciągnęłam parowar co dostaliśmy w czerwcu na ślub, będzie zdrowe jedzonko:-) także tego wzięłam się za siebie chciałabym schudnąć tak z 5 kg:-)... i pupę ujędrnić;-)

AgaL, Jasminowa, kamisia88 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Eh nie jest dobrze. Jestem bliska zalamania. Gin stwierdził pecherzyk, niby ciut za mały co do tc. Ale najgorsze że rano też lekko plamilam, o wizycie nawet bardziej. Taki różowy śluz, gdzieniegdzie czerwone nitki krwi. Leze, czytam, ryczec mi się chce.

A nie dostałaś nic na podtrzymanie, i w ogóle to nie położył cie do szpitala?

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    A nie dostałaś nic na podtrzymanie, i w ogóle to nie położył cie do szpitala?
    Dupka 2x1. Do kontroli za 2tyg.chyba że zacznę krwawic. Tylko ten gin jest taki zastępczy, u swojej mam wizytę za tydzień ale sprobuje jeszcze zadzwonić.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Eh nie jest dobrze. Jestem bliska zalamania. Gin stwierdził pecherzyk, niby ciut za mały co do tc. Ale najgorsze że rano też lekko plamilam, o wizycie nawet bardziej. Taki różowy śluz, gdzieniegdzie czerwone nitki krwi. Leze, czytam, ryczec mi się chce.

kas kochana spokojnie,tak jak Imię_Róży pyta dostałaś coś na potrzymanie?
    Jakieś specjalne zalecenia były?
    Leż i wypoczywaj proszę.
    Kurczę nie wiem co jeszcze doradzić kochana.Zawsze w razie czego na pogotowie możesz uderzyć,może tam każą coś brać na podtrzymanie.

P.S.teraz doczytałam o braniu dupka
    mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:26

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:

Kas nie załamuj się. Teraz Ci spokój jest potrzebny. Nie czytaj nic w internecie bo tylko dodatkowo się nakręcać będziesz. Może po badaniu się plamienia nasiliły, bo raczej badał Cie dopochwowo? U mnie normalna krew leciała, a ciąża jest i się uspokoiło, tak że naprawdę dopóki nie masz silnych bóli brzucha, czy żywej krwi to nie powinnaś się tak załamywać. Będzie dobrze zobaczysz :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas - popieram dziewczyny dużo spokoju i odpoczynku tylko to może cię etraz uratować...krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze, a stres w tym wypadku jest twoim wrogiem...leż, odpoczywaj i dbaj o siebie a będzie dobrze , zobaczysz :*

• kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. Niemniej jednak ciężko zebrać mi myśli, należę niestety do tych przewrazliwionych:-( gin założył wziernik, robił usg dop., włożył palce, może coś mi popekalo? :-( boję się że przez ten wirus zoladkowy nic z tego nie będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:37

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas:* tulę mocno i dużo siły życzę, byś nie dała sie stresowi.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas trzymaj się i popieram moje przedmówczynie. Spokój jest najważniejszy a jeżeli cię to martwi zawsze możesz na ostry dyżur pojechać. Do swojej babki zadzwoń i powiedz że plamisz i bardzo się denerwujesz to powinna Cię szybciej przyjąć

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 dołączam się do tego co dziewczyny pisały wcześniej... Dużo spokoju Ci życzę :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana bez stresu. Mam nadzieje ze przepisane leki pomoga. Badz silna

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas tak jak dziewczyny pisały - nerwy w niczym nie pomogą, a jak się bardzo stresujesz to jedź na pogotowie, ale najpierw skontaktuj się ze swoim lekarzem. Trzymaj się!

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas trzymamy kciuki zeby wszystko było dobrze :* dziewczyny dobrze mówią...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodzwonilam się do swojego gina, kazala przyjść jutro o 11. Wsiąść duphaston popoludniu 2tabl, wieczorem i rano. Niestety przd chwilą na paierze zobaczylam skrzep krwi. Łzy wylane czekam co dalej

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas :( wierzę, że będzie dobrze...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszam się że to może plamienie z nadzerki, bo mam dużą

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana jestem myślami z Tobą. Po badaniu możesz krwawić, ją w ciąży po każdym badaniu plamilam nawet do 3 dni. Potem krwawilam bo skracała mi się szyjka. Jak by plamienie nie ustąpiło lub się nasililo to jedź do szpitala na patologię ciąży.
    Wierze, że będzie dobrze odpoczywaj,leż i nie dźwigaj nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:07

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Pocieszam się że to może plamienie z nadzerki, bo mam dużą

Jest to bardzo prawdopodobne, zwłaszcza że mialaś badanie ginekologiczne, a tam w środku wszystko wrażliwe.

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem po stosunku też mialam takie lekkie plamienia...zobaczę co jutro gin powie jak dotrwam do tej wizyty:-( chyba że noc mnie niemile zaskoczy. ..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: